MXTB isimli üyenin son içerikleri

1. MXTB

Idefix Güvenilir mi?

idefix dediğin trendyol gibi bir pazaryeri, güvenilir olan satıcıdır veya değildir
  2. MXTB

Arc Raiders Steam Family Sharing

xbox hesapları var 40 50 TL'ye beraber oynayabilirsiniz istersneiz
  3. MXTB

Arc Raiders Steam Family Sharing

aynı anda tek kişi oynayabiliyor
  4. MXTB

❌İndirim Bitti! Thermaltake View 380 850w 80+ Gold 6500tl

Müşteri temsilcisine yazınca kod tanımlıyorlar diye biliyorum
  5. MXTB

Ram 32 Yapınca Kasıyor

işlemciniz neydi? bios update yaptınız mı?
  6. MXTB

Yardım Asiahorse Fan Lianli O11 Dynamic Mini V2 Flow İçin Alınır mı?

Kasa elime daha yeni ulaştığı için kablolamayla uğraşacak pek vaktim olmadı, yavaş yavaş sistemi beyaza çevirmek gibi bir planım vardı çünkü anakart da tam siyah değil. Dediğim gibi önce fanlardan başlayıp yavaş yavaş kısıtlı bütçe dahilinde değiştirmeler yapmayı planlıyordum
  7. MXTB

Ram 32 Yapınca Kasıyor

Başka herhangi bir ayar yaptınzı mı? x3d gaming mode resize bar vs biosta ne değişiklik yaptınız?
  8. MXTB

Ram 32 Yapınca Kasıyor

xmp expo vs açık mı? biostan herhangi bir ayar yaptınız mı?
  9. MXTB

Sistem şuanda böyle gözüküyor ve şahsi olarak pek bakasım gelmiyor, önce kasa fanlarını değiştirip sonrasında 360lık beyaz bir sıvı soğutma takmayı planlıyorum. Sonrasında güç kaynağının kablosunu gizlemek için olan aparatlara bakmayı düşünüyorum. Bir de belki ekran kartını beyaza boyayabilirim
  10. MXTB

Ram 32 Yapınca Kasıyor

Marka modelleri atabilir misiniz?
  11. MXTB

Olay şöyle ki kasamda performans için upgrade edebileceğim pek bir şey kalmadı, 7800x3d den 9800x3d ye geçmek benim için pek anlamlı bir upgrade olmayacak veya 5070den 5070ti vs. Bunu yerine sistemin daha güzel gözükmesi için çok da fazla bütçe ayırmadan görsellik istiyorum.
  12. MXTB

Ram 32 Yapınca Kasıyor

4x8 mi yapıyorsunuz 2x16 mı?
  13. MXTB

Geçen hafta gaming gecesi indiriminden 4600 tl 3 taksitle kasayı aldım fakat fanlarda rgb yok, sırf görünüş için 6 tane fan 3300e geliyor. Lianli tek fan 1500 civarında olduğu için bu markayı SADECE GÖRÜNÜŞ için satın almak mantıklı olur mu?
  14. MXTB

Öneri 25.000 Tl'ye Monitör Önerisi

Şahsi düşüncem bu bütçelere çıkmışken oled almamak yazık olur gibi
  15. MXTB

Çözüldü✓ İşlemci Termal Macunu Taştı Sorun Olur Mu?

Termal macun iletken bir madde olmadığı için bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum
Geri