Crays isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ekran Kartı Kullanımı %50

marvel spiderman 2 oynarken afterburnerdan sıcaklıklara bakarken ekran kartı kullanımının %50 yi geçmedeğini fark ettim her şey High ve FSR açık buna rağmen %50 limit gibi hiç yükselmiyordu işlemci i312100f ekran kartı rx6600 vsync kapalı soru ne acaba bilgisi olan varmı sıcaklıklar 65-70 derece...
  2. C

1300 TL kule tipi F/P soğutucu önerisi

i3 12100F
  3. C

1300 TL kule tipi F/P soğutucu önerisi

intel için ne önerirsin lga1700 soket kule tipi lazım F/P
  4. C

Discord sesteyken fps drop

valorant oynarken normalde oyun akıcı hiç drop yemiyorum ama discordda sese girip oynarken 10 saniyede bir anlık drop giriyor donanım ivmesi kapalı discord arayüzü kapalı yinede az da olsa devam ediyor sorun ne nasıl çözebilirim lol de de aynı şekil işlemci i3 12100f ekran kartı rx 6600
  5. C

Discord Sesteyken fps drop

valorant oynarken normalde oyun akıcı hiç drop yemiyorum ama discordda sese girip oynarken 10 saniyede bir anlık drop giriyor donanım ivmesi kapalı discord arayüzü kapalı yinede az da olsa devam ediyor sorun ne nasıl çözebilirim lol de de aynı şekil işlemci i3 12100f ekran kartı rx 6600
  6. C

Coil Whine Bilirkişi

nasıl ulaşabilirim ona
  7. C

Coil Whine Bilirkişi

bilmiyorum bana mesaj attı getir dedi bilgisayarcı normalde dükkanı var
  8. C

Coil Whine Bilirkişi

coil whine sorunu vardi 2 kere garantiye gitti geldi sorun yok dendi tüketici hakem heyetine başvurdum şimdi bilirkişi görüşü istendi bilirkişiye kasayı götüreceğim nasıl lehime karar almasını sağlayabilirim normal ses falan dememesi için ara sıra driverda cöküyor oyuna girerken falan...
  9. C

3 lü prize 3 lü priz

duvara akım korumalıyı takıp ona bilgisayar ve monitörü son boşluğada normal üçlüyü takıp televizyon ve interneti taksam en güvenlisimi olur 650w psu - tunçmatik 1050joule akım korumalı priz taktığım
  10. C

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

3 lü tunçmatik akım korumalıyı duvara takacağım ona bilgisayar 650w ve monitörü takacağım 3. boşluğada normal 3 lü prizi takacağım televizyon ve internet için sıkıntı olurmu sistem salonda kuruluda mecbur böyle yapmak zorundayim problem cikarmi
  11. C

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

naptın en son sıkıntı çıktımı ?
  12. C

3 lü prize 3 lü priz

korumalıya bilgisayarı tak kalan çer çöpü normale taksan daha sağlıklı olmazmı 1773842389 bende tunçmatik 1050joule var 3 ay böyle kullanmak zorundayim sıkıntı çıkarırmı akım korumalıyı prize takıp bilgisayarı 650w ve monitörü ona takacagım 3. boşluğada ikinci 3 lüyü takıp televizyon ve...
  13. C

3 lü prize 3 lü priz

akım korumalı kabloyu prize takıp bilgisayar ve monitörü takacağım sonra 2. üçlüyü akım korumalıya takıp televizyon internet ve uyduyu takacağım başka şansım yok en güvenli böylemi olur
  14. C

3 lü prize 3 lü priz

3lü prize televizyon uydu ve internet bağlı bilgisayarıda bağlamam gerekiyor bu yüzden 3 lüye 3 lü takacağım 650w psu ve monitörun kablosunu takacağım ek taktığım üçlü akım korumalı sıkıntı cıkarmı ?
  15. C

Coil Whine Tüketici Hakem Heyeti

yinede denesemmi sonuçta bilirkişi ücreti devlet tarafından ödeniyormuş galiba
Geri