Leonidax isimli üyenin son içerikleri

1. Leonidax

Flash Bellek Önerisi Lazım

Tamamdır hocam sağolun bir sipariş vereyim pazartesi stajdan sonra format atarım artık
  2. Leonidax

Aynen hocam ama kalite olarak nasıldır bilemedigim için sordum
  3. Leonidax

Üstteki arkadaşın onerdigimi daha iyidir hocam bu mu ?
  4. Leonidax

Merhabalar arkadaşlar laptobuma format atacağım için içindeki lazım olan bilgileri flash belleğe aticam ve ileridede kullanmak için lazım o yüzden güzel bir şey onerebilirseniz memnun olurum. Bütçem 400-500 TL arası varsa guzel 128gb tercihim 128lik olur. Olmazsa 64gb ucuz varsa oda olur
  5. Leonidax

❌İndirim Bitti! Jbl Go 3 Bluetooth Hoparlör 1.090 TL (Gürgençler)

Bu hoparlörün uygulaması var mı ya ben kendi jbl uygulamasını indirdim ama jbl go 3 gözükmüyor 4 ve 5 var sadece nedense ses kalitesi baya berbat olduğu için düzeltme yapıcaktım ekolayzerdan ama gözükmüyor
  6. Leonidax

Elektrik Müh. 2. Sınıf Öğrencisi Yaz Tatilini Nasıl Değerlendirmeli?

Yukardaki arkadaşlardan birinin yazdığı gibi gönüllü staj kovalayabilirsin zorunlu yapamasan bile gönüllü yapman bile çok değer görür. Dediğin şeye cevap olarakta btk kurslarinin sertifikaları cvnde iş görmez ama istediğin şeye baslangicta bakman için iyidir onun dışında cvye felan yazilmaz...
  7. Leonidax

Elektrik Müh. 2. Sınıf Öğrencisi Yaz Tatilini Nasıl Değerlendirmeli?

Adam 1. Sınıftan 2ci sınıfa yeni geciyor şuan 1. Sınıf yani 1783445616 İstanbul gibi bir yerdeysen oralarda çok fazla yarışmalar eğitimler vs oluyor onları takip et onun dışında kendi bölümünle alakalı online eğitimlerde var onları takip et onlara başvuru yap başvuruları açılınca ve...
  8. Leonidax

❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

Komedi ya mediamarkt thhye basvursak ne kadar sürede açıklanır ki hiç ugrasasim gelmiyor benim ya
  9. Leonidax

İptal geldi ? Mediamarkti aradım sordum kendileri yaşadığım şehrin yakınında herhangi bir şekilde stok olmadığı ve yakın bir vakitte bu stogun yenilenemeyecegi için gönderilemedigini belirtti :D Mediamarkttt AHHHH
  10. Leonidax

İyi fırsat gibi durduğu için direk çektimde bilemedim.
  11. Leonidax

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Hocam vatanda tanıdık bir abim vardı onun yanına gittim telefonum xiaomi olduğu için almamı önermedi onun yerine huawei gt3 al dedi pazartesi günü tekrardan yanına gidip bakıcam.
  12. Leonidax

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Arkadaşlar merhaba, hazır telefonunu degistirmisken guzel birde saat alayım diyorum bunu onerir misiniz ? https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-watch6-40-mm-altin-demo-140288.html Yada bunu https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-watch-5-40-mm-graphite.html
  13. Leonidax

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Bende 4 senedir redmi 12 pro 5g kullanıyorum hocam kaçak telefon gayet memnunum sadece son zamanlarda artık kafasına göre telefon kendini yeniden başlatıp duruyor. Artık miladı doldu gibi o yüzden yeni telefon alıcam muhtemelen alacağımda ya redmi 15t pro olur yada poco serisinden biri olur
  14. Leonidax

Birazcık pahalı geldi nedense hocam bilemedim ama genel olarak herhangi bir kısıtlama felan göremedim tek sıkıntı olarak güncelleme almıyor telefon eğer ki güncellerseniz içine yüklenilen imei kayboluyor yeniden imei atılması gerekiyor. Onun dışı bir sıkıntısını görmedim 4 senedir
  15. Leonidax

Hocam fiyat olarak ne kadar acaba ? Bende yakın bir vakitte kaçak telefonumu degistiricem bunu düşünüyorum.
Geri