Valla çok fazla bass arıyorum diye burayada yazmıştım konuda siz denk gelmediniz hocam valla ya :D Bunu önerir misiniz peki ne dersiniz çok kablolu kullanan biri değilim ama arada canım sıkılırsa kullanmak için alcam.
Yapmayın hocam ya daha bir şey almıcaktım. Bu konu keşke karşıma çıkmasaydı o.O2 Bende zamanında simgot ea500lm vardı hiç memnun kalmadım bass performansından ben bass canavarı bir şey arıyorum. Şuan da bende aktif olarak redmi buds 5 pro var kablosuz olarak bunu kullansam güzel bir performans...
Merhabalar arkadaşlar toplam taksitin faizi ile beraber 3000tl bütçem var. Eskiden kullandığım mouse ajazz aj159 apex modeliydi fakat onu maalesef okulda kaybettigim için yeni bir tane almak zorundayım. Tutuş seklim genel olarak claw plam arası ona göre önerirseniz iyi olur.
Hocam sarı site uzerinden ben kesintiyide ödeyip alicam o yüzden sordum. Arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana atabilirseniz zaten ozeldende yazdım. Arkadaşınızla görüşüp almak isterim.
Beyler simdi ben ben bunu telefonuma taksam onuda laptobuma taksam. Telefonumdan laptoba görüntü aktarır mi ?
1773223085
Beyler simdi ben ben bunu telefonuma taksam onuda laptobuma taksam. Telefonumdan laptoba görüntü aktarır mi ?
Hocam ben mi yanlış düşünüyorum ama benim fikrim thhye başvurulması. Normalde çoğu firma göndermez iptal ederdi ama şimdi mediamarkt gibi büyük bir firma hem yanlış bilgileri giriyor hemde o kargoyu gönderiyor ise ben bir kasıt ararım.
Üstat ana kablom olarak kullanmicam. Bende spigen powerbank var yanında spigen type c kablo ile geldi ama 2 ay geçmeden ucu kirildi o yüzden markalı bir şey alasım gelmiyor. Benim zaten kendime ait bir şarj aletim var fakat bunu arada powerbanki şarj etmek için çünkü bendeki şarj aleti ile şarj...
Arkadaşlar benim powerbankte kullanmak için type-cden type-cye kabloya ihtiyacım var. Powerbank spigen marka yanında spigen kablosunuda gönderdiler ama nedense kablonun ucu koptu. O yüzden yeni kablo arıyorum bunu önerir misiniz ?
Aldiginiz ürünün satıcısının yorumlarını filtreleyip bakın hocam orda genel yorumlar var. Torimanin yorumları gayet güzel hiç sahte diyen olmamış ben yanlış gormediysem tabi
O zaman mi 15t alırım muhtemelen. Benim icin genel olarak kamera kalitesi daha önemli telefonda max oynadığım oyun sudoku zaten onuda patates telefonda bile oynarım 😂