mgkk isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Kartlar çip kaynaklı değil ram kaynaklı yükseldi daha çok, ben de mgf den daha çok fp4 performansına dikkat çektim, konu sahibi arkadaş bile 4000 serisine mgf geldiği için ne yapacağını tekrar düşünmüş, bir çok insan da hatta laptoplarda bile 4000 serisi olan elinde tutmaya olmayanlarda 4000...
  2. M

İnşallah kazasız belasız sıkıntısız kullanırsınız.
  3. M

5070 i alın hocam , 6000 serisi çıktığında 4000 serisi 2 nesil önceki kart olacak, yarın 2. elde peynir ekmek gibi satılan 5070 iniz olur ama diyorsanız ki 6000 serisini es geçerim o zaman 4k için 4070 ti süper alın. 5070 alın 5070. EK : 6000 serisi pahalı olacağı için insanlar , yani...
  4. M

Hocam para varsa alın tabi, gördük fiyatlar düşmüyor işte, 4k demeseniz 4070 Super karar bir ekran kartı olurdu, 5070 - ti fiyatına 2. elden 4070 süper fiyatlarını konuşur olduk. EK : Hatta çok iyi bir zamanlama , meclis açılıyor ve Mavi Vatan oylaması yapılacak ve kabul edilecek haliyle...
  5. M

RTX 4070 Super 12GB 26K . 26 da biraz fazla gerçi daha 10 gün öncesine kadar 22k lardaydı bunlar, 4000 serisine mod olarak MGF geldiği duyulmaya başlayınca bunlarda yükselmeye başladı (her ne kadar 5000 serisindeki mgf performansını tam olarak vermese de ve 5000 serisindeki çok ciddi fark...
  6. M

Yardım 40 Bin TL'ye Hangi Laptop Almalıyım ?

Rica ederim.
  7. M

Yardım Bu İki İşlemciden Hangisi Olmalı

Onun nedeni Ekran kartının "discrete" olarak ayarlanmamış olmasındandır muhtemelen , çünkü bizim 14700HX ve rtx 4070 laptop ta o şekilde , ekran kartı seçimini otomatikten ayrık ekran kartına aldığınızda aradaki fark çok daha az olur (zaten ekran kartı ne kadar az kullanılıyorsa fanı da o kadar...
  8. M

Witcher 3 17 Dolara Değer mi?

Aşırı eğlenceli , pembe dizi gibi oyun , bir kaç sefer bitirdim, zamanım olsa bir kere daha oynamak isterim , milyon kere oynadığım HOMM3 ten sonra benim için 2. sırada olan oyundur ( 3. de yıllardır beklediğim Stalker 2 idi ona da zaman ayırdım bitirdim , çok memnun kaldım) , uygun...
  9. M

Yardım 40 Bin TL'ye Hangi Laptop Almalıyım ?

Bu seviyede Mgf den çok bir şey beklemeyin 60 fps civarı olacak ki fps niz mgf de hakkını verebilsin , mgf 2x in üstünde de gecikmeler kendini belli etmeye başlıyor , Fp4 sıkıştırma haricinde ciddi bir kazancınız olmaz, Acer gayet güzel duruyor bence , ekran kartına oranla işlemcinin getirisi...
  10. M

Yardım Bu İki İşlemciden Hangisi Olmalı

Tarafsız olarak sorarsanız , Corona , Vray de Ryzen önde , taraflı olarak sorarsanız ben olsam yine de 275hx i alırdım . Şöyle de mini bir karşılaştırma koyayım siz karar verin yine de ; Intel Core Ultra 9 275HX vs AMD Ryzen 9 9955HX3D
  11. M

9060xt 16 GB Lı Donanım Fiyat Bilgilerim

Engin bilgilerinizle Size hayırlı günler dilerim. Engin bilgilerinizle size hayırlı günler dilerim.
  12. M

Keşke öyle olsaydı değerli arkadaşım , hadi benimki sizin dediğiniz gibi arızalı ürün diyelim, internette onlarca yüzlerce yorum damı arızalı ürün, herkes mi aynı anda yanılıyor, bir sizin dediğiniz doğru ! , ben kendi tecrübemi yazdım , diğer bir çok yorumu okuduğumda da aynı sıkıntılarla...
  13. M

Madem fikirler önemli , biz de daha önce " Sapphire Pulse RX 9060 XT 16gb OC " modeli için tecrübemizi bir arkadaşa yazmıştık, buraya da ekleyelim ; " Biz de Rx 9060 XT 16GB aldık , sizinki gibi ve daha başka problemlerle karşılaştık , siyah ekranlar, donmalar, bilmem ne time out lar, yaptığın...
  14. M

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Teşekkür ederim, dediğiniz doğru olabilir , çünkü ben aldıktan sonra hala stok var mı diye refresh yaptığımda , link bir görünüyor bir kayboluyordu kısa zaman sonrada satıcısı Hepsiburada olan link yok oldu, şimdi baktım kargoya da vermişler , iyi oldu bu fiyat artış zamanlarında. EK : Kargo da...
  15. M

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Ortaboy yazlım kodlama içinde kullanmak ve uyguna gelsin istiyorsanız (Fp4 ve Afm) alternatif olarak , dün (17 Eylül), Hepsiburada da Pny 5070 Oc 3 fanlı 37.999 tl 6 taksit olarak satıldı (ben de aldım bir tane oğlana EE Müh okuduğu için) , taksitli bir şekilde bu fiyata biraz zor gibi bu...
Geri