LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

007 Oynarken Sıcaklık Çok Yükseliyor

Sanırım cpu sıcaklıktan bahsediyoruz? İşlemcinin belki daha fazla çekirdeğini kullanıyordur. Hiç fikrim yok ama fan rpm'i ni ayarlarsan kafan rahatlar. İndirince en fazla 3 derece artar, o da hala güvenli.
  2. LegendaryCrazy

Ikinici El Ekran Kartı Arıyorum

2060 rahat çıkmalı
  3. LegendaryCrazy

🔥İndirim Raijintek Cratos Atx 3.1 1000w 80+Gold Pcıe5.1 Fullmoduler Atx Güçkaynağı 6300tl

F/p buildler yapacak bir şey yok. Psu da ds biraz göz korkutma var elektirik problemi olan mühit de yaşıyorsanız tedirgin ediyor. Anakart en fazla kapanır sen fazla fan veya soğutucu bilmem bir şey takarsın ama psu ile tüm sistem gidebilir. G0t korkusu 😂 haklılar da bir şey diyemiyorum. Aynısı...
  4. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Anakart Değişimi Sonrası Mikrofonlar Görünüyor ama Hiçbirinden Ses Gitmiyor

Olabilir, format güzel olur. Asus armory crate var, o bu türlü şeyleri indirebilir. En kötü ses yongasına bak, internet güncel sürümünü kendin indir.
  5. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ 1440p Monitör Alacağım Kararsız Kaldım

Ah lan Demek istediğim, model no fln farkı varss hatalar sorunlar gidebilir. Model no değişim olmasa bile sırf sene farkı/ürün üretim tarihi ile sorun gidebilir. Senin monitörün garantisi bitmiş ise 2-3 yıl geçmiştir. Yoksa hiç kimsenin emeğini kötüleme niyetim yok. Onun dışında Asus sevmem...
  6. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ 1440p Monitör Alacağım Kararsız Kaldım

Senin 3 yıllık monitör ile bu monitörler bir mi hocam 😂 @Tayfunns reis çözer.
  7. LegendaryCrazy

🔥İndirim AMD Ryzen 7800x3d 13.136 TL

Bundan iyi işlemciler 20k civarında hatta daha fazlalar. En kötü am5 işlemcisi, 7500f den fln sonra 10k ya geliyor 7800x3d pek çok uzak kalmıyor. Bunu almak birkaç yıl daha değiştirmemek demek. Fiyat bandında çok değerli. Düşürmezler. Ben zamanında 13.600e *kutusuyla* aldım. Şimdi tray 14-15k ilginç
  8. LegendaryCrazy

Oyun Oynarken Ekranda Titreme

Çok popüler olunca oyun iyi mi oluyor :)
  9. LegendaryCrazy

Oyun Oynarken Ekranda Titreme

Silahın titremesi mi? Hiç fikrim yok. Ayarlara bakın, bende Delta Force oynuyorum orda gerçek olsun diye animasyon fln diye ayar vardı, kapatınca herhalde reload fln yapmayacak bilmiyorum kapatmadım, çünkü seviyorum. Oyundan olabilir yani.
  10. LegendaryCrazy

Yardım Msi X870e Carbon Wifi Vs Asus Rog X870e-E Anakart ???!!!!

O ilk soruda hocam, normalde iki anakart da aynı chipset kart ise (B850 vs B850 veya x870e vs x870e) her zaman ROG, 4-5k daha pahalı olur.
  11. LegendaryCrazy

Hım B850 E E de 18k da hiç fena değil. F alırken biraz kozmetiğe göre karar verilebilir;
  12. LegendaryCrazy

Tavsiyem; https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b850-tomahawk-max-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,904067641.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b850-f-gaming-wifi7-neo-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1586840066.html...
  13. LegendaryCrazy

Edge Ti de 20k olmuş, ne değişti 2 günde acaba. 2026 Computex de yeni ürünler mi durumu değişti. Tam zamanını bulmuşsun hocam😂😂
  14. LegendaryCrazy

Ben doğru mu gördüm yav, ikiside 27k. Bu noktada tavsiyem 10k kurtarıp 15-20 bir şey almam olurdu. Gereksiz geldi. Ederi o değil. Neredeyse Asus Rog Crosshair veya Hero versiyonlardam birinin, MSI'da da Ace fiyatına yaklaşmış. 30k ödesem ben Ace alırdım diyordum.
Geri