Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

Öneri PC İçin Gamepad Önerisi

Haklısınız hocam ben içeriği okumadım 😂 ama ben Gamesir önerdim, light model fln da var onlar 1.700 de beğensin alsın. Açıkçası gelen hepsini denemedikçe kararlaştıramaz gibime geliyor. Birde normalde bu game sir supernova 2300 fln olması gerekiyorda nedense şu an +3k :(
  2. LegendaryCrazy

Öneri PC İçin Gamepad Önerisi

Bende Gamesir öneriyorum, SuperNova olan modelini kullanıyorum, ACC, F1 oynuyorum orada iyi. Bir direksiyonla vs atamaz ama üzmedi. Diğer oyunlarda açıkçası mouse ve klavye kullanıyorum alışkanlığı bırakmak zor :) O yüzden diğer oyunlarda performansı bilemeyeceğim ama joysticki güzel, virajlarda...
  3. LegendaryCrazy

Nvıdıa App sizce kullanılmalımıdır

Yep, ancak oto ayarıda vardı sanırım
  4. LegendaryCrazy

Nvıdıa App sizce kullanılmalımıdır

Oto update mahvedevbiliyor. Manuel 2-3 update geriden her zaman en iyisidir. Gerçi Nvidia da bu durum nadir, bende fazla bir şey bozmadı. Oradaki ayar fln gerekli değilse gerek yok. İndirip güncellemeyide kapatabilirsin, haber verir yeter, benimki gibi. Arkada açık olmasını istemiyorsan çıkış...
  5. LegendaryCrazy

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

İyimiş, birde Ichill olsaymış :/ https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-inno3d-rtx-5080-ichill-x3-c50803-16d7x-176069r-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1163508092.html Ama ne yalan söyleyim fazladan 20-30k vermek aptallık ama gönül işte :ROFLMAO: Sevmediysen/uymuyorsa al yoksa dert olur.
  6. LegendaryCrazy

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Inno 5090'ı kaça aldın? 120 flnsa bence her türlü suprim veya vanguard kovala. Birde hangi inno 3d chill fln mı? Bu gen pek iyi güzel durmuyor ama iyi kart.
  7. LegendaryCrazy

😂 aynısını banada olmuştu. Ziraat da öyle, MH ile konuşuyorsun 1 saat sonra deneyin diyor. Yav 1 saate o ürün kalır mı değişikler valla Hemde 1m limit vardı, 50kyı aldırmıyor 😮
  8. LegendaryCrazy

ÖMÜRLÜK SİSTEM BİTTİ ESKİSİ ÇEYİZLİK OLDU 🔥🔥

Şu ram soğutucu çok şık, alsam mı almasam diye düşünüyorum 😂 Çok şık setup⭐ (Şu kabloyu hall of Fame yazısını engellemeden kullanılması mümkün mü, Fame i kapatması üzdü.
  9. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Vatan indiriminden gaming trio 5080 alınır mı?

Yetmiyorsa, tabii ki, yoksa ben 2 nesilde bir değişimi öneriyorum.
  10. LegendaryCrazy

Anladım o zaman mecbur, MSI o renk bazında bir Suprim var o da gümüş açıkçası gümüş diye düşünüp uyumlu olur dersen yanılırsın. Bence olmuyor.
  11. LegendaryCrazy

Ya da gaming trio üst seviye olmasına rağmen tepe model değil, belki Galax'ın beyaz Hall of Fame'i alırdım, o da zevke bağlı, bir de kıyaslamak lazım. Galax'ın bir tık sesi fazla olur gibime geliyor, bir de birkaç tane kusurlu Galax ekran kartı alanda olmuştu, en basitinden fanların rpm'i ni...
  12. LegendaryCrazy

Yani şu an şöyle bakınca, 5080ler 65k, +10k model için verilir mi? verilir. Mecburen, çünkü sevmediğin kartı niye alasın. Ama sanırım ben bir delilik yapıp 75k verirken 83k ya İGame Neptune alırdım. Aio 5080 :ROFLMAO:
  13. LegendaryCrazy

İnsanlar sevgili yapınca neden değişiyor ?

Valla değişikler knk, en kral psikolog gelse açıklamaya çalışsa bir kısmını tutturur ama diğer kısmıyla çelişir. İlk birkaç ay sevgiliyle belki bir kaç hafta hatta belki bir kaç gün, sonra kafa şişer. En azından benim öyle oluyordu, kıza, ilgi alanlarına ve aktivitelere bağlı. Kız sürekli seni...
  14. LegendaryCrazy

🔥İndirim Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Sales Force Teknoloji vardı ondan 2 retail almıştım, mak fln da yazmıyordu daha sonra kontrol edeyim ben 50-70 civarı bir şeye almıştım.
  15. LegendaryCrazy

Donmayan, kasmayan, çökmeyen bir windows hiç kullanabildiniz mi?

Bazıları fiyat olarak demiş, evet zamanında bende sanırım 500 veya 1k'ye mediamarktan almışımdır. 2018 yılı fln fiyatları bilmiyorum, o zaman PC lerden pek anlamazdım, kendimce PC dizdim, gittim söyledim, onlar topladılar. Windows aklıma bile gelmemişti (İşletim sistemi) Note; Kutulu usbli...
  16. LegendaryCrazy

Donmayan, kasmayan, çökmeyen bir windows hiç kullanabildiniz mi?

Yani sorunsuz bir tecrübem yok ama daha çok benim halt etmelerim yüzünden oluyor. O yüzden benimde sorunum yok diyebilirim. 1768343995 He gıcık kaptığım var mı? evet, aklıma direk olay görüntüleyicisindeki uyarı ve hatalar geliyor :ROFLMAO:
  17. LegendaryCrazy

Yardım HDD biçimlendirme Sorunu

Disk yönetiminden de gözükmesi lazım içinde bir şey varsa. Sanal disk bağlamış fln da olabilir misin?
  18. LegendaryCrazy

Yardım HDD biçimlendirme Sorunu

Yani içinde bir şey var diyor, ara sıra oluyor da nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum :ROFLMAO: sildikten sonra kapatıp açma veya hdd yi yeniden bağlamak çözebilir, tabi her şeyi gerçekten sildiysen. windows komut ile daha iyi olabilir.
  19. LegendaryCrazy

Yardım Wi-Fi 6 modem yardım

Valla önerenler keenetic öneriyorlar diye hatırlıyorum, ayarları fln daha kolaymış ama uzmanı değilim :)
Geri