Arama sonuçları: *

1. Leonidax

50.000tl'nin Alabileceği En İyi Telefon

Bende kaçak 17 ultra onerebilirim hocam babamda var gayette güzel telefon bende Xiaomi 17 pro max aldım ama 17 pro Max şuanda sadece çinde olduğu için yerel olarak. Yazılım konusunda çok sıkıntı yasanabiliyor portlanmasi açısından vs felan onu göze alırım dersen 17 pro max onerebilirim. Yoksa 17...
  2. Leonidax

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

Daha yeni 600 gramını 300e aldık la tüh bunu erken görseydim keşke
  3. Leonidax

🔥İndirim Altınyıldız Erkek%100 Pamukpolo Tişört 299 TL (2 Adet Alımda)

Telefonum yanımda olsa bu iki renkten çekerdim ya :/ Çok hoş duruyorlar
  4. Leonidax

Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL !

Switch modeli ne bunun hocam acaba ? Herhangi bir bilgilendirme göremedim ama huano browndan iyi midir genel olarak tok ses arayan biriyim o yüzden akko 5075b air seçmiştim o yüzden güzel bir switch lazım bana ya
  5. Leonidax

Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL !

Beyler akko 5075b plustan buna geçicem nedenini soracak olursanız bilgisayar mühendisliği okuduğum için kodlamalar kısmında büyüktür küçüktür işareti çok kullanıyoruz oda 5075bde yok onu satıp yeni bir klavye almayı planlıyorum. Huano brown switchlerinde güzel olduğunu biliyorum fakat sizce...
  6. Leonidax

Dişime Yapılan Kanal Tedavisi ve Dolgu Hakkında

Erciyes üniversitesi öğrencisi değilseniz alıyorlar diye biliyorum hocam ben 20lik dişimi çektirmiştim para almadılar
  7. Leonidax

Boyunuz, Kilonuz ve Vki Değeriniz Kaç? | Forum Ortalamasını Çıkarıyoruz :)

Boy:1.81 Kilo:82 VKİ:25.1 Hedef Kilo: Yok Düzenli Spor: Yok arada vaktim oldukça gidiyorum
  8. Leonidax

Xiaomi 17 Pro Max Yazılım

Merhabalar arkadaşlar, daha dün telefonumu aldığım kaçakçıya verip bootloader kilidini ve imei işini hallettirdim onla beraberde yazılım kurmuşlar. Yazılım zkos yazılımı staj yaptığım yerde xiaomi 17 pro max benle aynı telefona sahip bir abi vardı kendisi mobil yazılımcıymış staj yaptığım yerde...
  9. Leonidax

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

Muhtemelen yapay zeka algılayıcı sistemler kullanıyorlardır hocam kendi fikirlerinizide isterler gibime geliyor
  10. Leonidax

Öneri Atk Dragonfly A9 Air Switchleri Çok Mu Sert???

Vallahi bir fikrim yok hocam ufaktan bir sensör değişikliği yapmışlar galiba 3950 ultradan 3955 mastera ikisi arasındaki fark çok mu bariz yoksa değil mi bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel çokta değmeyecek gibime geliyor. Yinede siz bilirsiniz.
  11. Leonidax

Öneri Atk Dragonfly A9 Air Switchleri Çok Mu Sert???

Hocam ben 3 aydır felan atk a9 air kullanıyorum. Genel kullanımım 2k 1400dpi kullanıyorum bundan önceki mouseum aj159 apexti ona kıyasla malzeme kalitesi olsun skatez kalitesi olsun çoğu şey baya fark ettiriyor. Switchlerin sert olduğu mevzusu aj159 apexe göre kıyaslayacak olursam çokta bir...
  12. Leonidax

Termal Macun Önerisi Lazım

O bende aktif takılı zaten hocam yurtdışı satışı kapanali baya oldu millette kalmamıştır muhtemelen
  13. Leonidax

Tamamdır hocam bulabilirsem bir bakayım teşekkür ederim
  14. Leonidax

Normalde mx7 veya tf9 düşünüyordum ama şimdi termal pad görünce acaba ona mı yönelsem diye düşünmüyor değilim.
  15. Leonidax

Valla hocam evdeyim kumpas felanda yok açtığım gibi işi bitirmek istiyorum. O yüzden nokta atışı mm lazım claude 1mm diyor ama oda tam emin değil bende bilemedim
  16. Leonidax

Hey maşallah onlarında çok seçeneği varmış. Olmadı bir claudea sorayım laptobum göre bana bir seçim iletsin.
  17. Leonidax

Bir bakayım hocam o zaman duruma göre ft7 piyasada bulamadım hiç garip bir yerde var olmadı ft9 yada gider mx7 alırım gibi duruyor. Piyasada sanki güzel faz değişimli macunda yok gibi 1785018903 Önerdiğiniz termal pad var mıdır acaba laptobum için piyasada çok fazla var aralarında güzel var mı...
  18. Leonidax

Hocam aktif olarak faz değişimli ped ptm7950 var. Normalde ondan almayı planlıyordumda heralde yurtiçinde satan yok birde yurtdışındanda zaten artık getiremiyoruz. O yüzden direk termal macuna yönelicem gibi birde mx7 ile tf7 tf9 arasından hangisi daha iyidir acaba ?
  19. Leonidax

O zaman bir mx6 alayım hocam teşekkür ederim
  20. Leonidax

Hangisinin kalıcılığı daha iyidir hocam açıp halletikten sonra şöyle bir 5 6 ay açmak istemiyorum. Biraz açınca laptobu hırpalıyor gibiyim çünkü
Geri