LegendaryCrazy isimli üyenin son içerikleri

1. LegendaryCrazy

İnsanlar sevgili yapınca neden değişiyor ?

Valla değişikler knk, en kral psikolog gelse açıklamaya çalışsa bir kısmını tutturur ama diğer kısmıyla çelişir. İlk birkaç ay sevgiliyle belki bir kaç hafta hatta belki bir kaç gün, sonra kafa şişer. En azından benim öyle oluyordu, kıza, ilgi alanlarına ve aktivitelere bağlı. Kız sürekli seni...
  2. LegendaryCrazy

🔥İndirim Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Sales Force Teknoloji vardı ondan 2 retail almıştım, mak fln da yazmıyordu daha sonra kontrol edeyim ben 50-70 civarı bir şeye almıştım.
  3. LegendaryCrazy

Donmayan, kasmayan, çökmeyen bir windows hiç kullanabildiniz mi?

Bazıları fiyat olarak demiş, evet zamanında bende sanırım 500 veya 1k'ye mediamarktan almışımdır. 2018 yılı fln fiyatları bilmiyorum, o zaman PC lerden pek anlamazdım, kendimce PC dizdim, gittim söyledim, onlar topladılar. Windows aklıma bile gelmemişti (İşletim sistemi) Note; Kutulu usbli...
  4. LegendaryCrazy

Donmayan, kasmayan, çökmeyen bir windows hiç kullanabildiniz mi?

Yani sorunsuz bir tecrübem yok ama daha çok benim halt etmelerim yüzünden oluyor. O yüzden benimde sorunum yok diyebilirim. 1768343995 He gıcık kaptığım var mı? evet, aklıma direk olay görüntüleyicisindeki uyarı ve hatalar geliyor :ROFLMAO:
  5. LegendaryCrazy

Yardım HDD biçimlendirme Sorunu

Disk yönetiminden de gözükmesi lazım içinde bir şey varsa. Sanal disk bağlamış fln da olabilir misin?
  6. LegendaryCrazy

Yardım HDD biçimlendirme Sorunu

Yani içinde bir şey var diyor, ara sıra oluyor da nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum :ROFLMAO: sildikten sonra kapatıp açma veya hdd yi yeniden bağlamak çözebilir, tabi her şeyi gerçekten sildiysen. windows komut ile daha iyi olabilir.
  7. LegendaryCrazy

Yardım Wi-Fi 6 modem yardım

Valla önerenler keenetic öneriyorlar diye hatırlıyorum, ayarları fln daha kolaymış ama uzmanı değilim :)
  8. LegendaryCrazy

Yardım Manuel Araç Yokuşta Hangi Viteste Bırakılır?

Bende okula giderken çok kötü yoldan geçiyorum, köy, çiftçilik olan yerde, dağ yolu. Bugün temizdi, yarın da son bir sınav var ve başka kampüs de sonra 15 gün daha görmem orayı🤣 şubat Mart'ta ne yapacağımı düşünüyorum, tuzlasalar iyi kıl lastiklerim var. Fena fark ediyor, öneririm 🤣 bütçe izin...
  9. LegendaryCrazy

Daha o kadar tecrübe etme şansım olmadı hocam, Allah'a şükür :) olmasında zaten kaymak istemem😂😂 1768247626 Harbi, ya da yokuşa koyma😂😂 yokuşa koyma konu açma🤣
  10. LegendaryCrazy

Hızlanmasın diye bende düşük vitesde diye biliyorum, aşağı iniyorsan, karda kışta atıyorum vites 3-4. Ama park içinse zıt bırakılır. Yokuş aşağı gitmesin diye 1 veya R. Arabayı ne tarafa bıraktığına bağlı. 1768247121 Yakıt için boşu bilmemde kaçıncı vitesde isen o kadar yakar diye biliyorum...
  11. LegendaryCrazy

OYUN ÖNERİRMİSİNİZ (EPİC VE STEAM)

Tek kısımlar var, quest de bazı kısımlar oluyor. Örneğin sana şuraya git şu görevi yap der, o göreve birileriyle girebilirsin ama bu görevden sonraki görev solo girmeni ister, çünkü lore anlatacaktır. Onun dışında oyun full multiplayer, 4 kişilik takım. Questlerde sadece lore, gameplay'e pek...
  12. LegendaryCrazy

9070 xt vs 5070 hangisi

Fark ettim, üstüne daha bütçe artır diyen var, bu işin sorunu neresi :ROFLMAO: 1080p ise 5070-9070xt seni 7-8 yıl götürür.
  13. LegendaryCrazy

Işlemci 0.80 ghz kaldı

Yani dediklerin olmuyorsa Servise yollamaktan başka bir şey kalmadı, bios update'den sonra kaç dakika boyunca pili çıkarttın? En az 5 dakika olursa iyi olur. Bir de bios ayarlarda, watt sınırlama ayarı vardı, onu da bulup kontrol et derim.
  14. LegendaryCrazy

9070 xt vs 5070 hangisi

Toplu sistem fiyatları bilmiyorum ama normalde ikiside aynı fiyat knk, 9070xt'den 5070'e "düşmesi" pek bir şey değiştirmiyor gibi. 1768183406 9070xt daha iyi ama 4k kullanırsan 5070 derim sırf mfg fln desteği daha geniş diye. 4k olursa işlemcininde o kadar güçlü olmasına gerek yok. 7500f de...
  15. LegendaryCrazy

RAZER BASİLİKS V3 SÜREKLİ ÇIKMA HATASI

Uygulaması, Synapse ile alakalı değilse, arazalıdır hocam
Geri