:/ iade sağlamazlar diye düşünüyorum. Ne yazık ki Steam bu konularda elini suya sabuna bulandırmıyor çünkü bir noktada kendiside kazanıyor ;)
İade yaparlarsa da sevinirsin(riz) arkadaşın dediği gibi api key'e bak, sonra şifre fln değiştir mobile guard ı yeniden kur. Kartı da kaldır bence asla...
Season 1 ve 2 yani sezon paketlerinin hikayeye veya oynanışa hiç etkisi yok. Kozmetik yani. Tabi çok daha iyi zırha, görünüşe sahip olmak ve düşmanları arındırırken, fatality yaparken seni daha çok hypelar
Başta battle pas gibi olacaktı gibi de oyun içi kazanılmıyorlar direk DLC kozmetik. Başka...
Full gelende varda, dongle alarak eski Razer mouseu da 8k hz ye kadar yükseltebiliyorsun.
1788566427
Ben kullanıyorum, v3 basilisk'i 5 sene fln kullandım, hala çalışıyor, sadece scrollun üstündeki lastiğin yapıştırıcı gitmeye başladı yanlışıkla su döktüm iyice çıktı. Sağ sola gidiyor😂 scroll...
Yani başka bir yer yok, tam ortada çip var. O fazla bükülmesin diye destek. Gerek olduğunu düşünmüyorum. Başı ve sonu vidaya denk gelince köprü gibi durur. Sanırım soğutucusu da (heatsink) yok. Üzerine yük binmeyecek.
Onun dışında gen 5 slotunun ortasına koyabilirsin.
MPG bundan iyi ve fiyatı aynı. MPG Carbon 24k. Tipide çok güzel. MAG Tomahawk'ı kayda değer fiyat farkı varsa alacaksın, 18k gibi
1788517195
Üstüne Amazon'da var; https://amzn.eu/d/05DEDitn
MSI'da x870 de dahil, hepsi destekliyor hocam. Olay USB4 yüzünden, USB 4 diğer USB versiyonlarına göre hızlı, hızlı olmaları için anakart veri yolundan 2 tane vermişler. MSI da bu özelliği kapatıp açma koymuş, ASUS da yok. Son gelen kartlarına koymuşlar sanırım, attığım kartlara NEO isimlilere...
O zaman boşver ya, kullan geç, zaten 5070 de 8gb, %20-%30 güç de kurtarmaz. Rahat, şık bir şey almışsın, ekran da OLED miş. Güle güle kullan. Fiyatlarda pek düzelmez ztn.
Ekranı fln bilmiyorum da 5070 alabilecek iken 5050 mi aldım diyorsun? Hım, sanırım bu konuda diğerleri, harici ekran taksaydın fln derler. Birde ekran kalitesi bazen hepsinde aynı oluyor, detaylı bilen biri gelmeli.
Birde ASUS bu anakartı yeni çıkardı, istediğini destekliyor ve yeni pimlere de sahip. >ASUS Rog Strix x870E-E Gaming Wifi7 Neo
Kendi linki, bilgi için; https://rog.asus.com/articles/crosshair-motherboards/rog-strix-neo-series-motherboards-kick-your-amd-gaming-pc-into-high-gear/
Akakçe...