Crays

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Crays
      Crays, Taahhüt Bitdikten Sonra Ne Olur başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tamamdır herkese teşekkür ederim şuan 100mps internet var taahhütlü türktelekom 770tl taahhüt bitince kaç tl olur ?
    • Crays
      Crays, Thh Lehime Karar Verdi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      fiyatı farkını siz ödiyiceksiniz derse ne diyim yani 1780602911 ayıpsiz misli diyor kararda ondada çıkarsa direk değiştirmesi gerekmiyormu
    • Crays
      14 gün bitincemi icra takibi baslatabiliyorum 1780561778 14 gün bitmeden dönüş yapmazlarmı vermek zorunda değilsem niye fiyat farkı ödeyin diyolar
    • Crays
      31 mayıs tebliğ tarihi. bugün mağazayı aradım ben firmaya ilettim henüz bi gelişme yok dedi dönüş yaptıkları zaman ben sizi ariycam dedi 1780560645 ayı...
    • Crays
      Crays, İnternet Sağlayıcılar kategorisinde Taahhüt Bitdikten Sonra Ne Olur başlıklı bir konu açtı.
      5 haziranda ev internetinin taahhütü bitiyor taahhüt bittikten sonra bişey yapmam gerekmi yada bitmeden önce bisey yapmam gerekmi. 1 ay sonra tasinicam bu...
    • Crays
      ulaştım kara itiraz etmek için 2 haftaları var dedi stok yok büyük ihtimal para iadesi önerirler dedi onaylamıyorum dedim muadil kartın fiyat farkını benmi...
    • Crays
      isteyince veriyomu aradaki farkı ödemem gerekmiyormu
    • Crays
      sen naptın sonra o teklif edilince
    • Crays
      xfx rx 6600 arayıpmı diyim vatanı yoksa mağazayamı gideyim 1780055047 onlara tebligat zaten gitmiyormu benimmi iletmem lazım ne yapmam gerek tam olarak
    • Crays
      Crays, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Thh Lehime Karar Verdi başlıklı bir konu açtı.
      Yeni yıldan beri uğraştığım ekran kartımdaki coil whine süreci sonunda thh den lehime karar geldi tebligat yeni geldi ayıpsız misli ile değişim hakkım var...
    • Crays
      Crays, Coil Whine Çözüm Süreci başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      başvurum karara bağlandı talebim kabul edildi ekran kartının ayıpsız misli ile değişimine tebligat yeni geldi şimdi ne yapmalıyım
    • Crays
      Crays, Kule Tipi Soğutucu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      X atcam normal kaç ayda bir sürülür
    • Crays
      Çift fanlı olması daha iyi olmazmı benim stok fan çok ses yapiyor yüksek derecede o yüzden değişmek istiyorum ama tek fanlı kule tipide cift fanli varken...
    • Crays
      thermalrightin hepsinde geliyormu yoksa bazı sitelerde gelmiyormu bide 1gr az değilmi 1 kere sürcem yetmezmi
    • Crays
      termal macun hediye gelenlerden F/P bişey yokmu bide kasaya sığarmı nasıl emin olabilirim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,211
Üyeler
196,916
Son üye
kuWarsy
Geri