Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,831
Son sorunu cevabi neydi? Ben efsane calibre 321 mekanizmasina gonderme yapmak icin olabilir dedim aklima baska bisey gelmedi.32 adet soru soruluyor bunların cevabına göre seçiliyor insanlar
Meslektaşız ozamanEvde.
Son sorudan elendik yaSon sorunu cevabi neydi? Ben efsane calibre 321 mekanizmasina gonderme yapmak icin olabilir dedim aklima baska bisey gelmedi.
32 numaraya kadar olan saatler ise Apollo 11 de dahil olmak üzere dönemin astronotlarına verilmiştir.Meslektaşız ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son sorudan elendik ya
Bana gemini şunu diyince şunu yazdım;32 numaraya kadar olan saatler ise Apollo 11 de dahil olmak üzere dönemin astronotlarına verilmiştir.
Boyle bir bilgi buldum bence bunla alakali olabilir.
bunun başvurusu bile birkaç bin tl den başlıyordurBaşvurup kazanırsak ve almazsak cezası var mı?
Bir şey olmaz sana çıkarsa ve almazsan diğer adaylara gidiyorBaşvurup kazanırsak ve almazsak cezası var mı?
cevap anahtarı varmıydı D:32 adet soru soruluyor bunların cevabına göre seçiliyor insanlar
Sen bayağı kafa yormuşsun, gerçekten inanıyorsun sana çıkacağınaBana gemini şunu diyince şunu yazdım;
Swatch'un İkonik "32. Gün" Esprisi
Geleneksel saatlerdeki tarih çarkları (gün göstergesi) mekanik olarak 31 güne kadar sayar. Şubat ayında veya 30 gün çeken aylarda tarihi elle düzeltmeniz gerekir.
Swatch ise mizahi ve ezber bozan yaklaşımıyla reklam kampanyalarında ve özel koleksiyonlarında defalarca "32. Gün" (32nd of the month) kavramını işlemiştir.
"Swatch evreninde kurallar ve standart takvimler geçerli değildir; zamanı biz tanımlarız, gerekirse ay 32 gün çeker."
Sınavdaki 32 soru sayısı, markanın bu meşhur "32. Gün / Standartların Dışındaki Zaman" esprisine doğrudan yapılmış ince bir göndermedir (Easter Egg).
30k ya alırım sus. biraz daha konusursan 25k olurForumdakilerde iyi ölücü çıktı. Çıkma şansı olacağını sanmıyorum ama çıkan olsa ve satmak istese forumda satmayacağı kesin gibisaatin içinde kullanılan altının değeri sadece 50-60k 18 ayar 11 gram altın mevcut saat de 1969 tarihindeki altın fiyatı baz alındığından dolayı ve kar amacından daha çok markanın prestij için yaptığı bir satış olduğundan dolayı 32 bin tl gibi bir fiyata satılıyor. Forumdaki teklifler içindeki altının ederinden bile ucuz
![]()