Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Görkem Çağan
Bende de var 9. nesil. Ona rağmen aldım x15 i. Hem de ne kadar uğraştıysam hiç bir kampanyaya dahil edemeden, dümdüz aldım gitti.
peki hocam sence nasıl 9. nesile göre hissiyatı falan stickler daha ağır mı daha mı hafif çünkü 800 tl aynı kaliteyi nasıl yakalıyorlar rgbli falan şaşırıyorum kısa bir incelemeni söyler misin

ilberhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Öztürk
peki hocam sence nasıl 9. nesile göre hissiyatı falan stickler daha ağır mı daha mı hafif çünkü 800 tl aynı kaliteyi nasıl yakalıyorlar rgbli falan şaşırıyorum kısa bir incelemeni söyler misin
Bilemiyorum çünkü dün sipariş verdim daha temudan :)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Görkem Çağan
Bilemiyorum çünkü dün sipariş verdim daha temudan :)
gelince 9. nesil kullanıcısı olarak sizin fikirlerinizi öğrenmek isterim bende sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Sercan GÖKALP
öncesinde kaç tl lik alışveriş yaptınız hocam kendi cebinizden wincredit hiç alamadım
Hocam ilk başta bir tane aj159 pro aldım kendi paramla vergi dahil 1600 TL falan geldi ondan sonra hep 1000 TL'lik kredi kampanyasından ala ala devam ettim kredi kampanyası için de eğer çıkmıyorsa defter bağlanın canlı desteğe bağlanana kadar müşteri hizmetleri ile görüşmek istiyorum deyin canlı desteğe bağlandığınızda durumdan bahsedin ticket falan açsınlar hiçbir şey olmazsa bile muhtemelen oradaki algoritma herhalde anlıyor konuşulanları önünüze çıkar çünkü bana hep çift sipariş verilecek şekilde çıkıyordu kampanya Ben de birazcık hızlandım dedim başka insanlar tek sipariş verebiliyorken bana neden hep çift çıkıyor falan bayağı her destek talebine aynı cevabı yazdım yazdım yazdım en son tekli çıkmaya başladım mesela

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Harika konu elinize sağlık

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Can Çolak
Arkadaşlar temudan sadece bir kere alışverş yaptım bilmiyorum o yüzden easysmx gamepad i alıcam da kupon kodu vs var mı kullanabileceğim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Sercan GÖKALP
arkadaşlar konudaki 2 klavye hakkında fikirleriniz nelerdir? yaklaşık 700 800 arasına alınıyor sanırım. 1-1.5k civarı bütçeye uygun klavye lazım, hiç araştırmaya girmeden çeksek mi indirim linki ile ne dersiniz
Ben sana özelden bir iki tane klavye atacağım onlara sepete eklersin etkinlik ekranında çıkarlar ben bayağı bir klavye baktım bir iki tane güzel var

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ahmet Taşlıova
Ben sana özelden bir iki tane klavye atacağım onlara sepete eklersin etkinlik ekranında çıkarlar ben bayağı bir klavye baktım bir iki tane güzel var
Hocam bana da atar mısın birkaç klavye alma durumumuz var tavsiye edeceğin f/p klavyeler varsa çok iyi olur..

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ZAGOR
Hocam ilk başta bir tane aj159 pro aldım kendi paramla vergi dahil 1600 TL falan geldi ondan sonra hep 1000 TL'lik kredi kampanyasından ala ala devam ettim kredi kampanyası için de eğer çıkmıyorsa defter bağlanın canlı desteğe bağlanana kadar müşteri hizmetleri ile görüşmek istiyorum deyin canlı desteğe bağlandığınızda durumdan bahsedin ticket falan açsınlar hiçbir şey olmazsa bile muhtemelen oradaki algoritma herhalde anlıyor konuşulanları önünüze çıkar çünkü bana hep çift sipariş verilecek şekilde çıkıyordu kampanya Ben de birazcık hızlandım dedim başka insanlar tek sipariş verebiliyorken bana neden hep çift çıkıyor falan bayağı her destek talebine aynı cevabı yazdım yazdım yazdım en son tekli çıkmaya başladım mesela

Ekler

• photo_2025-03-06_13-40-24.jpg
    photo_2025-03-06_13-40-24.jpg
    80.8 KB · Hit: 34

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Sercan GÖKALP
Darla darla devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bana da atar mısın birkaç klavye alma durumumuz var tavsiye edeceğin f/p klavyeler varsa çok iyi olur..
Zaten dişe dokunur çok az model var önceliğim RGB ve hotswap olması çünkü ben getirip satmayı düşünüyorum ve insanların en çok aradığı iki özellik bu oluyor klavyede genellikle driver çok aranmıyor düşük fiyatlarda

ChristianSerratos

80+ Silver
Bana yine 72 saat süreli 600tl tanımlanmış :D

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ZAGOR
Darla darla devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten dişe dokunur çok az model var önceliğim RGB ve hotswap olması çünkü ben getirip satmayı düşünüyorum ve insanların en çok aradığı iki özellik bu oluyor klavyede genellikle driver çok aranmıyor düşük fiyatlarda
hangileri hocam baktıklarınızı atar mısınız

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Geri
Arkadaşlar kupon falan hiçbir şey yok bende 700tl üzeri 35 veriyor şaka gibi. Nasıl alıyorsunuz bu kuponları ya? wincredit falan hiçbir şeye katılım gözükmüyor üstelik

Top Bottom