Leonidax isimli üyenin son içerikleri

1. Leonidax

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Bende 4 senedir redmi 12 pro 5g kullanıyorum hocam kaçak telefon gayet memnunum sadece son zamanlarda artık kafasına göre telefon kendini yeniden başlatıp duruyor. Artık miladı doldu gibi o yüzden yeni telefon alıcam muhtemelen alacağımda ya redmi 15t pro olur yada poco serisinden biri olur
  2. Leonidax

Birazcık pahalı geldi nedense hocam bilemedim ama genel olarak herhangi bir kısıtlama felan göremedim tek sıkıntı olarak güncelleme almıyor telefon eğer ki güncellerseniz içine yüklenilen imei kayboluyor yeniden imei atılması gerekiyor. Onun dışı bir sıkıntısını görmedim 4 senedir
  3. Leonidax

Hocam fiyat olarak ne kadar acaba ? Bende yakın bir vakitte kaçak telefonumu degistiricem bunu düşünüyorum.
  4. Leonidax

Öneri 1000 TL'Ye 10000 mAh Powerbank Tavsiyesi

Çoktan bitirme aşamasına geldim hocam ya
  5. Leonidax

Aynen şimdi bitiriyorum hocam bittikten sonra 100 olana kadar şarj edicem. Benim telefon magsafe uyumlu değil ama yakın bir vakitte degistiricem o vakte kadar böyle takilcaz :D
  6. Leonidax

Full geldi gibi hocam 4 ışığıda yanıyor
  7. Leonidax

Elime ulaştı şimdi hocam production date 2025/10 yazıyor gayet iyi bir deger gibi siz ne dersiniz ?
  8. Leonidax

Hocam bu powerbank nasıldır ...
  9. Leonidax

Hocam maalesef maximum bütçem 1000-1250tl dahada çıkamıyorum
  10. Leonidax

Bir bakayım hocam o zaman normalde arkadaşta havit vardı baya öneriyordu güzel diyordu ama siz önermeyince şimdi bilemedim. Elimde şuan redmi note 12 pro 5g var 1 2 aya telefonu değişcem ondada kablosuz şarj olcak onu kullanırım diye almak istedim.
  11. Leonidax

Hocam taşıması vs felan kolay olsun diye almak istedim ama arkadaşımda havit kullanıyor hiç fena değil diyor...
  12. Leonidax

Merhabalar dostlar kendi powerbankim vardı spigen 10000mahlık onu otobüste unuttum şansıma şimdide magsafeli güzel bir powerbank almak istiyorum. Şuanda elimde bu iki seçenek var sizce nasıldır bir fikriniz var mıdır acaba ...
  13. Leonidax

Atk A9 Plus İyi mi alınır mı ?

Bende air modeli var aj159 apexten geçtim aşırı memnunum şuan
  14. Leonidax

Laptobum çok ısınıyor.

Üzerinden neredeyse 8 9 ay geçti hocam Msi afterburner üzerinden baktığım değerler bu şekildeydi 1777046072 ilk foto devre dışıyken ikinci verimli etkin modundayken
  15. Leonidax

Laptobum çok ısınıyor.

Merhabalar dostlar elimde lenovo loq 15IAX9 model laptop var. İşlemcim i5 12450hx ekran kartı 4050 8+16 ram 512+1tb ssd dostlar son zamanlarda nedense fan hızım ve sıcaklıklarım baya arttı işlemci performans arttırma modunda normalde verimli etkin kullanıyordum fakat onu kullanınca bu aralar...
Geri