❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

Kanka şimdi bu global bir çeviri olarak okuyacaklar sonuçta bu maiilleri isveçten onaylacaklar o yüzden bilindik birini yazmak mantıklı
Bence bilindik ama yaygın isimleri yazmayanları ararlar gibi ben çok spesifik Türk birini yazdım

Sanatçıya müslüm gürses, yıldız tilbe, neşet ertaş falan giren varmı onu merak ediyorum :D İşbirliğinede neşet ertaş gidermiş he.
Erlik Haaland yazdım ben.
Sizin gibi dayanıklı dedim jsjsjssjsks.

Bence bilindik ama yaygın isimleri yazmayanları ararlar gibi ben çok spesifik Türk birini yazdım
Ben soyle yazdim. Yasasaydi ahmet hamdi tanpinar derdim cunku saatler uzerine koskoca bir roman yazdi ama hayatta olmadigi icin pink floydu oneririm cunku zamanin kiymetini tum dunyaya anlatan zaman adinda bir sarkilari var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye öyle dedin kii :D
Yaninada benimkini asarlar kanka merak etme🤣

Ben soyle yazdim. Yasasaydi ahmet hamdi tanpinar derdim cunku saatler uzerine koskoca bir roman yazdi ama hayatta olmadigi icin pink floydu oneririm cunku zamanin kiymetini tum dunyaya anlatan zaman adinda bir sarkilari var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaninada benimkini asarlar kanka merak etme🤣
Sanatçıya pink floyd yazmışsın yemeğe bol acılı lahmacun falan yazdıysan gülme krizine girerim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,714
Üyeler
199,894
Son üye
F0CYS

Geri