derlemeler isimli üyenin son içerikleri

1. derlemeler

2500 Bin TL 28 ve 32 İnç Monitör Kolu Önerisi

İçinden m4 vida çıkan herhangi birisi olur farketmez. Yeterki 4 adet vidası çıksın, bazı ürünler acılmıs oluyor icinden cıkmıyor o yüzden ona dikkat edin yeter. Birde masa sıkıştırma alanına dikkat edin bazı masalar cok büyük oluyor sıkıştırma yerine sıgmıyor birde ona bakarsınız...
  2. derlemeler

Çözüldü✓ TCL P3a Pro Qd-Mini Led Alınır mı?

Şuan piyasada alabileğin en iyi Mini Led bu. KTC'de fena değil ama bu ürün giriş ve orta segment Oledlerden daha iyi. TCL P3A ile asus rog XG27AQDMGR yan yana koydum TCL'nin resmen siyahları daha doğal ve daha keskindi. Renk gamı olarakta çok iyi ürün. Amerika satış fiyatı 400 Dolar. 1 aydır...
  3. derlemeler

Bu Sıcaklıklar Normal mi?

Yükte işlemci 75 derece gayet normal hatta lattoplara göre iyi bir değer...
  4. derlemeler

işlemci curve + pbo ayarlama diye yazın youtube da videoları var...
  5. derlemeler

OLED Monitör Aldım Görüntü İps Gibi

O zaman freesync acarsınız. Amd yazılımında renkler nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ona bir netten bakarsınız. AMD Radeon Yazılımı ile Hz Ayarlama Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın ve AMD Software: Adrenalin Edition (veya AMD Radeon Yazılımı) uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki Ayarlar...
  6. derlemeler

Sıcak ve nemli bölge belki de o yüzden çıkmıştır. Zeminde sıkıntılı. Lattop altlıkları satılıyor sogutucu ile onla deneyin... https://www.trendyol.com/laptop-sogutucu-x-c103666 Curve + pbo bu hocam : Bu ayarları yapınca işlemci ısısı en az 10 derece düşüyor. Performans kaybı olmadan. İşlemci...
  7. derlemeler

Evet görüntü olarak dp ve hdmi arasında fark var. Gerçi yeni nesil 1.4 hdmi kablolarda gayet kaliteli bu üründe 2.0 var diye hatırlıyorum. Display port kablosu ile deneyin bence. Denetim masasından Gsync aktif edip 240 hz secin, Ayrıca Nvidia renk ayarlarını kullan deyip çıkış renk ayarını 10...
  8. derlemeler

Öneri Ram Tavsiyesi ( 2 Seçenek Arasında Kaldım )

Valla en güzeli stabil expo yapmak mavi ekran hatası yok en stabil şekilde çalışıyor birde beyaz sistemin ayrı bir albenisi var gerçekten. Kasanıza baktım gerçekten güzel duruyor. Masanızda beyaz yaparsanız gayet şık olur. Bence 5.000 TL fazla verilebilir...
  9. derlemeler

Parça Tavsiyesi Yapar Mısınız

7800x3d şuan çok pahalı 16 - 17.000 bandında onun yerine 9700x 13-14 bandına almak daha mantıklı. Oyunlarda 7800x3d daha iyi ama ısı ve günlük işler bakımında 9700x daha iyi. Anakart olarak ileriye dönük x870 herhangi bir marka farketmez. Gigabyte, MSI, Asus, Asrock hepsi olur. Ekran kartınıda...
  10. derlemeler

Ekran kartı 80'lerde lattopda eyvallah ama işlemci neredeyse 100'e dayanması normal gelmedi bana eski bir lattop olsaydı tamam derdim ama yeni bir üründe işlemcinin neredeyse 100 derecelere dayanması normal değil. Nerede yaşıyorsunuz ? Oda sıcaklığı çok mu ve lattopu nasıl bir zeminde...
  11. derlemeler

Öneri Ram Tavsiyesi ( 2 Seçenek Arasında Kaldım )

CL 30 ile CL28 arasındaki geçikme farkı yok denecek kadar azdır. CL30'u geçmediği sürece sıkıntı yok. İkisinde de expo desteği var. En önemlisi o benim için, direkt tak profili seç sorunsuz çalıştır. 2 side güzel ürünler. Ben olsam KLEVV Cras V'yi seçerdim hem estetik duruyor hemde 2 yıl...
  12. derlemeler

4070 Li Sistem Kaç Para Eder?

Ürünlerin Garantisi devam ediyorsa 40 ile 45.000 bandına gider bence. Ekran kartı 3 fanlı olsaymış çok iyi olurmuş...
  13. derlemeler

Tamam Sizdeki yeni nesil Woled "GR" yazan yeni üretim. Evet sadece G yazan eski model GR modelİ yeni model onda yazılar ve renk doygunluğu daha iyi. Ürünü display port takıp + Nvdia denetim masası ayarlarını yaptınız mı ? Birde kendiniz renk modlarını elle bir değiştirin öyle deneyin. Normal ips...
  14. derlemeler

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 G53f 200 Hz 6.997 TL!

Yeni seri ips evet. Ben şu Curved Va eski Tür panellerden bahsettim zaten. Arkadaş VA panel önermiş o yüzden dedim... Xiaomi g27i güzelmiş. İps panellerden iyi bir hdr kalitesi beklememek lazım zaten. Standart işler için gayet iyi bence. Güzel monitör. Film ve dizi için kesinlikle Mini Led...
  15. derlemeler

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 G53f 200 Hz 6.997 TL!

Bu ürünü kontrol ettiğimde reddit forumlarında şunlar çıktı; 1. Monitörün renk kalibrasyonu kötü 2. Konsol desteği tam yok 60hz üstüne cıkmıyor 3. Ucuz stand Kalitesiz 4. Display port kablosu dandik 5. En önemli sorun Ghosting ve Siyah camurlaşma... En önemli sorun ghosting ve Camurlaşma...
Geri