LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Cevremde ki herkes grip

Bitmedi ölmedi gitti illet bende hala aşı yok...
  2. LegendaryCrazy

RYZEN 7 7800X3D ŞUAN ALINIR MI ?

Bu arada 9700x daha iyi değil mi render da? pratiksel olarak hiç bakmadım çünkü pek benim işim değil ama r23 de sanki kolayca +20k puan alıyor diye hatırlıyorum? 9800x3d de rahatça +23k puan alıyor, 7800x3d de 20k ya yaklaşmak bile çok zor, yapanlar gördüm de... Gerçi 2k puan, %5 daha koyma gibi...
  3. LegendaryCrazy

Aynen öyle, iyi bir soğutucun olunca dert edilecek bir durum değil, eğer AM5 de böyle verimliliğe gidilmeseydi, o zaman 360mm belki yetmezdi derdim, İNTEL 12900-13900-14900 da adamlar neler neler yapıyor. Üstüne ASUS anakarttı herhalde yazılımsal sorunsal oldu. İntel kullanıcıları baya bir harap...
  4. LegendaryCrazy

Alınır ama render odaklıysa 9700x de olabilir... Açıkçası ben x3d cache için aldım ama daha yüksek G hızı da daha iyi olabilir. Bir de sanırım ısısı daha stabil olur, cache ler ısınıyor. Gerçi bu sıcaklık olay iyi bir soğutma varsa, pratikte önemsiz dert olmuyor. Bunun için Arctic 3 pro...
  5. LegendaryCrazy

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

Ram fiyatları düzelecek gibime geliyor banada ama ben pek takip etmiyorum, gelişme mi var acaba şirket satın alımlarında veya fabrikalarda yoksa Çinliler çoktan üretmeye mi başladı.
  6. LegendaryCrazy

MSI MPG X870E EDGE TI Alınır mı?

Direk kapağı kaldırıyon anakartı görüyorsun, ne yazik ki pek güvenlik önlemleri yok :D Kutu dışında da streç fln yok.
  7. LegendaryCrazy

Yurtiçi kargo İhtirazi kayıt belgesi?

Biliyorum hocam da bir noktada bu kargo kodlarına güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Atıyorum Samsung, monitör almışım, iade edeceğim, koskaca Samsung ile kokain mi kaçırıyorum yav :ROFLMAO: Aras, DHL(MNG), Sürat veya diğerleri niye kontrol etmiyor. Ben bu kepaziliği yutiçide yaşıyorum, paketi...
  8. LegendaryCrazy

Yurtiçi kargo İhtirazi kayıt belgesi?

Valla nasıl oluyorsa kod ile geliyorum, yani firmalar arası anlaşma var, bana nasıl geldiyse öyle yolluyorum, bazen böyle diyorlar, sigorta fln yoksa kırılacak gibisinden konuşuyorlar ama daha hiç olmadı. Yurtiçi kargonun klasik olayı paket içi kontrol etmeler, sorumluluktan kaçınma çabaları :D...
  9. LegendaryCrazy

Sizce 3 yaşındaki kartım ne kadar götürür

O kadar yansır mı fiyatlara👀 1774964262 Bence 6 bin serisine kadar kullanılır en kötü, ben 2060 ile 6 yıl gittim
  10. LegendaryCrazy

70K Bütçeli Toplama KASA

Haklı bu intel bundle ları öyle her şeyi kenara atıp alınacak avantajlı bundle değiller.
  11. LegendaryCrazy

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Stok eritiyorlar diye özet geçsene yav, bende ciddi ciddi süper gizli bir durum var diye okurken hayal kırıklığına uğradım 🤣
  12. LegendaryCrazy

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Soket ölü alınmaz (sırf sen istedin diye girdim😂)
  13. LegendaryCrazy

PC Toplamama Yardımcı Olur Musunuz ?

Bilmediğini düşünerekten 5080>5070 ti. 150 bin ile sanırım fazla parça kalitesinden ödün vermeden kurarsın, tabi estetikliği/güzel kasa fln istiyorsan + kalite ile 5070 ti de olur.
  14. LegendaryCrazy

Günümüz duygusal ilişkilerdeki olmazlığın ana sebebi sizce nedir?

Salep içer miyim, içer miyiz onu bilmiyorum hocam saleple aram yok haha 1774935778 Ben ünideyim, burada 1 ay da 3 tane değiştirenler var ve "yakın arkadaşlarım" güya, bundan beteri de vardır.
  15. LegendaryCrazy

Günümüz duygusal ilişkilerdeki olmazlığın ana sebebi sizce nedir?

Al benden de o kadar (salep kısmını bilmiyorum)
Geri