Pardon, ana kartı TUF sandım ama r5 5600 o kadar yüksek bir işlemci değil. O da yine yük testinde çıkar, 10-20 dk sonra kısarsa veya kapanırsa, ana kart olabilir😂
Ana kart sağlam ya psu ya sata. Sata şle yüklenmeler harbi yavaş oluyor. Bende de bir ara olduydu fakat o sıra cinematic sahnelerde sorun vardı, oyun içi olmadı. Gerçi oyun Doom du ve sadece sinematik sahnelerde oldu. Oyundan oyuna değişir, bazıları yüklemeyi tek seferde yapıyor bazıları bölge...
Sorun olmuyor, ısınan bir şey alsan bile soğutuculu alırsan veya soğutucu takarsın. Bir de şimdi adapter den adeptara değişiyor ama bu pcie 1.0 slota takarsan ana karta dik takıldığı için bana göre ilk SSD'den daha fazla kasa içi hava akışından faydalanıyor. En kötü yine fanlı soğutmalı ssd...
Yüzde kaç ise onla hesaplandığınız sayı, tam bir ay geçince yansıyacak sayı, onu bölüp bir güne kaç yansıyacağını bulabilirsin, sonrada 7 gün geçtiyse x . 7
Bence alır, geçen bende öyle dedim 5090 suprimi yine o fiyata verirler mi dedim verdiler sjjsj onun dışında Lian Li ürünleri o gecede en az 5 kutuya sahip, arsa sahibi gibi 😂
Samsung g81sf 32" ne pahalanmış la
Yine 27" olanını öneririm 3. Nesil idi ama daha yeniler çıktı sanırım. MSI, ASUS ROG, Gigabyte bile iyi bir şeyler çıkardı 😂
1767553383
Eğitim indiriminde bile 51k ayol 👀
Evet bunu bende gördüm az önce, sanırım başka muadili yoktur. Ayrıca sanırım bu soğutucu çıkarken gelmesin diye, AM5 CPU frame gibi termal macunun yanlara dağılmasını veya CPU ve anakartını baskıdan korumuyor.