Arama sonuçları: *

1. Morpheus496

🔥İndirim Versace Eros Erkek Deodorant 100 ml 1.848 TL

normal parfüm versiyonu derken parfüm>edp>edt>deodorant içindeki esans miktarını belirtmek için kullanılan versiyonu belirterek söylemiştim
  2. Morpheus496

🔥İndirim Versace Eros Erkek Deodorant 100 ml 1.848 TL

normal parfum versiyonunu kullanan biri olarak kokusu çok güzel ama kalıcılık fiyatına göre kötü bunu bilerek alın parfümdeki kalıcılık o kadar kötüyken bu versiyonda nasıldır tahmin etmek istemiyorum
  3. Morpheus496

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Aldım bekliyorum bakalım enaba sayfasında oyun çıkış tarihinde key iletileceği yazılıyor daha öncedende enabadan key almış biri olarak 8-9 puanlı satıcılarda sorun yaşanacağını sanmıyorum en fazla 3-4 saat geç gelir kod.
  4. Morpheus496

🔥İndirim Seçili RAZER ürünlerinde 500 TL indirim (Razer Basilisk V3 35K vb.)

ben basilisk serisini kullanıyordum öncesinden büyük mouselar rahatlığından hoşuma gidiyor hiç sıkıntısını yaşamamıştım şuanda Razer Basilisk V3 Pro 35K versiyonunu 4.5-5 k arası bulursam alacam onu takip ediyorum razer klavye konusunda kötü ancak diğer ürünlerde fiyat performans olmasada...
  5. Morpheus496

🔥İndirim Seçili RAZER ürünlerinde 500 TL indirim (Razer Basilisk V3 35K vb.)

Merhaba, Kendim için kablosuz razer mouse bakıyorum şuan tam istediğim indirimleri bulamadım ancak kablolu olarak düşünen var ise Razer Basilisk V3 35K ürün çıkalı en düşük fiyatı şuan 2650 tl ye düşüyor sepette prime kampanyası ile birleşince bundan daha ucuza satılmadı...
  6. Morpheus496

Razer Oyuncu koltuğu 14990₺ düşmüş

Arkadaşlar isimden dolayı razer oyuncu koltuğunun son modeli gibi gözüküyor ancak bilginiz olsun en dandik lite sürümü gibi bir şey yani normal razer iskur v2 deki özelliklerin %70 i yok veya razer iskur un yani ilk versiyonun bile alt sürümü yani ona göre alın isimden dolayı üst versiyon gibi...
  7. Morpheus496

🔥İndirim RAZER ISKUR V2 18,497 TL

İskur xl ilk modelin daha geniş versiyonu sadece bir farkı yok v2 de yani bu versiyonda arkadaki mekanizmanın çok geliştiğini söylüyorlar ben 30 kya ilk geldiğinde 3 gün önce aldım hiç kutuyu açmadım farklı yerde kurulum yapacam diye 18 kya olanı alıp bunun için iade talebi oluşturdum en...
  8. Morpheus496

Ürün globalde de pahalı bir ürün indirimli hali globalde 400 dolar normal fiyatı 650 dolar fiyatını hakedicek bir ürünmü kesin bir şey söyleyemem ancak evden çalışıyorum ve uzun süre oyunda oynuyorum özellikle bel desteği için alıyorum ben razerın kendi videosunda detaylı gösteriyor kendi bel...
  9. Morpheus496

Merhaba, Uzun süredir takip ettiğim bir koltuk kendisi ve stok yoktu bundan dolayı fırsatçılar 60-90 k arası satıyordu şuan stok gelmiş 3 renk olarak 30-35 k ya ben 30kya sipariş ettim ancak bugün kontrol ettiğimde siyah rengi 18,497 TL düşmüş gözüküyor genel olarak 1 yıl fiyat geçmişine...
  10. Morpheus496

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Güzel gözüküyor Türkiye'de uyumlu mikrofon tutucu var mı bu ürün için
  11. Morpheus496

Oyun önerisi her türlü olur :)

Herkes sadece hikayeli oyun yazmış ben karışık kendi en sevdiğim oyunları yazıyım sırasıyla. Sonuçta bu oyunları oynayan çoğu kişide iş sonrasında 2-3 saat oynuyor en azından ben öyle yapıyorum. 1.Dayz = Loot sonrası çayını kahveni al keklik avla. 2.Escape from tarkov = Stres kaynağı ancak bir...
  12. Morpheus496

🔥İndirim Sporcu Öğelerinde indirim Hardline 3Matrix 2300GR 2231TL

Merhaba , Yakın zamanda kullandığım protein tozu bitti bundan dolayı yeniden sipariş verecektim ancak DefactoFit karşıma çıktı ve ciddi anlamda indirim var HardLine 3Matrix 2300gr lık protein tozu 2789 tl ve telefon uygulamasına özel FITAPP20 indirim kodu ile 2231 tl ye geliyor ben kendim 2 gün...
  13. Morpheus496

DRAMLI SSD HAKKINDA TAVSİYE

Selamlar 2 TB lık bir ssd almak istiyorum ama DRAM mevzusunu tam anlayamadım ama olursa iyi olacağını anladım. Alttaki ssdyi fiyat performans olarak gördüm ama dram var mı yok mu internette bulamadım yeni bir ssd sanırım bilginiz var ise veya farklı bir ssd tavsiyeniz var ise söyleyebilir...
  14. Morpheus496

Çözüldü✓ Anakart üzerinde type-c soketi varmı

Teşekkürler desteğin için
  15. Morpheus496

diğer belirttiğim anakartda mevcutmu acaba bu bilgiler anakartların özelliği olarak nerede yazar bilginiz var mı 1732920912 çok farklı bir konudan bahsediyorum buradaki soket yapıları belirtiliyor sitelerde anakartın kendi bağlantı soketleri değil kasa için olan bağlantı soketleri konusunda...
  16. Morpheus496

kasanın üst girişinde 2 usb 1 type-c bağlantısı mevcut aktif şekilde type-c üzerinden kullandığım çok kabloda var
  17. Morpheus496

Konu hakkında fazla bilgim yok aldığım anakartın üstünde type-c soketi yok bunu biliyorum ancak bu kasa bağlantılarını yapıldığı anakartın üst bağlantı kısmında kasanın type-c bağlantısını yapacak soket var mı bunu nasıl öğrenebilirim bu soketlere ne isim veriliyor bilgi verebilirseniz...
  18. Morpheus496

Bu sistemi aldım. Sizce nasil

Düşünceniz gayet mantıklı. Bende series x de olduğundan dolayı çoğunlukla bilgisayar da escape from tarkov gibi oyunlar oynayacağım diğer hikaye veya ilk konsola çıkacak oyunları bilgisayar da oynamayı düşünmüyorum ondan dolayı bu tercihi yaptım ama normal koşulda sizin yaptığınız performans...
  19. Morpheus496

Bu sistemi aldım. Sizce nasil

bende yakın bir zamanda sistem sipariş ettim peşin fiyatına vatanda güzel indirim mevcut çok çok bir indirim değil ama genel olarak peşin fiyatına 3 taksitle alabiliyorsun ondan dolayı baya avantajlı oluyor ekran kartı olarak MSI RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM , güç kaynağı kasa ram gibi...
Geri