2010 yılında çalıştığım bir elektrikçide sıfır korumayla balkonun en köşesinde merdivene çıkıp tavanı deliyorduk. Üçüncü kata gelince işi bıraktım. Ondan...
Tam modelini bulamadım ama CIY Sakura switchlere benzettim ben switchlerini.
Ses testi burada var, çok tok bir sesi var gibi durmuyor. Yani akko dan...
Switch modeli ne bunun hocam acaba ? Herhangi bir bilgilendirme göremedim ama huano browndan iyi midir genel olarak tok ses arayan biriyim o yüzden akko...
Beyler akko 5075b plustan buna geçicem nedenini soracak olursanız bilgisayar mühendisliği okuduğum için kodlamalar kısmında büyüktür küçüktür işareti çok...
Offf, en sevdiğim. Patlat linkedin'e, patlat twitter'a, ekşi'ye, birkaç bu konudaki fenomen ile iletişime geç; öğrenciyim, okulum bir lisans sunmuyor...
Bu pg ilk çıktığında alıcı ve satıcılar çok sevinmişti.
Sadece İstanbulda ürün satabiliyorken Türkiyenin her yerinden alıcılar çıkmıştı ve iki tarafta...
Böyle yavşaklar olmasa pg aslında güzel sistem özellikle kargo ücretleri artmışken sırf kargo maliyeti için bile güzel ama dediğiniz gibi insan güvenemiyor...
Herkes bu kafaya girmiş zaten. Bütün gün 8-10 saat çalışıp 1-2k alacağıma haftada 1-2 keriz vurur yoluma bakarım diyor. Cezası da sicile işlemekten öteye...