Teknik olarak cat6 kabloda fiber internette tam performans sağlamalı 1000mbps de hız olarak da bunu vermekte ancak test ettiğimde cat7 kablo hem 1-2 ping daha iyi sonuç veriyor hem de yayın yaptığımda yayındaki drop sorunlarını çözmüştü daha sağlıklı bir akış sağladığı için sanırım ancak daha...
Bu sadece denemeydi ancak nakite çevirmek için evet çok yöntem var satılacak bir kaç forumda var ama büyük ihtimalle bir kaç oyun be 1-2 senelik youtube premium için kullanıcam google play ile ödeme olan bir çok yer var
Bakalım 2 abonelik olarak aldım bunda çok sorun olcağını sanmıyorum ama 2-3 k yapılırsa büyük ihtimalle dediğiniz muhabbetler sıkıntı olur sadece ödediği paranın bir kısmı nakit çıksın :D diğer kısımlarıda youtube premiumda kullanırım
arkadaşlar paranın bugunu buldum sanırım suç değil ancak burası tr :D ne olur ne olmaz hapise düşersem destek atarsınız birde 209.99 TL'ye satın aldım 212 tl verdi kick A:SDA para azalmak yerine artıyor
burada yasal olmayan bir şey yok google play ile ödeme yapabiliyorsan ve arkadaşın o parayı çektiğinde senin ödediğinden fazla para alıyorsa karlı bir iş sonuçta kodları aldığınz bir faturan ve ödediğin vergin mevcut. kodu satan zararına satması onu ilgilendiren bir durum.
Kod kullanırken aralarında mümkünse 1-3 dakika bekleyin hata alırsanız bi 20-30 dakika kod kullanmayın sonra deneyin bu şekilde hatasız kullanırsınız büyük ihtimalle hata aldığınız kodlar ile de forum göndermenizi istiyorlar makbuzu ekleyip gönderdiğinizde geri dönüş olacaktır.
Büyük ihtimalle çok hızlı aktif ediyorsanız koruma tarzı bir sistem aktif oluyor ve doğrulama istiyor bundan dolayı hata alınmakta faturanız mevcut fatura ile google ile kayıt açtığınız sürece kodların kullanılamaması gibi bir durum olma ihtimali olmayacaktır
almayı düşünen var ise netflix kodundada güzel fiyat var 200 ve 250 tlik kodda google playden alınmıyor sanırım
https://www.eneba.com/tr/netflix-netflix-gift-card-200-try-key-turkey 106.60 tl
kodun altında kaç kaç TL'ye 1 tl ödediği yazıyor en yüksek olan en karlı 1. olarak 25 tl lik kod 2. olarakta 200 tllik kod daha avantajlı
25 TRY
3.14 TRY başına ₺1