Leonidax isimli üyenin son içerikleri

1. Leonidax

Atk A9 Plus İyi mi alınır mı ?

Bende air modeli var aj159 apexten geçtim aşırı memnunum şuan
  2. Leonidax

Laptobum çok ısınıyor.

Üzerinden neredeyse 8 9 ay geçti hocam Msi afterburner üzerinden baktığım değerler bu şekildeydi 1777046072 ilk foto devre dışıyken ikinci verimli etkin modundayken
  3. Leonidax

Laptobum çok ısınıyor.

Merhabalar dostlar elimde lenovo loq 15IAX9 model laptop var. İşlemcim i5 12450hx ekran kartı 4050 8+16 ram 512+1tb ssd dostlar son zamanlarda nedense fan hızım ve sıcaklıklarım baya arttı işlemci performans arttırma modunda normalde verimli etkin kullanıyordum fakat onu kullanınca bu aralar...
  4. Leonidax

Mouse alıcam ajazz Türkiye sitesi güvenilir midir ?

Tamamdır hocam sağolun tekrardan baya hafif geldi nedense apexten sonra inşallah bugün deneyebilirim bakalım
  5. Leonidax

Hocam peki hangi skatez daha iyi olur içinde birkaç çeşit var galiba bir dot birde düz heralde
  6. Leonidax

A9 Air aldım arkadaşlar şuanda kargodan elime geçti. İnşallah memnun kalırız 😁
  7. Leonidax

3.5k claw plam arası tutuyorum. Şuan aklıma atk dragonfly air A9 yattı gibi onu alabilirim
  8. Leonidax

Bende apex var hocam onun muadili veya bir üstü gibi bir şey alcam
  9. Leonidax

Bir bakayım hocam o zaman sağolun
  10. Leonidax

Her seferinde yeni seçenek geliyor :D
  11. Leonidax

Beyler son birkez daha sorucam wraith w1 mı almalıyım yoksa scyrox v8 mi ? Artık mouseum bozuldu kesin karar vermem lazım sizce hangisi daha iyidir bütçem 3.5k
  12. Leonidax

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam 20binede alternatif yok başka 147inclik
  13. Leonidax

PUMA DA %50 indirim 🔥🔥🔥🔥🔥

2 3 senedir bu sneakerlari kullanıyorum toplam ömrü hergun kullanımda 5 6 ay gibi Max ondan sonra artık içi parçalanmaya başlıyor tabanligi eriyor
  14. Leonidax

PUMA DA %50 indirim 🔥🔥🔥🔥🔥

Son 2 3 haftadır aktif olarak bakıyordum uzun zamandır da puma kullanıyordum reel fiyatlardan 200 300tl daha ucuz
  15. Leonidax

Yardım Soundcore Anker Q45 Ped değiştirmeye ücret alınır mı?

Bir tane bunların servisi vardı sanaltbtydi heralde distribütör muydu neydi. Adamlara ben kulaklığın fotoğrafını gönderdim pedin dikişleri çıkmıştı. Ardından sectigim adrese çift ped göndermişlerdi.
Geri