Başka bir bilinen 2. el sitesinde (buradan ismini zikretmek uygun olmaz etik olarak) bakımlı (backplatesiz) 4070 23 bine satılıyor şuan , satıcı da hem...
Selam ; Ocypus Delta L36 ARGB V2 360 mm fiyatı uygun, genelde beğeniliyor, yük altında yüksek ses ve özellikle titreme yapıyor diyende var gerçek kullanıcı...
Sadece ekran kartı diye geldim pazarlık ettik kasanın tüm eksiklerini kapattım. 32gb 6400mhz tam+ 1 TB nv2+ b650M-p için 25K ya anlaştık garantide devam ediyor.
Kartlar çip kaynaklı değil ram kaynaklı yükseldi daha çok, ben de mgf den daha çok fp4 performansına dikkat çektim, konu sahibi arkadaş bile 4000 serisine...
5070 için bulunduğum şehirde biriyle görüştüm hayırlısıyla almaya gidecem birazdan umarım pişman olmam. Önceden 5070 almıştım laptopa geçince sattım şimdi...
5070 i alın hocam , 6000 serisi çıktığında 4000 serisi 2 nesil önceki kart olacak, yarın 2. elde peynir ekmek gibi satılan 5070 iniz olur ama diyorsanız ki...
Onun nedeni Ekran kartının "discrete" olarak ayarlanmamış olmasındandır muhtemelen , çünkü bizim 14700HX ve rtx 4070 laptop ta o şekilde , ekran kartı...
Aşırı eğlenceli , pembe dizi gibi oyun , bir kaç sefer bitirdim, zamanım olsa bir kere daha oynamak isterim , milyon kere oynadığım HOMM3 ten sonra benim...
Bu seviyede Mgf den çok bir şey beklemeyin 60 fps civarı olacak ki fps niz mgf de hakkını verebilsin , mgf 2x in üstünde de gecikmeler kendini belli etmeye...
Tarafsız olarak sorarsanız , Corona , Vray de Ryzen önde , taraflı olarak sorarsanız ben olsam yine de 275hx i alırdım . Şöyle de mini bir karşılaştırma...