Evet görüntü olarak dp ve hdmi arasında fark var. Gerçi yeni nesil 1.4 hdmi kablolarda gayet kaliteli bu üründe 2.0 var diye hatırlıyorum. Display port...
Valla en güzeli stabil expo yapmak mavi ekran hatası yok en stabil şekilde çalışıyor birde beyaz sistemin ayrı bir albenisi var gerçekten. Kasanıza baktım...
7800x3d şuan çok pahalı 16 - 17.000 bandında onun yerine 9700x 13-14 bandına almak daha mantıklı. Oyunlarda 7800x3d daha iyi ama ısı ve günlük işler...
Ekran kartı 80'lerde lattopda eyvallah ama işlemci neredeyse 100'e dayanması normal gelmedi bana eski bir lattop olsaydı tamam derdim ama yeni bir üründe...
CL 30 ile CL28 arasındaki geçikme farkı yok denecek kadar azdır. CL30'u geçmediği sürece sıkıntı yok. İkisinde de expo desteği var. En önemlisi o benim...
Tamam Sizdeki yeni nesil Woled "GR" yazan yeni üretim. Evet sadece G yazan eski model GR modelİ yeni model onda yazılar ve renk doygunluğu daha iyi. Ürünü...
Bu ürünü kontrol ettiğimde reddit forumlarında şunlar çıktı;
1. Monitörün renk kalibrasyonu kötü
2. Konsol desteği tam yok 60hz üstüne cıkmıyor
3. Ucuz...
Curved ve VA panel yazık paranıza cidden. Bu paralara cidden güzel ips paneller varken 7k şu ürüne vermeye yazık edersiniz. Va panellerde dip kısımlarda...