LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Sistemde Değişikler Yapacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bütçe? 40k fln varsa full yeni al.
  2. LegendaryCrazy

Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Bütçenin 6k civarı olduğu varsayarak diyorum; Corsair Nautilus 360 veya Thermalright modelleri olabilir. Kasa Lian Li olduğu için onun aiolarıda sığar. Fiyatlarına göre tercih yap. Düz istiyordun sanırım - Lian Li Galahad II Trinity AIO Performance en ucuz olan olmalı, 4-6k arası incehesap...
  3. LegendaryCrazy

Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Kasaya sığıyorsa Arctic Pro, sığmıyorsa diğeride sığmayabilir zaten.
  4. LegendaryCrazy

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Rise of Kingdoms
  5. LegendaryCrazy

Lian Li Fanlar Hakkında

Evet
  6. LegendaryCrazy

Yardım Yan Fanın 2 Fan Olması

😂 Bence hiç bir zaman fazla hava akışının ve basıncının zararı olmaz.
  7. LegendaryCrazy

Yardım Yan Fanın 2 Fan Olması

Radyatör fanı yapmak lazım😂 bende Lian Li LCD var, yerine noctua da alabilirmişim sjsj ama ekran çok daha iyi
  8. LegendaryCrazy

Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi ?

Siemens ürünleri hep Q300, Q500, Q700 diye ayırıyor. aralarında birkaç model daha var ama 700 tepe model, 70 bin liradan aşağı olmuyor. Q500 ise orta seviye ama q300'e göre her anlamda üstün ve fark yaratıcı özellikler ve belki yeni teknlojiler bunda oluyor ama bazen dikkat et başka Q500 daha...
  9. LegendaryCrazy

Tam kontrol etmedim ama aynı segment de bir 10k belki 20k oynuyor. Üst segmentlerde sanırım yarı yarıya. 1786723556 En kötü sadece çamaşır makinesini siemens alın. Çamaşır makinesi kazanı bozulunca tamir olmuyor, olursa da ürünün kendisi kadar fatura çıkıyor diye biliyorum. Siemens'in...
  10. LegendaryCrazy

Pahalılar evet :/
  11. LegendaryCrazy

Yani özelliklere bakmak daha ön plandadır. Ancak duyduğum kadarıyla Siemens'in çamaşır makinesi fln doğal olarak üstün olduğu duydum, kazanı fln. Bir de Ankara'da yaşıyorum servisi iyi. Servis de önemli bir konu diye düşünüyorum. Şehir belirtirseniz belki daha derinlemesine bilen kişi markanın o...
  12. LegendaryCrazy

7800x3d Full 70 Derece

Panorama gibi görsel odaklı ekranlı sıvı soğutucu alıyorsan, 5-10 derece farkı bekleyeceksin. Tek sorun boşta 65 olması ama hava sıcak, odanın boyutudur havalandırmasıdır, klima var mı bilmiyorum. Arkada neler açık bilmiyoruz. O yüzden normal diyorum.
  13. LegendaryCrazy

Gigabyte X870 Gaming Anakartımın Bu 2 Vidası Nasıl Sökülür?

Tekrar baktım evet, 2 slot muş. Pek bir şey diyemiyorum hocam, sokman lazım da, anakartı paketlemişsin, tekrar uğraşmam diyorsun. Diğer arkadaşın dediği gibi, eğer yollarsan, kontrol etseler bile, dönüşte yine de-monte atıp yollayacaklar, yani senin yine birleştirmen gerekecek. Ancak bir...
  14. LegendaryCrazy

Umarım şu soldaki demir ızgaralardan 2 taneden fazla sökmüşünüzdür. o kadar 3 slot kalındığında en az 3, hatta 4. çıkması gerekir. Eğer çıkarmadıysanız onlar engellemiş olabilir. O gpu support da baya tilt bir şey, ben takmadım. 001 i kullandım.
  15. LegendaryCrazy

Anakartın sol tarafının fotoğrafını atar mısın? Kardeşim de de O11D Evo RGB var, ekran kartı da şansımıza aynı markanın, Colorful Ultra W OC şu an takılı kullanıyor. Anakartı da MSI MPG B550 - eski olmasına rağmen takılı yani. Ama yalan yok bende zor takmıştım. Bu anakart bir tık eski olduğu...
Geri