Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

Warframe diyeyim, 12 yıldır fln oynuyorum. Ancak son 3-4 yılı düşününce Stalker 2 geliyor. Nedense orada NPC fln öldürebilmek ve questi birkaç şekilde bitirmek çok hoşuma gitti. Silah mekaniği ve grafik olarak da güzel olduğunu düşünüyorum. Canavarlar tarafı da çok iyi her ne kadar gerilim...
  2. LegendaryCrazy

❌İndirim Bitti! Amazon 5000e 500 TL İndirim Kodu Geldi

Amazon dalga geçmiş hocam
  3. LegendaryCrazy

iPhone 16 Almak Mantıklımıydı?

Hım, bilmem ki bende öyle pek araştırmıyorum. Bir oynadığım oyun var Rise of Kingdoms, onda daha iyi çalışıyor diye biliyorum. FPS düşmesi kısıtlaması biraz hile gibi. Bazılarında oluyor bazılarında olmuyor, sebepsiz yere, sürümde aynı oluyor. Forumda bile saçma sapan watt düşüşü yaşayan PC...
  4. LegendaryCrazy

Gerçi bende telefonu ilk 8 ay fln düşürmedim, sonra nedense bir noktadan sonra ... salıyorsun? Şimdi telefonu ara sıra yere düşüyorum pek de umrumda değil. Pahalı bir şey de değil Poco F7 Pro. Başta özenirdim. Bilinçaltının altında sanırım bir şeyler koptu, umursamamaya başladım :ROFLMAO:
  5. LegendaryCrazy

Allah nazarlardan korusun, bir şey demiyorum :ROFLMAO:
  6. LegendaryCrazy

Fiyatı pek düşmüyor ya, 2 modelde bir değiştirmek 5 yıl sonra 150k yatırmak ile aynı sanırım.
  7. LegendaryCrazy

Hangi oyunlardan bahsediyorsun? Popüler oyunların çoğu iphone de daha iyi çalışıyor diye biliyorum. Son serilerde mi değişti?
  8. LegendaryCrazy

Şu ekran koruma teknolojilerini niye büyütüyorsunuz yav, yere düşse yine çizilecek adam yine ekran koruyucu takacak. Ekran koruyucu kullanmadan gönlümüz rahat kullanabileceğimiz zamanda gelmez gibi :ROFLMAO: Çok zengin olsam da her çizilme kırılmada telefon değiştirmek istemezdim, Oradan dosya...
  9. LegendaryCrazy

Asus Rog Strix X870e-A Gaming Wıfı7 Neo Z790 Apex Den Geçeceğim

sağdakini düzeltirsin gibime geldi, soldakini göremedim o fena gibi sanki. Düzelteyim derken diğelerini halletme.
  10. LegendaryCrazy

İki pin mi yamuk? Sağdaki kolay gibi Oturur, pinler aşağıya doğru yamuluyor, o yüzden sorun olmuyor ama kullanılması sakıncalı. Arkadaş biraz "atraksiyon"a girmiş. Ben düzeltirmeden denemezdim bir de üstüne occt atmış😂 hangi pinlerin neye kullanıldığı paylaşılmıştı. Belki ona bakmıştır.
  11. LegendaryCrazy

Yardım G502 mi Aerox3 Mü Tavsiye Edersiniz?

Steelseries sevmem, Logitech de sevmem😂 Razer baba
  12. LegendaryCrazy

İki pin mi yamuk? Sağdaki kolay gibi
  13. LegendaryCrazy

Sürekli en yüksek performansı kovalıyorsan olabilir AM5 en kötü 2028, şanslıysak 2030. Sonraki platform AM5+ ya da AM6 hala bu anakartları destekleyebilir belki. Intel ise... Son işlemcileri için aslında değiştirmeye gerek yok? Öyle bir şeyler hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum, sanırım...
  14. LegendaryCrazy

Asus Rog Ally Z1 Extreme PC Olarak Kullanmak Mantıklı mı?

Thinkpad oyun bilgisayarı değildir, çoğunun harici ekran kartı bile yok, bu yüzden 3050 ti'nın daha yüksek performans vereceğini düşünüyorum. Onun dışında Rog Ally performans videolarını izleyip değerlendirebilirsiniz. Açıkçası çoğu oyunu 60 fps zor vereceğini düşünüyorum. Belki 720p de olur...
  15. LegendaryCrazy

Sistemde Değişikler Yapacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bütçe? 40k fln varsa full yeni al.
  16. LegendaryCrazy

Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Bütçenin 6k civarı olduğu varsayarak diyorum; Corsair Nautilus 360 veya Thermalright modelleri olabilir. Kasa Lian Li olduğu için onun aiolarıda sığar. Fiyatlarına göre tercih yap. Düz istiyordun sanırım - Lian Li Galahad II Trinity AIO Performance en ucuz olan olmalı, 4-6k arası incehesap...
  17. LegendaryCrazy

Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Kasaya sığıyorsa Arctic Pro, sığmıyorsa diğeride sığmayabilir zaten.
  18. LegendaryCrazy

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Rise of Kingdoms
  19. LegendaryCrazy

Lian Li Fanlar Hakkında

Evet
  20. LegendaryCrazy

Yardım Yan Fanın 2 Fan Olması

😂 Bence hiç bir zaman fazla hava akışının ve basıncının zararı olmaz.
Geri