LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Doğru hocam. Siz fanları aşağıya takmayı mı kastediyordunuz? Ben radyatöre 3 fan daha takıp 6 fanlı yapıcaksınız sandım. Aşağıya reverse, gözüktüğü için tabii ki de.
  2. LegendaryCrazy

Yani üstüne de düz koyabilirsin, sonuçta kasaya yukardan bakınca mesh olsa bile tam görmüyorsun, önemli olan rgb olup oradan ışık yayması kannımca, Hala cama fan takılamıyor pek, Lian Li Lancool 4 çıkardı onda yaptı sayılır ama eh işte. Vision compactta da üst mesh paneli kullanınca, hala...
  3. LegendaryCrazy

Alta düz/normal, radyatör üstüne reverse
  4. LegendaryCrazy

+ o fan olur ama static basınçı düşik gibi o modeller genelde öyle oluyor. 1773134612 He tmm şimdi gördüm push pull olur.
  5. LegendaryCrazy

Geçilir hocam, hoş durmasını da istiyorsunuz, olur. Sadece Thermalright ürünlerini çok net bilmiyorum kaynak bulmakta bence zor, çoğu sponsor ama üç aşağı beş yukarı o grafikte yer edinir. Sadece LCD veya diğer görsel amaçlı aioalar bence sadece soğumaya odaklanmış aiolardan iyi olmayacağını...
  6. LegendaryCrazy

Msi Center BİOS GÜNCELLEMESİ YAPMA DİYOR

Haklı, ama biosun en kötü 3 ay geride olsun. 1 yıl önceki bios varsa güncelle 1773126979 Ve oradan güncellemeni önermem
  7. LegendaryCrazy

24 bine pushlanır. Aio işi biraz hileli. Sen kasıtlı olarak %100 pumpa ve fanda çalıştırmazsan, başta çok puan kaybediyor. Yoksa 360mm evet kapasite olarak hava soğutmaları geçer, en azından çoğunu.
  8. LegendaryCrazy

Lian Li Galahad II Lite 360 performance alınır mı?

Kaça alacağına bağlı
  9. LegendaryCrazy

İdeal. Güzel
  10. LegendaryCrazy

Tıkla Gelsin TP yüklendi ama parayı çekmedi

Oraya kartı kaydetmek, masterpass kaydetmek gibi, sormuyor çekiyor direk, getirde de öyle. Olmayan parayı nasıl çekti kısmına gelince fikrim yok. Bugdır.
  11. LegendaryCrazy

🔥İndirim Amazon 10.000tlye 750tl kupon

sjsjsj o durumda iptal etmemek lazım hocam. Ben ikinci kez sipariş veriyorum. Kasa aldım, ikinci sipariş verdiğim kasa geleli 5 gün oldu diğer ortada yok, teslim/kargo bilgisi de yok. Sanırım satıcıda ürün yok. Son kalanı 2 kere almışım gibi :ROFLMAO: İptal edeceğim de biraz bekliyorum :ROFLMAO:
  12. LegendaryCrazy

🔥İndirim Amazon 10.000tlye 750tl kupon

5k ya 500, 10bine 1000, 15bine 1500, oranını korumalılar. Niye yarın 1k geliyorsa 750 kullanayım. Tabi 250 TL de belki bu noktada büyük para değil. Ancak takıntılarım azıtıyor😂
  13. LegendaryCrazy

Thermalright düşün o zaman, açıkçası çok çok reklamı sponsoru var, performansı çok iyi olmasa bile sana yetse yeter 9800x3d, 7800x3d'den daha az ısınıyor. Üstüne ekran. 5k ya ikisini de alıyorsun.
  14. LegendaryCrazy

6K TL ATX KASA ÖNERİSİ

Çok küçük durmaz, bu tarz akvaryumlar küçük. 1773067852 Ekran kartını takınca kartın yarısı gözükmeyecek.
Geri