Sanırım cpu sıcaklıktan bahsediyoruz? İşlemcinin belki daha fazla çekirdeğini kullanıyordur. Hiç fikrim yok ama fan rpm'i ni ayarlarsan kafan rahatlar. İndirince en fazla 3 derece artar, o da hala güvenli.
F/p buildler yapacak bir şey yok. Psu da ds biraz göz korkutma var elektirik problemi olan mühit de yaşıyorsanız tedirgin ediyor. Anakart en fazla kapanır sen fazla fan veya soğutucu bilmem bir şey takarsın ama psu ile tüm sistem gidebilir. G0t korkusu 😂 haklılar da bir şey diyemiyorum. Aynısı...
Ah lan
Demek istediğim, model no fln farkı varss hatalar sorunlar gidebilir. Model no değişim olmasa bile sırf sene farkı/ürün üretim tarihi ile sorun gidebilir. Senin monitörün garantisi bitmiş ise 2-3 yıl geçmiştir. Yoksa hiç kimsenin emeğini kötüleme niyetim yok. Onun dışında Asus sevmem...
Bundan iyi işlemciler 20k civarında hatta daha fazlalar. En kötü am5 işlemcisi, 7500f den fln sonra 10k ya geliyor 7800x3d pek çok uzak kalmıyor. Bunu almak birkaç yıl daha değiştirmemek demek. Fiyat bandında çok değerli. Düşürmezler. Ben zamanında 13.600e *kutusuyla* aldım. Şimdi tray 14-15k ilginç
Silahın titremesi mi? Hiç fikrim yok. Ayarlara bakın, bende Delta Force oynuyorum orda gerçek olsun diye animasyon fln diye ayar vardı, kapatınca herhalde reload fln yapmayacak bilmiyorum kapatmadım, çünkü seviyorum. Oyundan olabilir yani.
Ben doğru mu gördüm yav, ikiside 27k.
Bu noktada tavsiyem 10k kurtarıp 15-20 bir şey almam olurdu. Gereksiz geldi. Ederi o değil. Neredeyse Asus Rog Crosshair veya Hero versiyonlardam birinin, MSI'da da Ace fiyatına yaklaşmış. 30k ödesem ben Ace alırdım diyordum.