Morpheus496 isimli üyenin son içerikleri

1. Morpheus496

❌İndirim Bitti! Veggieg Cat8 40gbps 2000mhz Stp Rj45 Ethernet Kablosu 10 Metre 446tl

Teknik olarak cat6 kabloda fiber internette tam performans sağlamalı 1000mbps de hız olarak da bunu vermekte ancak test ettiğimde cat7 kablo hem 1-2 ping daha iyi sonuç veriyor hem de yayın yaptığımda yayındaki drop sorunlarını çözmüştü daha sağlıklı bir akış sağladığı için sanırım ancak daha...
  2. Morpheus496

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

ilk defa sepete bi ürün eklemiştim kampanyada :D onu da almaya gerek yok
  3. Morpheus496

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Bu sadece denemeydi ancak nakite çevirmek için evet çok yöntem var satılacak bir kaç forumda var ama büyük ihtimalle bir kaç oyun be 1-2 senelik youtube premium için kullanıcam google play ile ödeme olan bir çok yer var
  4. Morpheus496

Bakalım 2 abonelik olarak aldım bunda çok sorun olcağını sanmıyorum ama 2-3 k yapılırsa büyük ihtimalle dediğiniz muhabbetler sıkıntı olur sadece ödediği paranın bir kısmı nakit çıksın :D diğer kısımlarıda youtube premiumda kullanırım
  5. Morpheus496

ekran görüntüsü ekledim hemen üstünde :D
  6. Morpheus496

arkadaşlar paranın bugunu buldum sanırım suç değil ancak burası tr :D ne olur ne olmaz hapise düşersem destek atarsınız birde 209.99 TL'ye satın aldım 212 tl verdi kick A:SDA para azalmak yerine artıyor
  7. Morpheus496

normalde ios kullanıyorum anroidde satın almayı deniyorum ama güvenlikle ilgili bir hata verdi çözebilirsem gta v ve forza parası çıkar :D
  8. Morpheus496

kick mantıklıysım abonelik açık kick hesabım var :D iş kızışmaya başladı şimdi
  9. Morpheus496

burada yasal olmayan bir şey yok google play ile ödeme yapabiliyorsan ve arkadaşın o parayı çektiğinde senin ödediğinden fazla para alıyorsa karlı bir iş sonuçta kodları aldığınz bir faturan ve ödediğin vergin mevcut. kodu satan zararına satması onu ilgilendiren bir durum.
  10. Morpheus496

Kod kullanırken aralarında mümkünse 1-3 dakika bekleyin hata alırsanız bi 20-30 dakika kod kullanmayın sonra deneyin bu şekilde hatasız kullanırsınız büyük ihtimalle hata aldığınız kodlar ile de forum göndermenizi istiyorlar makbuzu ekleyip gönderdiğinizde geri dönüş olacaktır.
  11. Morpheus496

Büyük ihtimalle çok hızlı aktif ediyorsanız koruma tarzı bir sistem aktif oluyor ve doğrulama istiyor bundan dolayı hata alınmakta faturanız mevcut fatura ile google ile kayıt açtığınız sürece kodların kullanılamaması gibi bir durum olma ihtimali olmayacaktır
  12. Morpheus496

benim youtube premiumun yıllığı bitiyordu iyi denk geldi :D yıllık youtube 800 tl ben bunu 280 TL'ye almış olacağım örnek olarak
  13. Morpheus496

toplu iade seçeneği varmı ben göremedim ama tek tek iade ettiriyor sanırım ?
  14. Morpheus496

almayı düşünen var ise netflix kodundada güzel fiyat var 200 ve 250 tlik kodda google playden alınmıyor sanırım https://www.eneba.com/tr/netflix-netflix-gift-card-200-try-key-turkey 106.60 tl
  15. Morpheus496

kodun altında kaç kaç TL'ye 1 tl ödediği yazıyor en yüksek olan en karlı 1. olarak 25 tl lik kod 2. olarakta 200 tllik kod daha avantajlı 25 TRY 3.14 TRY başına ₺1
Geri