Crays isimli üyenin son içerikleri

1. Crays

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

2 hafta oldu hiçbi haber yok UYAP tan falan bakıyom aynı
  2. Crays

kaç para tutar o bilirkişi falan ve kartın değeri ne olur tahmini piyasa cıkış fiyatı 329 dolar bugünkü kura göre hesaplayıp yapmazmı yani her türlü para iadesi değişim olmayacak 😔
  3. Crays

nolur şimdi thh şikayeti vatana karşı açtım icra emride vatana zaten bana başka ithalatçıdan değişim sağlamak zorunda dimi ?
  4. Crays

.... seri numaralı AMD XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit model ürününüz servisimizde 2 defa işlem görmüştür. THH kararı müşteri lehine olduğu görülmüştür. Stoklarımızda mailde iletilen model veya üst model ürün bulunmamaktadır. Boğaziçi Bilgisayar olarak XFX marka...
  5. Crays

Bilgisayar Masası Önerisi

evet tozlanmasın diye klavyem %60 zaten
  6. Crays

Bilgisayar Masası Önerisi

Tercihen Kasamıda üstüne koyabileceğim fiyat performans bilgisayar masası önerirseniz sevinirim bütçe 2k daha ucuzda olabilir iyi olur ama iyi bişey olsa iyi olur çok sallanmıyıcak sağlam bişey.
  7. Crays

Kule Tipinden Ses Geliyor

boşta 30 derece eskiden 45 falandı soğutma okey sadece o ses geliyo
  8. Crays

bi problem olurmu ses dışında
  9. Crays

fan hızlanınca ses artıyo anlamadım neyden geliyo rulmandanmı fanın motorundanmı neyden çözemedim
  10. Crays

belli olmuyo maalesef tiz bi ses
  11. Crays

Kasaya yeni kuletipi almıştım Megaladon TW120 kasaya kulağımı dayadığımda elektirikimsi bi ses geliyo biostan fanı hızlandırdım ses arttı fanı yavaşlattım ses azaldı neyden dolayı olabilir bu ses mx-4 macunda sürmüştüm daha bugün aldım garantiyle uğraşmakta istemiyorum sizce sorun ne olabilir...
  12. Crays

nası yapayım yani bundan sonra annemin avukat arkadası var ama ne diyeyim tam olarak avukat olursa çok daha fazla masraf çıkmazmı
  13. Crays

kart 0 dı ve 2 yıl garantisi vardı kartın sorunu coil whine garantiye 2 kere gitti sorun yok dendi geri gönderildi thh başvurdum ayıpsız misli ile değişim kararı çıktı vatan bana sadece para iade yapabiliriz dedi. dedim 7600 veya 5050 falan veremezmisiniz hiçbişekilde kabul etmedi. sadece para...
  14. Crays

25. icra dairesine gitmiş formu ordaki bi memura doludurtmuş. takip başlatmış annem dosya numarasi falan vermişler
  15. Crays

benimki tüm bu süreçte yeni ses açtı ışın kılıcı sesi geliyo artık yüksek fpste 1782763823 sen dilekçeye ne yazdın kanki
Geri