MXTB

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• MXTB
      ilerde vram yetmiyebilir. oyunlar min 8 istiyorlar genel olarak. bu yıl çıkan oyunları kast ediyorum. 1782328334 ben cs valo oynarım. yada amd istemiyorum...
    • MXTB
      MXTB, Pny 5060 Ti 8gb Dip Fiyat başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Satışda belki evet fakat ileriki zamanda 2k monitör oled vs almak düşünüldüğünde bu sefer vram darboğaz olmaması adına 9060xt güzel bir seçenek gibi gözüküyor
    • MXTB
      MXTB, Pny 5060 Ti 8gb Dip Fiyat başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      9060xt 16gb alınması daha mantıklı olmaz mı bu bütçede
    • MXTB
      MXTB, 9800x3d Besleyecek En Ucuz Anakart? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Msi biosundan ve yazılımdan pek memnun değilim, bu yüzden msi anakart almayı düşünmüyorum tekrardan
    • MXTB
      Daha satın almadım fakat anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum, çok fazla oc vs yapmıyorum sadece expo açıp geçiyorum bu yüzden anakarta verebileceğim en...
    • MXTB
      Msi biosu da şahsen hiç hoşuma gitmiyor, Asus tuf serisi anakart kullanmıştım şahsen 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum
    • MXTB
      Sapphire anakart işini becerememiş diye duydum o yüzden hiç bakmıyordum bile asus ve gigabyte tercih etmeyi düşünüyorum
    • MXTB
      MXTB, Anakart kategorisinde 9800x3d Besleyecek En Ucuz Anakart? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar 9800x3d gibi bir işlemciyi besleyecek en ucuz anakart hangisidir? Mesela bu anakart darboğaz yaptırır mı...
    • MXTB
      fhd 27" iyi olmuyor kalite bozuluyor fps oyunları için alacaklar 1500 daha eklesin 320hz modelini alsın bence
    • MXTB
      50tl indirim için adamın yazdığına bak yazık yemin ediyorum nasıl bir hayat yaşıyorsunuz çok garip valla.
    • MXTB
      MXTB, Mobilya kategorisinde Ofis Koltuğu Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, çeşitli koltuklara baktım internet üzerinden ve kendimce birtakım koltukları beğendim fakat hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım...
    • MXTB
      MXTB, Baharat Öğütücü Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Pil olan herhangi bir şeyi hayatıma sokmamaya çalışıyorum mümkünse şarjlı veya böyle şarj standlı olmasını tercih ederim. Ama fiyatı iyi midir yoksa sırf...
    • MXTB
      yeni nesil şarjlılardan kullanmadım, 2018'den beri kiwi'nin kalem pil ile çalışan eski modellerinden kullanıyorum. bendeki model uzun olduğu için bazen...
    • MXTB
      MXTB, Ev Eşyaları kategorisinde Baharat Öğütücü Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar bu işlerden anlayan birisi var mıdır? Neye dikkat etmeliyiz hiç anlamadığım bir başlık. Alınır mı mesela...
    • MXTB
      Pek bir indirim yok, 200 lira 100 lira inince indirim olmuyor be dayı.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,773
Üyeler
198,191
Son üye
Çağatay Ç.
Geri