Bende 4 senedir redmi 12 pro 5g kullanıyorum hocam kaçak telefon gayet memnunum sadece son zamanlarda artık kafasına göre telefon kendini yeniden başlatıp duruyor. Artık miladı doldu gibi o yüzden yeni telefon alıcam muhtemelen alacağımda ya redmi 15t pro olur yada poco serisinden biri olur
Birazcık pahalı geldi nedense hocam bilemedim ama genel olarak herhangi bir kısıtlama felan göremedim tek sıkıntı olarak güncelleme almıyor telefon eğer ki güncellerseniz içine yüklenilen imei kayboluyor yeniden imei atılması gerekiyor. Onun dışı bir sıkıntısını görmedim 4 senedir
Aynen şimdi bitiriyorum hocam bittikten sonra 100 olana kadar şarj edicem. Benim telefon magsafe uyumlu değil ama yakın bir vakitte degistiricem o vakte kadar böyle takilcaz :D
Bir bakayım hocam o zaman normalde arkadaşta havit vardı baya öneriyordu güzel diyordu ama siz önermeyince şimdi bilemedim. Elimde şuan redmi note 12 pro 5g var 1 2 aya telefonu değişcem ondada kablosuz şarj olcak onu kullanırım diye almak istedim.
Merhabalar dostlar kendi powerbankim vardı spigen 10000mahlık onu otobüste unuttum şansıma şimdide magsafeli güzel bir powerbank almak istiyorum. Şuanda elimde bu iki seçenek var sizce nasıldır bir fikriniz var mıdır acaba ...
Üzerinden neredeyse 8 9 ay geçti hocam Msi afterburner üzerinden baktığım değerler bu şekildeydi
1777046072
ilk foto devre dışıyken ikinci verimli etkin modundayken
Merhabalar dostlar elimde lenovo loq 15IAX9 model laptop var.
İşlemcim i5 12450hx ekran kartı 4050 8+16 ram 512+1tb ssd
dostlar son zamanlarda nedense fan hızım ve sıcaklıklarım baya arttı işlemci performans arttırma modunda normalde verimli etkin kullanıyordum fakat onu kullanınca bu aralar...