Bende kaçak 17 ultra onerebilirim hocam babamda var gayette güzel telefon bende Xiaomi 17 pro max aldım ama 17 pro Max şuanda sadece çinde olduğu için yerel olarak. Yazılım konusunda çok sıkıntı yasanabiliyor portlanmasi açısından vs felan onu göze alırım dersen 17 pro max onerebilirim. Yoksa 17...
Switch modeli ne bunun hocam acaba ? Herhangi bir bilgilendirme göremedim ama huano browndan iyi midir genel olarak tok ses arayan biriyim o yüzden akko 5075b air seçmiştim o yüzden güzel bir switch lazım bana ya
Beyler akko 5075b plustan buna geçicem nedenini soracak olursanız bilgisayar mühendisliği okuduğum için kodlamalar kısmında büyüktür küçüktür işareti çok kullanıyoruz oda 5075bde yok onu satıp yeni bir klavye almayı planlıyorum. Huano brown switchlerinde güzel olduğunu biliyorum fakat sizce...
Merhabalar arkadaşlar, daha dün telefonumu aldığım kaçakçıya verip bootloader kilidini ve imei işini hallettirdim onla beraberde yazılım kurmuşlar. Yazılım zkos yazılımı staj yaptığım yerde xiaomi 17 pro max benle aynı telefona sahip bir abi vardı kendisi mobil yazılımcıymış staj yaptığım yerde...
Vallahi bir fikrim yok hocam ufaktan bir sensör değişikliği yapmışlar galiba 3950 ultradan 3955 mastera ikisi arasındaki fark çok mu bariz yoksa değil mi bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel çokta değmeyecek gibime geliyor. Yinede siz bilirsiniz.
Hocam ben 3 aydır felan atk a9 air kullanıyorum. Genel kullanımım 2k 1400dpi kullanıyorum bundan önceki mouseum aj159 apexti ona kıyasla malzeme kalitesi olsun skatez kalitesi olsun çoğu şey baya fark ettiriyor. Switchlerin sert olduğu mevzusu aj159 apexe göre kıyaslayacak olursam çokta bir...
Valla hocam evdeyim kumpas felanda yok açtığım gibi işi bitirmek istiyorum. O yüzden nokta atışı mm lazım claude 1mm diyor ama oda tam emin değil bende bilemedim