Ben şey yazdım sağlıklı düzenli yediğim ev yemekleri ile beslenirdim aya gidiyoruz şimdi ne olur ne olmaz yerçekimsiz ortam sağlık sorunu yaşamayalım. Ama gerçekçiliği bırakıyorsak hayal olarak kuruyorsak güzel bi kebap yapıştırırdım yazdımHocam ayda ne yerdiniz sorusuna türk olarak tavuk döner yazacaktım sonra dedimki bunlar swatch kuzu pirzola yazayım dedim oradan elenebilirim diye düşünüyorum![]()
forumda mizah yapa yapa yapay zekada ustalaştıkOlum neyle yaptın bunu lan sjandjakdjakdj
Ciddi ciddi okurken Casio saat yerinde patladımOlum neyle yaptın bunu lan sjandjakdjakdj
Evet 3 te 4 de bir fiyatina haklisinOmega Tag Heuru alır 3e 4e böler yalnız haberin olsun hocam bu saat Swatch değil Swatch x Omega işbirliği.
Bana çıkarsa sana 1000₺ aracılık komisyon ücreti atıcam sözSadece bu şekilde mail geliyor hepinize
bana gelmemiş buSadece bu şekilde mail geliyor hepinize
Sen casio kullan diye mesaj gelmiştir spam kutusuna bak bazılarına öyle gelmiş.bana gelmemiş bu
tüh kaybettik kapalı çarşıda satardık kuyumcuyaSen casio kullan diye mesaj gelmiştir spam kutusuna bak bazılarına öyle gelmiş.