Arama sonuçları: *

• Users: MXTB
  • Order by date
  1. MXTB

Asiahorse 3 Lü Fan Birbirine Geçmiyor

Sipariş vermeden bir kutu açılışı videosuna vs bakmadınız mı? Düz nyotalar birbirine geçmeli değiller
  2. MXTB

Toplayacağım Sistem Sizce Nasıl ?

Düz 5060 8gb 24 civarı şuan 9060xt 8gb 20 civarı performans olarak da baya yakınlar
  3. MXTB

Verebileceğim tek tavsiye 1080p oynayacaksanız 9060xt 8gb alın paşalar gibi 1080p ultra oynarsınız, onun dışında söylenebilecek pek bir şey yok malesef
  4. MXTB

Şu karta 30k vermek o kadar can yakıcı ki, ama başka alternatif de yok şuan. Bu bütçede oem sistemlere baktınız mı?
  5. MXTB

120 Bin TL'ye Sistem Önerisi ?

Sistem artık tamamen bütçe meselesi, kendi bütçesine uydurabiliyorsa tek tek toplaması daha iyi olur tabi. Bütçe yeterli değilse bu attığınız sistem f/p olarak gayet mantıklı
  6. MXTB

Philips Evnia 27m2n3501pa/00 Ips Glow

Yeni aldıysanız değişime ya da iadeye gönderin bence zaten 14 gün hakkınız var
  7. MXTB

Gene de patriot cl30 ram cl38 den her türlü iyidir
  8. MXTB

Öneri Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Kullanıcıları Memnunmu?

Sadece görsellik derseniz 6 reverse fan, 3800 indirim koduyla 3690a falan denk geliyor
  9. MXTB

Öneri Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Kullanıcıları Memnunmu?

Beyazını kullanıyorum fanlı modelini aldım. Belki fansız model alınıp asiahorse rgb fanlar alınabilirmiş onun dışında ben çok memnunum kasadan. Gaming gecesinde 4500e fanlı modeli almıştım
  10. MXTB

Biostar anakart? Cusu ram? arkadaşın söylediği parçalar daha güzel bence de
  11. MXTB

Ekran Kartını Upgrade Ettim 2k'mı 4k mı Almalı?

4k dual mode alınabilir bir tercih bence, dizi film izlerken 4k açarsın oyun oynarken 1080p Tamamen tercih meselesi ama kart 4k oyunculuk için yorabilir
  12. MXTB

Açıkçası sebebi umrumda değil 5070 aldım gayet memnunum şuan. Ekran kartı fiyatları el sürülmeyecek seviyelere çıkmaya başladı zaten
  13. MXTB

nvidia kartta problem yaşamayıp, amd'de yaşamam bana da problemin amd kartta olduğu fikrini uyandırdı açıkçası 1790407700 oc uv herhnagi bir şey yapmadım. Bios ayarlarıyla da çok uğraşan biri değilim zaten
  14. MXTB

4-5 kart aldım amd hepsi mi problemli geldi
  15. MXTB

2 ayrı sistemde 2 ayrı ekran kartı ile denedim ikisinde de aynı problemi yaşadım. Ddu ile denedim problem olduğu için 0 windows kurdum tekrar aynı problem oldu. Şuan imzadaki sisteme 9060xt ve 9070xt taktım ikisinde de watman aldım bi önceki sistemim; 3060, 12400f, 32 ram, 750w asus tuf psu ile...
  16. MXTB

Valla ben 9060xt ve 9070xt kullandım ikisinde de watman hatası aldım. Kimseye amd öneremiyorum bu yüzden
  17. MXTB

Zaten modlarla vs getirildi, resmi gelmese de çok önemli değil
  18. MXTB

5070den daha güçlü bir kart nasıl darboğaz yapsın ki?
  19. MXTB

2. el temiz bulursanız 20 civarına satılıyorlar, 50k 5070e vermeyi ben şahsen mantıklı bulmuyorum ama fiyatlar da sürekli yukarı yönlü ilerlemeye devam ediyor. Bir kaç ay öncesine kadar 58e 5080 satıldı şuan 5070ti'lar 60 bandında. Her geçen gün fiyatlar artmaya devam ediyor
  20. MXTB

https://zttbuilds.com/pages/gpu-comparison-chart Saf güçte 4070ti 5070den daha güçlü olabilir ama dlss5 4 serisinde resmi olarak yok. Ekran kartı seçimi yaparken bazı şeyleri daha detaylı göz önünde bulundurmak gerekiyor
Geri