Valla moruk dediğin gibi koleskiyonluk vs. bir muhabbet değerlenirse başvuralım ya çıkarsa alırız kullanmadan tutarız kenardaReis ben o altın örneğini (kırıp içindekini alsan bile) derken olayın ehemmiyetini anlattım sakın alıp kırmayın bana satın
Kordon ölçüsü falan soruyor ona ne girmek lazım ya ne diyorsunBen kullanırım aga çok beğendim tipini cismini çıkarsa sat bana çok zor değil üstüne ekle ver
Koleksiyon olayı için uzun sure beklemen gerek bu tarz ürünlerin yıllar sonra değeri artar
Omega Tag Heuru alır 3e 4e böler yalnız haberin olsun hocam bu saat Swatch değil Swatch x Omega işbirliği.Tug heuer den assagisi pek sarmiyor![]()
Yazıcı yok ki ya metreyle falan ölçsek doğru çıkar mıÖlçü olarak yazıcın varsa o kağıdı çıkarıp ölçersen net alırsın
Ben m seçtim
Kanka işbirliği zaten omega satıyor olsa zaten o fiyata değil yanina 2 sıfır eklemen gerekir 3m200 çıkarırOmega Tag Heuru alır 3e 4e böler yalnız haberin olsun hocam bu saat Swatch değil Swatch x Omega işbirliği.
Ortalama çıkar zaten sitede bir ton kordon var merak etmeYazıcı yok ki ya metreyle falan ölçsek doğru çıkar mı
Çıkarsa haber etbasvurdum cıkarsa haberdar ederim