Aldiginiz ürünün satıcısının yorumlarını filtreleyip bakın hocam orda genel yorumlar var. Torimanin yorumları gayet güzel hiç sahte diyen olmamış ben yanlış gormediysem tabi
O zaman mi 15t alırım muhtemelen. Benim icin genel olarak kamera kalitesi daha önemli telefonda max oynadığım oyun sudoku zaten onuda patates telefonda bile oynarım 😂
Hocam bildirim gelmedigi için daha yeni gorebildim kusuruma bakmayın. Bana oyun performansindan felan çok kamera kalitesi lazım xiaomi tarafinda ne önerebilirsiniz
Benim arkadaş ben kargoyu söyledikten 7-8 gün sonra sipariş vermisti. Onun kargosu gümrükten geçti benimki hala gümrükte(14 Ocak gümrük girişli benim kargom)
35kda nasıl bir tercihler var bilmiyorum ama bu laptopta 45w ekran kartı + tek fan var. Güzel bir tercih olmaz yani alınmaz bu laptop başka bir konu açarsan orda daha iyi yardımcı olurlar hocam
Beyler yanlış bilmiyorsam ürünleri aras değilde baskasi gümrüğe sokuyor Aras sadece gümrük işlemleri bittikten sonra teslim almakla yükümlü diye biliyorum. Zamanında böyle bir şey başıma gelmişti başka bir olayda ve sorumlu kargo firması bu tür şeyler bizi ilgilendirmiyor tarzi bir şey demişti.
Altı üstü 2 saat söyledim 350tlye bundada sıkıntı çıkarsa ne diyeyim artık valla. Şuan gümrük tarafından teslim ediliyor yazdı gümrük fantezi yapıp geri almazsa ürünü artık vermeleri lazim ama 2 gundurde bunda kalması bilemedim
Hocam ben 2 adaptör 2 kablo 1 iskambil kağıdı 2 tane anahtarlık bide birkaç şey daha aldimda onları unuttum. Şimdi termal eldiven felanda alcaktimda galiba yüzde 70 indirim bitmiş. O yüzden almaktan vazgecicem gibi 😂
1768981661
O zaman ilk başta yeni gelenleri eritiyorlar gibi