LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Steame Kartımdan Para Çekmişler.

:/ iade sağlamazlar diye düşünüyorum. Ne yazık ki Steam bu konularda elini suya sabuna bulandırmıyor çünkü bir noktada kendiside kazanıyor ;) İade yaparlarsa da sevinirsin(riz) arkadaşın dediği gibi api key'e bak, sonra şifre fln değiştir mobile guard ı yeniden kur. Kartı da kaldır bence asla...
  2. LegendaryCrazy

🔥İndirim Warhammer 40,000: Space Marine 2 🔥 9,99$🔥

Season 1 ve 2 yani sezon paketlerinin hikayeye veya oynanışa hiç etkisi yok. Kozmetik yani. Tabi çok daha iyi zırha, görünüşe sahip olmak ve düşmanları arındırırken, fatality yaparken seni daha çok hypelar Başta battle pas gibi olacaktı gibi de oyun içi kazanılmıyorlar direk DLC kozmetik. Başka...
  3. LegendaryCrazy

Yardım Amazon.Com.Tr Telefonuma Dooğrulama Kodu (Otp) Gelmiyor.

Telefon otomatik olarak engellemiş veya spam/gereksiz olarak kaydetmiş olabilir.
  4. LegendaryCrazy

🔥İndirim Razer Basilisk V3 X Hyperspeed 1799 Lira

Full gelende varda, dongle alarak eski Razer mouseu da 8k hz ye kadar yükseltebiliyorsun. 1788566427 Ben kullanıyorum, v3 basilisk'i 5 sene fln kullandım, hala çalışıyor, sadece scrollun üstündeki lastiğin yapıştırıcı gitmeye başladı yanlışıkla su döktüm iyice çıktı. Sağ sola gidiyor😂 scroll...
  5. LegendaryCrazy

PC Almak İçin Doğru Zaman mı

Ekran karta zam geliyormuş, onu bekliyorlardır.
  6. LegendaryCrazy

İncehesap Gaming Gecesi

Gigabyte Eagle da gelmiş
  7. LegendaryCrazy

SSD Yerleştirmeden Önce Küp Destek Takımı

Yani başka bir yer yok, tam ortada çip var. O fazla bükülmesin diye destek. Gerek olduğunu düşünmüyorum. Başı ve sonu vidaya denk gelince köprü gibi durur. Sanırım soğutucusu da (heatsink) yok. Üzerine yük binmeyecek. Onun dışında gen 5 slotunun ortasına koyabilirsin.
  8. LegendaryCrazy

Pinleri Yamulmuş MSI X870e Tomahawk Anakartta Soket Değişimi Yaptırılmalı mı?

MPG bundan iyi ve fiyatı aynı. MPG Carbon 24k. Tipide çok güzel. MAG Tomahawk'ı kayda değer fiyat farkı varsa alacaksın, 18k gibi 1788517195 Üstüne Amazon'da var; https://amzn.eu/d/05DEDitn
  9. LegendaryCrazy

64 Bine Yeni Laptop Aldım Mantıklı mı?

AI işlemcilerde benim de hiç fikrim yok.
  10. LegendaryCrazy

MSI'da x870 de dahil, hepsi destekliyor hocam. Olay USB4 yüzünden, USB 4 diğer USB versiyonlarına göre hızlı, hızlı olmaları için anakart veri yolundan 2 tane vermişler. MSI da bu özelliği kapatıp açma koymuş, ASUS da yok. Son gelen kartlarına koymuşlar sanırım, attığım kartlara NEO isimlilere...
  11. LegendaryCrazy

Expo sorununu bilmiyorum hocam, bende MSI kullanıyorum, sorun yok. Birçok kişi kullanıyordur.
  12. LegendaryCrazy

O zaman boşver ya, kullan geç, zaten 5070 de 8gb, %20-%30 güç de kurtarmaz. Rahat, şık bir şey almışsın, ekran da OLED miş. Güle güle kullan. Fiyatlarda pek düzelmez ztn.
  13. LegendaryCrazy

Ekranı fln bilmiyorum da 5070 alabilecek iken 5050 mi aldım diyorsun? Hım, sanırım bu konuda diğerleri, harici ekran taksaydın fln derler. Birde ekran kalitesi bazen hepsinde aynı oluyor, detaylı bilen biri gelmeli.
  14. LegendaryCrazy

Birde ASUS bu anakartı yeni çıkardı, istediğini destekliyor ve yeni pimlere de sahip. >ASUS Rog Strix x870E-E Gaming Wifi7 Neo Kendi linki, bilgi için; https://rog.asus.com/articles/crosshair-motherboards/rog-strix-neo-series-motherboards-kick-your-amd-gaming-pc-into-high-gear/ Akakçe...
Geri