LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Witcher 3 Unreal Engine 4 ''An Unreal process has crashed'' hatası

Ekran kartı sürücüsüyle alakalı diye hatırlıyorum, bir ara olmuştu (sanırım Hogwarts oyununda) ama nasıl çözdüm bilemedim, bir DDU dene şansına.
  2. LegendaryCrazy

Yardım MSİ 5070 Tİ GAMİNG TRİO İKİNCİ EL 48.000 TL

48K olur ama test iste faturada gör
  3. LegendaryCrazy

❌İndirim Bitti! Lian Li EDGE Gold 1000W 6799TL TAKSİTSİZ.

Plat A tier, o da şüpheli alman kapasitör ve japon kapasitöre çok takılan var, en basitinden, ekosistem olarak Lian Li sisteme psusu da lazım, zaten zorluyorlar, ekosistemin yaratılma sebebi markanın daha fazla para kazanması, tabi "her şey tek çatının altında toplansın, yönetilmesi kolay olsun"...
  4. LegendaryCrazy

Oled monitör Burn in (1 yıllık kullanıcı deneyimi)

Parlaklığın etkisi yüksek ancak kimse tam bir oran veremez büyük ihtimalle, bunu deneseler bile deneyi en kötü 1-2 yıl sürer, tabi RTINGS bu testi az çok yapıyor zaman geçtikçe güncelliyor. Olay daha çok HDR ile sahneler arası geçişler olurken bu monitörlerin yüksek nitse çıkabilmesi, en yüksek...
  5. LegendaryCrazy

🔥İndirim MSI A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD MODULAR PSU 7.299,00 TL

Dediğim gibi her firmanın hatası olabiliyor, ben Magic'den alışveriş yaptım sorun yaşamadım, iade de ettim. Hem telden hem n11 üzerinden konuştum. (Bu arada magic ile Magic teknolojinin aynı olduğuna emin miyiz? Ben kontrol etmedim) Herkesin tecrübesi farklı oluyor, sana orada güven veren...
  6. LegendaryCrazy

Lian Li ekosistem toplama

Alana kadar hocam ondan sonra heves gidiyor ve sarı siteye ilan😂
  7. LegendaryCrazy

Herkesin şikayeti var, incehesapın da gecelerinde iade edilmiş/kullanılmış ürün sattıklarını ds söyleyenler var. Ayrıca üslubuna dikkat et.
  8. LegendaryCrazy

Lian Li ekosistem toplama

6 reverse (intake), 2 düz(egzoz) olarak evet. Lian Li SL ve TL fanlar arasında iki fark var, TL'in sağ ve solu iki ayrı kontrol edilebiliyor, yani aynı anda sağ ı mabi solu kırmızı veya sağ rainbow, sol statik gibi rgb modlarını kullanabilirsin. İkincisi TL'in CFM(airflow-oynatılan hava) ve...
  9. LegendaryCrazy

Asus A21 Plus Beyaz Kasa 2.499 TL

Anakartlar mini de olsa OC yapabilir, yeterki yaptığın OC yi destekebilecek güç düzeneği olsun ve onlarıda soğutma performansına, pek bir şey kaybetmezsin. 1770289588 Akvaryumlar öyle, akvaryum alacaksan görüntüye odaklanacaksın zaten 90 dereceye kadar sorun yok. Üste güzel bir artic 3 pro...
  10. LegendaryCrazy

En son 3 ay önce 6500'e inmiş, onun dışında hep 7000 üstünde kalmış. Msı feedback kazanabilirsin. Gerçi o da artık en az 2 üründen başlıyor. Yanına aio, anakart veya kasa koyarsın temiz 50 USD feedback, tabi lazımsa bana kasa lazım mesela kardeşime...
  11. LegendaryCrazy

Yardım Ciddi Ciddi DDR4 e dönmeyi düşünüyorum droplardan dolayı

Clden sonraki timingler çok dar olabilir
  12. LegendaryCrazy

Yardım Ciddi Ciddi DDR4 e dönmeyi düşünüyorum droplardan dolayı

Ramdır kendi dediğin gibi manuel, 1.35 voltaj ver, öyle çözmesi lazım çok ağır bir oc yoksa
  13. LegendaryCrazy

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Seninkiyle aynı hatta senin oda sıcaklığı veya kasa soğutması daha iyi, onda %56 fanla 76 derece. Boşver 4070 ti ile 5070 ti fark varmış :ROFLMAO:
  14. LegendaryCrazy

Dolandirildim yardim

Kesin hayali de oydu 😂 Bana kalsa o hayırlı parayla toplanan PC'ye yıldırım düşer. Psu da dandik olacağı için direk pert 1770191670 1 dakika boyunca konuştun mu? Bana bu ismi de sahte olur gibime geliyor ama sen bilirsin.
  15. LegendaryCrazy

Yardım 7800x3d için elimdeki kule tipi yeterli mi?

Öyle miydin çok eski konu hatırlamıyorum kimin kim olduğunu 😂 gördüğün max temp max 85 fln değil miydi? Limit dediğin 95e vuruyor muydun? O zaman hayal kırıklığına uğradım👀
Geri