Arama sonuçları: *

1. Leonidax

Ptm7950 kullanımı yardım

https://www.ebuy7.com/tr/honeywell-7950-phase-change-thermal-pad-notebook-computer-phase-change-silicone-grease-cpu-thermal-paste-pad-patch-material-1.html?srsltid=AfmBOoq6qAsTo0XW0zd9AsH8W-XIHHxLCFdKm2OQFG-ev2P_OsoVx1Ty Burdan aldım diye hatırlıyorum hocam
  2. Leonidax

WD black digital sn770 1tb ssd nasıldır ?

Merhabalar dostlar 3500e WD black sn770 SSD buldum. Genel olarak oyun ve projelerini depolama için kullanacagim. Sizce alınır mı iyi midir? ? Satıcı 1 yıl kullanmış harici olarak 2tb yazma ve okuma değeri. Sağlık değeri de yüzde 100 sizce değer mi almaya ?
  3. Leonidax

Tavuk bozulmuş olabilir mi? Ölür müyüm?

Heralde adam öldü arkadaşlar cenaze namazına gideriz topluca 😂
  4. Leonidax

🔥İndirim Lenovo RTX 5070 115w | i7-13650HX | 24GB RAM | 1TB SSD laptop 65.999₺🔥

Bu yeni kasa diye biliyorum hocam o yanan kasalarla alakası yok. Daha yanma problemi çıktımı bilmiyorum bunlarda
  5. Leonidax

Kingston kc3000 512gb m2 ssd 2445tl (Amazon Depo)

1tb olsaydı direk çekerdim hocam :D Banada 1tb lazımdı karşıma çıktı baktım 512 olunca bende yıkıldım. Bazı kişiler kc3000 gibi üst seviye olmadan almadığı için o arkadaşlarımıza ithafen paylaşımı yaptım.
  6. Leonidax

Kingston kc3000 512gb m2 ssd 2445tl (Amazon Depo)

Dostlar çok sıcak fırsat değil biliyorum ama belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşayım dedim. Amazon depo ürünlerinde amazon kendi 1 yıl garanti veriyor ve beğenmezseniz diye 30gün koşulsuz şartsız iade hakkı var diye biliyorum...
  7. Leonidax

❌İndirim Bitti! KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 3.299TL!

Hiçbir magazadada stok gözükmüyor ya benim şehirde bulsam direk yapiscaktim
  8. Leonidax

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Benim kovaladigim inadına hocam biraz 😂 dünde 4 kere elimden kaçtı almazsam sinir krizine giricem. 1765634071 İnşallah hep stoğu elimden almaya devam edersiniz hocam valla yoksa inat ettim ben 😂
  9. Leonidax

Oluyorsa ben alayım hocam sizden 😂 ama TC felanda değişiyor ise oda anca üniversite vergi indiriminden yararlanmayı planlıyorum onla
  10. Leonidax

Yok hacı eklenmiyor
  11. Leonidax

Ekledim kaçtı yaw
  12. Leonidax

İhtiyacım yok ama artık valla inat ettim alcam ya 😂
  13. Leonidax

Allah Allah bir türlü amazonda göremiyorum şunu ya link varsa atabilir misiniz hocam sayfanın ?
  14. Leonidax

Hocam amazondan mi aldınız ?
  15. Leonidax

Ben bitane eklediydim sepete adres felan derken sepetten gitti siz almışsınız heralde onuda :D
  16. Leonidax

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

Heatsinki sokup kullanan var mı ben kendi laptobum için ssd arıyordum heatsinksiz çok isinmiyorsa bunu alabilirim yakalayabilirsem.
  17. Leonidax

Dungeon rampage çıktı !!

Bide duvardan geçip taa uzaklardan vuran adamlar(onlardan biride bendim :D) 1765299629 İnşallah hocam bende yurtta kalıyorum yurt internetiyle girebilirsem çekerim laptobu sabah akşam oynarım valla aşırı seviyordum bu oyunu action dimension kadar olmasada
  18. Leonidax

Dungeon rampage çıktı !!

Valla çokta yenilik aramıyorum ben ama aşırı eksiği var gibi eski dungeon rampage gibi olursa direk alırım 3dolara felan değer bence çok güzel oyundu ya valla action dimensionuda bir getirseler tadından yenmez valla ama aşırı eksiği var gibi işte o sorun düzeltirlerse direk alırım
  19. Leonidax

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400TL 250TL Kupon Kodu

Sağolasın hocam 1.5 porsiyon pilav patlattım 150tl tertemiz
  20. Leonidax

🔥İndirim Trendyol DeFacto 800'e 200TL Kupon Kodu

Daha dün defactodan şort almıştım 3 adet ya tüh keşke dün denk gelseydi 😂
Geri