Windows bozulmuş, sende sanırım o yüzden yeni kurulum yapmaya çalışıyorsun? Doğru yoldasın, biostan usb flashı boot sıralamasında ilk sıraya alıp temiz...
Normal parke üstüne fln koyduysan kayması normal olabilir, bu kaymayan paspaslar halılar fln iyi olabilir, ya da yapışkan bir şeyler. İade hakkından kaç gün...
Emin değilim ama 0mb yazıyor, bir anda arıza flm verip içi silinmiş olabilir. Windows gitmiştir belki. Bir çıkart tak, olmazsa windows kurmayı kendin dene...
Noctus baya iyi ve şimdi biraz da rahat erişemeyince bana daha da premium geliyor. Tabi alabileceğin yerler aslında erişebilirsin ama aradığın model 10k ve...
Şimdi net bilmiyorum ama bende Asus Rog Strix var. Intel 275H cpulu, herhalde bu daha güç geçen bir cpu? 80 derecede performans da kalıyor. Ama bir de...
Bf5 oynarken sinirlenip masaya hafifçe vursam bile sistem kapanıp kendi kendine yeniden başlıyor. Ya da bazen oyundan atıyor. Bazen kendi kendine yeniden...
Kalitesi iyi ama Legion Pro değil. Tasarımları aynı duruyor ama detaylıca bakmadım. Belki soğutması standarttır. Pro larda vapor chamber var 3 fanlı...
Bende ara sıra yaşadım, ddu ile 4-5 kere silip yükledikten sonra düzeliyor. Başka fikrim yok. Bu hata ile driver'ı upgrade yapınca veya upgrade sırasında...
6 ay kalmış, onları bekleyene kadar... Gerçi bunları oynamayan da kalmamıştır. Ben mesela başka yerlerden almıştım,Steam 'den alayım diyorum ama saçma bir...
Ram overclock profili... Ama laptop da işler değişiyor. İgpu var mı? Cpu içinde intergrated graphics unit ( i gpu) o varsa ayarlar düzgün değilse anlık...
He, reset attıktan sonra düzeliyor mu? Düzeliyorsa yine stabil çalışmayan parça olabilir, ram ssd olabilir. Cpu olsa direk kapatırdı sanırım. Expo fln varsa...