LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Lenovo Asus Laptop Oneri

TUF öneririm, Nitro fln diğer ürünlerde özellikler ASUS'a göre iyi olabiliyor atıyorum bir +500gb SSD daha ama ASUS'un kasası daha güven veriyor ve anakart konusunda sorun yaşandığını duymadım.
  2. LegendaryCrazy

M2 SSD Önerisi Max 7k

SSD gerçekten etkiliyor, yazma hızı ama benimde 1k mbsn netim var, 600-700mb/sn de iniyor, ara sıra daha fazlasını görmüşümdür de anlık değerler pek önemli değil. İndirme konusunda daha çok nereden indiriyorsan onun serverinden ve internet sağlayıcından daha çok etkilenirsin. Ben de hiç...
  3. LegendaryCrazy

M2 SSD Önerisi Max 7k

DRAM sadece biraz daha kesin 7k hızları veriyor gibi oluyor. Attığım SSD de 7k hız ama DRAM denen şey ssd'nin içindeki bellek, orada bazı bilgiler depolanabiliyor, ssd lazım olduğu zaman o bilgiyi direk oradan çekiyor, daha hızlı getirmiş oluyor. RAM'de olduğu gibi, bu yüzden SSD önbellek veya...
  4. LegendaryCrazy

M2 SSD Önerisi Max 7k

DRAM bulamazsın, en fazla 64MB HMB veya benzer bir şey.
  5. LegendaryCrazy

M2 SSD Önerisi Max 7k

Western Digital Blue SN5100 -...
  6. LegendaryCrazy

Yardım Asus Aldığım Ürünün Geri Ödemesini Yapmadı.

Başvuruyorsun, kendi kendine oluyor, 2-3 ay sonra karar belli oluyor.
  7. LegendaryCrazy

🍊 En Doğru Anime Çeviri Gurubu ❓

Naruto'nun konuşmaları da sıksa da önemli bilgiler olabiliyordu. En basitinden (hala bilmeyen insanlarla karşılaşıyorum, örneğin tüm seriyi izledim diyen kardeşim xD) Nagato'nun Rinneganları aslında Madara'nın. Tüm olayları ayarlayan kişilerin birkaç kişi olması bana göre Naruto evreninde en...
  8. LegendaryCrazy

Yardım Vatan İndiriminde Asus A32 Plus Kasa Aldım Nasıl Kasadır?

Boru kalın ve katmanlı ya bir şey olmaz, sleeved cablo gibi. Ztn geçen sıvı miktarı bir borunun genişliği kadarda olmaz gibi
  9. LegendaryCrazy

🍊 En Doğru Anime Çeviri Gurubu ❓

eskiden hala orjinalli olan bazen komik olan cringe kısımları geçmek için x2 çok tatlı. Skip atıyorum hatta. Ztn anime süreleri azalmış mı ne, sanki bir bölümün 7 dakikasını fln izliyorum ya da izlemiyorum gibi oluyor.
  10. LegendaryCrazy

Arkadaşın fotoyu gördüm, kablolar bir tık ezilmiş gibi, sende ezebilirsin. Ancak ben önermem şundan; ben bu hydroshift de en öndeki boruyu tutan aparatı çıkardım, arka tarafa kaydırmak için fln. Sonra onu aparatla doğru tarafa çok vakit öldürdüm, sırtım fln ağrıdı. Takıntılı olduğum için o demir...
  11. LegendaryCrazy

Radyatörü biraz daha öne kaydırarak, arkada boşluk kalmıyor mu? Kablo anakartın heatsinkin üstünden geçecek, anakartın gümüş kısmının üstünden. 1784672371 Son fotoya bakmamışım, sanırım fanla kasanın anakart yeriyle arada boşluk yok. Radyatör de en önde takılı. ASUS biraz cimrilik yapmış...
  12. LegendaryCrazy

MSI Mpg X870e Carbon Wıfı Alınır mı?

Mag Tomahawk ile fln pek farkı yok, görsel için alınabilir veya her şeyin en iyisi ile build yapıcam diyorsanız. Şahsen tomahawk 20k fln ise carbon alırım baya hoş duruyor çünkü. 4-5 fashiona verilebilir diye düşünüyorum.
  13. LegendaryCrazy

CPU Ledi Yanıyor Yardım!

Ram olmadığı için yanıyor, ram gelince düzelir.
  14. LegendaryCrazy

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ben razer basilisk v3 kullanıyorum 5 yıl oldu. Daha yeni scrollun üstündeki lastiğin altındaki yapıştırıcı tutmayı bıraktı, siyah lastik sağ sola oynuyor biraz. Kullanırken sorun yok gerçi.
  15. LegendaryCrazy

Yardım İkinci El Lian Li Kasa Alınır mı ?

İyi fiyatmış kasanın durumu da iyi duruyor, siyah olduğu için belli de olmayabilir, gerçi boya kavladığı zaman altındaki demiri görebilirsin ama fotodan göremedim öyle bir kısım. Stickerları da beğendim. Umarım öyle gelir, benim tercihim öyle olurdu, beyazı var arkası çok boş oluyor. Cs de skin...
Geri