MXTB isimli üyenin son içerikleri

1. MXTB

Pny 5060 Ti 8gb Dip Fiyat

Satışda belki evet fakat ileriki zamanda 2k monitör oled vs almak düşünüldüğünde bu sefer vram darboğaz olmaması adına 9060xt güzel bir seçenek gibi gözüküyor
  2. MXTB

Pny 5060 Ti 8gb Dip Fiyat

9060xt 16gb alınması daha mantıklı olmaz mı bu bütçede
  3. MXTB

9800x3d Besleyecek En Ucuz Anakart?

Msi biosundan ve yazılımdan pek memnun değilim, bu yüzden msi anakart almayı düşünmüyorum tekrardan
  4. MXTB

Daha satın almadım fakat anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum, çok fazla oc vs yapmıyorum sadece expo açıp geçiyorum bu yüzden anakarta verebileceğim en düşük miktarı vermek istiyorum.
  5. MXTB

Msi biosu da şahsen hiç hoşuma gitmiyor, Asus tuf serisi anakart kullanmıştım şahsen 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum
  6. MXTB

Sapphire anakart işini becerememiş diye duydum o yüzden hiç bakmıyordum bile asus ve gigabyte tercih etmeyi düşünüyorum
  7. MXTB

Arkadaşlar 9800x3d gibi bir işlemciyi besleyecek en ucuz anakart hangisidir? Mesela bu anakart darboğaz yaptırır mı? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b850m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1045644999.html
  8. MXTB

Ofis Koltuğu Önerisi

Merhaba, çeşitli koltuklara baktım internet üzerinden ve kendimce birtakım koltukları beğendim fakat hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Belki bilgi sahibi bir kullanıcı beni bilgilendirip yardımcı olabilir. Karr Office Mostar: Dayanıklı gözüküyor fakat ayak takımı plastik...
  9. MXTB

Baharat Öğütücü Önerisi

Pil olan herhangi bir şeyi hayatıma sokmamaya çalışıyorum mümkünse şarjlı veya böyle şarj standlı olmasını tercih ederim. Ama fiyatı iyi midir yoksa sırf şarjlı olsun diye bu fiyatı vermek mantıksız mı onu bilemedim
  10. MXTB

Baharat Öğütücü Önerisi

Arkadaşlar bu işlerden anlayan birisi var mıdır? Neye dikkat etmeliyiz hiç anlamadığım bir başlık. Alınır mı mesela...
  11. MXTB

Idefix Güvenilir mi?

idefix dediğin trendyol gibi bir pazaryeri, güvenilir olan satıcıdır veya değildir
  12. MXTB

Arc Raiders Steam Family Sharing

xbox hesapları var 40 50 TL'ye beraber oynayabilirsiniz istersneiz
  13. MXTB

Arc Raiders Steam Family Sharing

aynı anda tek kişi oynayabiliyor
  14. MXTB

❌İndirim Bitti! Thermaltake View 380 850w 80+ Gold 6500tl

Müşteri temsilcisine yazınca kod tanımlıyorlar diye biliyorum
  15. MXTB

Ram 32 Yapınca Kasıyor

işlemciniz neydi? bios update yaptınız mı?
Geri