Leonidax isimli üyenin son içerikleri

1. Leonidax

Shein indirimli ürünler

4 günde Çin'den turkiyeye o kadar km kargo geliyor ama 4 günde Türkiyede 2 adım atamıyor kargo 😂 muhteşem gümrük hizmeti ya
  2. Leonidax

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

Tüm Galaxy watch 5 mavi renkler bitmiş heralde ya şansıma
  3. Leonidax

Altın rengi benim kombinlere gitmez işte elimde kalır bende bilemedim
  4. Leonidax

Ulan çok aklım karıştı ya :D altın rengi çok güzel bir renk değil ondan alasımda gelmiyor ama çok ucuz
  5. Leonidax

Outlet acaba ne kadar kötü birde teknosa beğenmezsek geri iade alır mı acaba ? Bunların cevabını bilsem yapıştırıcam.
  6. Leonidax

Valla almayı düşünmüyor değilim ya kordonuda vardır illa 1 tane olsa yeter yurtdışından getiririm.
  7. Leonidax

https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-watch4-40mm-altin-akilli-outlet-p-202512030065 buney ?
  8. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Benim arasla gelen kargolarım hava yoluyla geliyor şuan
  9. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Valla hocam bazen vpn ile de olmuyor doğrulama işi ben onu vpni açıyorum sheinin telefondan web sitesine girip ordan doğrulama yapıyorum. Anca böyle kabul ediyor başka türlü kimlik doğrulanamadı uyarısı verip duruyor.
  10. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Vpn kullanmayı deneyin bir hocam ben öyle çözüyordum.
  11. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Mekanik saatler hoş durmuyor hocam ya benim bileğim ince biraz çok kaba durur gibime geliyor
  12. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Hocam bazı kategorilerdeki eşyalar gönderilmiyor nedense bende saat almaya çalıştım aldırtmadı.
  13. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Valla üstad kalitesini bilmiyorum ama ben bunu düşünüyorum. https://share.temu.com/CuvS8RmGkVB
  14. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Benim istediğim saatleri temuda buldum vergi dahil 500tl bu 500tlyi sheinden ugreen kablo felan alıp sahibindende satıp aradaki farkı çıkarasım geldi 😂
  15. Leonidax

Shein indirimli ürünler

Bende bilmiyorum hocam mantıken şarj adaptorlerini felanda gondermemeleri lazımda işte 😂 Valla şu saatlerin aynisindan ucuza bulamıyorum ya bulsam alcam direk çok hoşuma gitti
Geri