Kasa elime daha yeni ulaştığı için kablolamayla uğraşacak pek vaktim olmadı, yavaş yavaş sistemi beyaza çevirmek gibi bir planım vardı çünkü anakart da tam siyah değil. Dediğim gibi önce fanlardan başlayıp yavaş yavaş kısıtlı bütçe dahilinde değiştirmeler yapmayı planlıyordum
Sistem şuanda böyle gözüküyor ve şahsi olarak pek bakasım gelmiyor, önce kasa fanlarını değiştirip sonrasında 360lık beyaz bir sıvı soğutma takmayı planlıyorum. Sonrasında güç kaynağının kablosunu gizlemek için olan aparatlara bakmayı düşünüyorum. Bir de belki ekran kartını beyaza boyayabilirim
Olay şöyle ki kasamda performans için upgrade edebileceğim pek bir şey kalmadı, 7800x3d den 9800x3d ye geçmek benim için pek anlamlı bir upgrade olmayacak veya 5070den 5070ti vs. Bunu yerine sistemin daha güzel gözükmesi için çok da fazla bütçe ayırmadan görsellik istiyorum.
Geçen hafta gaming gecesi indiriminden 4600 tl 3 taksitle kasayı aldım fakat fanlarda rgb yok, sırf görünüş için 6 tane fan 3300e geliyor. Lianli tek fan 1500 civarında olduğu için bu markayı SADECE GÖRÜNÜŞ için satın almak mantıklı olur mu?