Leonidax isimli üyenin son içerikleri

1. Leonidax

🔥İndirim Xiaomi 20.000mah 18 watt Powerbank 789 tl

Aldiginiz ürünün satıcısının yorumlarını filtreleyip bakın hocam orda genel yorumlar var. Torimanin yorumları gayet güzel hiç sahte diyen olmamış ben yanlış gormediysem tabi
  2. Leonidax

20.000tl bütçeye kaçak telefon önerisi lazım

O zaman mi 15t alırım muhtemelen. Benim icin genel olarak kamera kalitesi daha önemli telefonda max oynadığım oyun sudoku zaten onuda patates telefonda bile oynarım 😂
  3. Leonidax

Hocam bildirim gelmedigi için daha yeni gorebildim kusuruma bakmayın. Bana oyun performansindan felan çok kamera kalitesi lazım xiaomi tarafinda ne önerebilirsiniz
  4. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Harbi benim 5 tane 14 Ocak siparişim vardı sadece 1i geçmiş garip bir şekilde diğerleri hala duruyor 😂
  5. Leonidax

Beyler bende şuan xiaomi redmi 12 pro 5g var telefonu 3 4 yıldır kullanıyorum düşüre düşüre mikrofonu bozuldu babamda değiştirelim diyor. Muhtemel değiştirirsek bütçemiz 15-20k bandı arasında olucak bu fiyata ne önerirsiniz acaba ?
  6. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Benim arkadaş ben kargoyu söyledikten 7-8 gün sonra sipariş vermisti. Onun kargosu gümrükten geçti benimki hala gümrükte(14 Ocak gümrük girişli benim kargom)
  7. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Yeni hesap açarken gizli sekmeden girerseniz kuponlar anca öyle geliyor.
  8. Leonidax

🔥İndirim LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 12GB 512GB RTX5060 15.6FHD IPS 144Hz 51639₺

35kda nasıl bir tercihler var bilmiyorum ama bu laptopta 45w ekran kartı + tek fan var. Güzel bir tercih olmaz yani alınmaz bu laptop başka bir konu açarsan orda daha iyi yardımcı olurlar hocam
  9. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Beyler yanlış bilmiyorsam ürünleri aras değilde baskasi gümrüğe sokuyor Aras sadece gümrük işlemleri bittikten sonra teslim almakla yükümlü diye biliyorum. Zamanında böyle bir şey başıma gelmişti başka bir olayda ve sorumlu kargo firması bu tür şeyler bizi ilgilendirmiyor tarzi bir şey demişti.
  10. Leonidax

TEMU Türkiye Ofisine Baskın Yapıldı!!!!

Altı üstü 2 saat söyledim 350tlye bundada sıkıntı çıkarsa ne diyeyim artık valla. Şuan gümrük tarafından teslim ediliyor yazdı gümrük fantezi yapıp geri almazsa ürünü artık vermeleri lazim ama 2 gundurde bunda kalması bilemedim
  11. Leonidax

TEMU Türkiye Ofisine Baskın Yapıldı!!!!

Yaw temudaki ürünüm 2 gündür gumruk tarafından teslim ediliyorduda kaldı bundan dolayı mı acaba
  12. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Bir sipariş daha verdik bakalım gelebilecek mi kargo garantilide almadık dümdüz kumar oynadık biraz 😂
  13. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Ugreen aldım hocam 1768984633 Allah Allah bana yüzde 70 indirim çıkmıyor nedense
  14. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Hocam ben 2 adaptör 2 kablo 1 iskambil kağıdı 2 tane anahtarlık bide birkaç şey daha aldimda onları unuttum. Şimdi termal eldiven felanda alcaktimda galiba yüzde 70 indirim bitmiş. O yüzden almaktan vazgecicem gibi 😂 1768981661 O zaman ilk başta yeni gelenleri eritiyorlar gibi
  15. Leonidax

Shein indirimli ürünler

17sinde inen kargom İstanbul kargo kalkış ofisine geçmiş 14te inenlerde tık yok
Geri