Teknik olarak cat6 kabloda fiber internette tam performans sağlamalı 1000mbps de hız olarak da bunu vermekte ancak test ettiğimde cat7 kablo hem 1-2 ping...
Bu sadece denemeydi ancak nakite çevirmek için evet çok yöntem var satılacak bir kaç forumda var ama büyük ihtimalle bir kaç oyun be 1-2 senelik youtube...
Bakalım 2 abonelik olarak aldım bunda çok sorun olcağını sanmıyorum ama 2-3 k yapılırsa büyük ihtimalle dediğiniz muhabbetler sıkıntı olur sadece ödediği...
arkadaşlar paranın bugunu buldum sanırım suç değil ancak burası tr :D ne olur ne olmaz hapise düşersem destek atarsınız birde 209.99 TL'ye satın aldım 212 tl...
burada yasal olmayan bir şey yok google play ile ödeme yapabiliyorsan ve arkadaşın o parayı çektiğinde senin ödediğinden fazla para alıyorsa karlı bir iş...
Kod kullanırken aralarında mümkünse 1-3 dakika bekleyin hata alırsanız bi 20-30 dakika kod kullanmayın sonra deneyin bu şekilde hatasız kullanırsınız büyük...
Büyük ihtimalle çok hızlı aktif ediyorsanız koruma tarzı bir sistem aktif oluyor ve doğrulama istiyor bundan dolayı hata alınmakta faturanız mevcut fatura...