LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Kingston 2TB taşınabilir ssd ne kadar eder?

Sıfırı 11k ise, 8k mantıklı gibi😂 bilemedim
  2. LegendaryCrazy

Garip bir fps drop yiyorum

Pardon, ana kartı TUF sandım ama r5 5600 o kadar yüksek bir işlemci değil. O da yine yük testinde çıkar, 10-20 dk sonra kısarsa veya kapanırsa, ana kart olabilir😂
  3. LegendaryCrazy

Garip bir fps drop yiyorum

Ana kart sağlam ya psu ya sata. Sata şle yüklenmeler harbi yavaş oluyor. Bende de bir ara olduydu fakat o sıra cinematic sahnelerde sorun vardı, oyun içi olmadı. Gerçi oyun Doom du ve sadece sinematik sahnelerde oldu. Oyundan oyuna değişir, bazıları yüklemeyi tek seferde yapıyor bazıları bölge...
  4. LegendaryCrazy

M2 SSD'ler hakkında soru

Sorun olmuyor, ısınan bir şey alsan bile soğutuculu alırsan veya soğutucu takarsın. Bir de şimdi adapter den adeptara değişiyor ama bu pcie 1.0 slota takarsan ana karta dik takıldığı için bana göre ilk SSD'den daha fazla kasa içi hava akışından faydalanıyor. En kötü yine fanlı soğutmalı ssd...
  5. LegendaryCrazy

Deepcool LE240 V2 Sıvı Soğutucumu Deepcool Driverinda Göremiyorum.

Argb kablosu takılı mı? İlla bir kablo takılı değildir. Tabi eğer software desteği olduğunu varsayarsak
  6. LegendaryCrazy

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Yüzde kaç ise onla hesaplandığınız sayı, tam bir ay geçince yansıyacak sayı, onu bölüp bir güne kaç yansıyacağını bulabilirsin, sonrada 7 gün geçtiyse x . 7
  7. LegendaryCrazy

Arabayı kaldırıma çarptım ne kadarlık masrafı olur

"Abİ MoTOr ve TüM SiSTeM İnEceK"
  8. LegendaryCrazy

❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 EDGE TI WIFI AM5 DDR5 8400MHZ 14.199 TL

Stok sorunu ya x870e si 15-16k olması gerekirken B850 15k.
  9. LegendaryCrazy

Razer Viper V3 Pro Faker Edition

Ben kardeşime geçen amazon indirimin de 5.7k ya aldım.
  10. LegendaryCrazy

NZXT C1000 1000W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 8.999,00 TL

Bence alır, geçen bende öyle dedim 5090 suprimi yine o fiyata verirler mi dedim verdiler sjjsj onun dışında Lian Li ürünleri o gecede en az 5 kutuya sahip, arsa sahibi gibi 😂
  11. LegendaryCrazy

Yardım OLED monitör önerisi 2K 240 Hz

Bedava olsa alırım 😂
  12. LegendaryCrazy

NZXT C1000 1000W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 8.999,00 TL

Lian Li fanı olarak söylüyorum, bu Lian Li den daha iyi olmalı😂
  13. LegendaryCrazy

Yardım OLED monitör önerisi 2K 240 Hz

Samsung g81sf 32" ne pahalanmış la Yine 27" olanını öneririm 3. Nesil idi ama daha yeniler çıktı sanırım. MSI, ASUS ROG, Gigabyte bile iyi bir şeyler çıkardı 😂 1767553383 Eğitim indiriminde bile 51k ayol 👀
  14. LegendaryCrazy

AM4 Soket İçin Thermalright SST-AMD Arayışı

Evet bunu bende gördüm az önce, sanırım başka muadili yoktur. Ayrıca sanırım bu soğutucu çıkarken gelmesin diye, AM5 CPU frame gibi termal macunun yanlara dağılmasını veya CPU ve anakartını baskıdan korumuyor.
Geri