Direk iade yapmalıydın, ancak tabi büyük ihtimalle fiyat artışını görünce değişim istemeye karar verdin ve kusurlu ürün talebi oluşturdun. Ne yapacağını...
@Gopnik @Cihan karasu
Premium kasalar 150 dolar üstü oluyor, buna da baktım 200 USD miş. Her markanın "premium" kasası oluyor ve genel olarak ucuz değiller...
Bu donup ses çıkartması bana çok tanıdık geldi, bu dediğin her zaman oluyor mu? Öyleyse 16x2 = 32 gb ram kullandığını varsayıyorum? OC varsa kapatıp veya...
Hangi yolları denedin? İlk yapılması gereken sürücüleri kontrol etmektir, her şey güncel ise ve düzelmediyse, silip yeniden yüklemektir. Örneğin, DDU ile...
Anladım, ödemeyi direk internet yapıyorsun, sonra itirazı yapıyorsun zamana bırakıyorsun - diye biliyorum. Öyle takip edilip kafa yoracak bir şey yok...
Ezflash ile olur. Bios dosyayı indiriyorsun, sonra restart atıp biosa giriyorsun dosyalardan onu buluyorsun, seçiyorsunuz, başlıyor. (ztn uygun olmayanı...
Ekran kartına veya işlemciye bakmadım, karar aşamasındaysa ikisi de aynıdır diye ve evet ASUS öneriyorum. Başka yolu mu var? Birkaç ay sonra anakart pert...
Ya kablo tam takılı değil ya da yeterli değil. Bana ikinci durum çok zor gibi geliyor 850w yeter ki bence 750w da yeter.
1784892558
xD psu 750w çıktı. Tam...
TUF öneririm, Nitro fln diğer ürünlerde özellikler ASUS'a göre iyi olabiliyor atıyorum bir +500gb SSD daha ama ASUS'un kasası daha güven veriyor ve anakart...
SSD gerçekten etkiliyor, yazma hızı ama benimde 1k mbsn netim var, 600-700mb/sn de iniyor, ara sıra daha fazlasını görmüşümdür de anlık değerler pek önemli...