Bilmem ki, bende haftaya birkaç kez. Makine ne düşünür bilemiyorum. Mantıklı bir şey olsa kimse hileden veya sistemden yakınmazdı. Her şeyi düşünmek lazım😂
Diğer konuyu okuyunca, güven faktörünü hatırladım, görünüşü göre 200 dolar gibi bir şey harcadıysan steam hesabına banlanmıyormuşun. Bir takım kişiler...
Çılgınca değil mi? Pcie 5 neredeyse ucuz kalmış😂 2TB 990 pro 7k idi, 40k me yav. Direk laptop parası 4050 veya belki 5050 zoraki, 1 tb veya 500gb ssd, 16 gb...
Bende Samsung var, valla bez fln da çıkmadı. Islak mendil veya sarı bez veya mikrofiber bez, ne bulursam o an onla siliyorum. Sonra peçetenin yumuşak...
https://www.akakce.com/laptop-sogutucu/en-ucuz-juo-yeti-rgb-fanli-usb-2-0-14-19-fiyati,845108957.html
Büyük olacak sanırım ama mümkünse böyle bir şey alın...
Ben yapamam diyorsan, mecburen göndireceksin. Ancak "fanları kontrol edemiyorum, bunları bir ayırır mısın diye işlem yaparlar mı bilmiyorum" En temizi senin...
Ürünlere yorum yapıyorum; hepsi çok iyi. Kasa işi zevk. Biraz daha performanslı veya ayar çekebilmek için 16x2 = 32gb ram öneririm. Ancak tek 32 de olur...
O ekran kartının...
1781460146
Biosta tek bir tane gösteriyorsa normal olabilir, fanlar birbirine bağlıysa veya kumandaya bağlıysa. Biosta %20 ye indirin...