LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Yardım 12gb 3060 vram yetmiyor

Duşa girdim öyle aklıma geldi, bir de gördüğüm kadarıyla Raminiz 16gb, o da fark eder.
  2. LegendaryCrazy

Yardım 12gb 3060 vram yetmiyor

İşlemci, grafikleri artırsan da düşürsen de fpsin artmaz. Hatta belki grafiği artırsan daha smooth gelebilir, yük biraz daha ekran kartına biner. FPS artışı garanti etmem, büyük ihtimalle de olmaz ancak grafikleri yüksekte oynarsın. O da Delta Force ne kadar etkili? hım en azından çimenler...
  3. LegendaryCrazy

Steam hesabım çalındı yardıma ihtiyacım var.

Steam Guard'a tek bir cihazın erişimi olması lazım adam şifreyle steam guardı hareket ettirmeden onay vermiş, ne e-postaya ne telefona kod gitmiş.
  4. LegendaryCrazy

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu hafta Lian Li TL LCD fan ile 5070 Ti güzel olmuş.
  5. LegendaryCrazy

Ben onay vermedim, göz ardı ettiğim hiç bir şey de yok. Teknoloji geliştikçe işlerde daha zorlaşmıyor daha yeni yollar çıkıyor veya "işler" kolaylaşıyor. Tabi bende tamamen haklı sayılmam, o sıra anakartı bozmuştum, kardeşimin bilgisayarını kullanmıştım biraz, kardeşim de crack fln yaptığı için...
  6. LegendaryCrazy

2 faktörlü doğrulamayıda geçiyorlar reis, işin çok içinde değilim ama adamlar markete ürün sat diye koyduğun zaman telefona doğrulama geliyor ya? onu bile onay veriyorlar anlamadım bu işi:ROFLMAO:
  7. LegendaryCrazy

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Her akşam OKEY fln oynamıyorlarsa bir şey demiyorum. Masa oyunlarını da yasaklayın
  8. LegendaryCrazy

Samsung pro 990 bu fiyata alınır mı

Valla gen 4 990 Pro yerine, 9100 Gen 5 daha mantıklı geliyor, özellikle fiyatlar bazen yakın gözüktüğü için. Olabilir.
  9. LegendaryCrazy

990 Pro ve soğutuculu hali 7-8k idi. 980'in sanırım stok sorunu var veya üretimi az. Ne zaman baksam 990 Pro ile 300 TL fark veya eş değer fiyata sahipti yani 7k civarındaydı. Anlamsız bir model. Acaba 980, 990'a göre bir tık daha kısılmış model olduğu için sıcaklık konusunda sorun yaşamadığı mı...
  10. LegendaryCrazy

Bu yıllarda SSD ram alınmaz. (Vatan indirimi gibi bir şey olmadığı sürece) 990 Pro 2 tb'yi 7k ya almıştım -_-
  11. LegendaryCrazy

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

LL Lancool 217 hala bundan daha iyi, tabi fiyata bakar, 4k civarı ise duruma göre değmeyebilir. Arada hava soğutucu fiyatı var ve kule soğutucu stok fandan daha iyi olur.
  12. LegendaryCrazy

DDR5e geçmelimiyim

5800x veya 5700x gibi bir şey varsa DDR5 geçmene gerek yok derim. Öbür türlü geçersen en iyi olur. Darboğaz konusunda da internette olan hesaplamaları kullanıyorsan, onlara bak inanma.
  13. LegendaryCrazy

Hangi anakartı seçmeliyim?

Asus veya MSI
  14. LegendaryCrazy

Spora Kaç Yaşında Başlanmalı?

Yanlış değilsem ağırlık antremanı ve jimnastik zıt yönler, kasın olduğu zaman (ya da "çok"olduğu zaman) esnek olamıyorsun. Doğal olarak. Engelliyor yani. Prosu değilim, bana kalsa ikisini de yap. Bir nevi kasları şekillendireceğini düşünüyorum, daha estettik bir şey çıkabilir ortaya ama tabii bu...
  15. LegendaryCrazy

Hangi RTX 5060'ı Alayım?

Ucuz olanı al, sağlam model almak istersen resmen 5070 alacak fiyata çıkarsın... Tabi çirkin kart istemiyorum diyorsan, yapacak bir şey yok. Görsele önem veriyorsan bence de çirkin bir şey alma sonra içine oturur. Sonuçta ayda yılda ekran kartı değiştiriyorsun.
Geri