Arama sonuçları: *

• Users: Crays
  • Order by date
  1. C

Coil Whine Bilirkişi

nasıl ulaşabilirim ona
  2. C

Coil Whine Bilirkişi

bilmiyorum bana mesaj attı getir dedi bilgisayarcı normalde dükkanı var
  3. C

Coil Whine Bilirkişi

coil whine sorunu vardi 2 kere garantiye gitti geldi sorun yok dendi tüketici hakem heyetine başvurdum şimdi bilirkişi görüşü istendi bilirkişiye kasayı götüreceğim nasıl lehime karar almasını sağlayabilirim normal ses falan dememesi için ara sıra driverda cöküyor oyuna girerken falan...
  4. C

3 lü prize 3 lü priz

duvara akım korumalıyı takıp ona bilgisayar ve monitörü son boşluğada normal üçlüyü takıp televizyon ve interneti taksam en güvenlisimi olur 650w psu - tunçmatik 1050joule akım korumalı priz taktığım
  5. C

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

3 lü tunçmatik akım korumalıyı duvara takacağım ona bilgisayar 650w ve monitörü takacağım 3. boşluğada normal 3 lü prizi takacağım televizyon ve internet için sıkıntı olurmu sistem salonda kuruluda mecbur böyle yapmak zorundayim problem cikarmi
  6. C

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

naptın en son sıkıntı çıktımı ?
  7. C

3 lü prize 3 lü priz

korumalıya bilgisayarı tak kalan çer çöpü normale taksan daha sağlıklı olmazmı 1773842389 bende tunçmatik 1050joule var 3 ay böyle kullanmak zorundayim sıkıntı çıkarırmı akım korumalıyı prize takıp bilgisayarı 650w ve monitörü ona takacagım 3. boşluğada ikinci 3 lüyü takıp televizyon ve...
  8. C

3 lü prize 3 lü priz

akım korumalı kabloyu prize takıp bilgisayar ve monitörü takacağım sonra 2. üçlüyü akım korumalıya takıp televizyon internet ve uyduyu takacağım başka şansım yok en güvenli böylemi olur
  9. C

3 lü prize 3 lü priz

3lü prize televizyon uydu ve internet bağlı bilgisayarıda bağlamam gerekiyor bu yüzden 3 lüye 3 lü takacağım 650w psu ve monitörun kablosunu takacağım ek taktığım üçlü akım korumalı sıkıntı cıkarmı ?
  10. C

Coil Whine Tüketici Hakem Heyeti

yinede denesemmi sonuçta bilirkişi ücreti devlet tarafından ödeniyormuş galiba
  11. C

termal macun ve temizliğe götürmüştüm ardından oldu ve işlemci stok fanları turbodaydı coil whine sesini farketmedim. sanırsam yada sonradan oldu
  12. C

6 mart 2024
  13. C

XFX RX 6700XT Fan Hızı ve Coil Whine Sorunu

ne yaptın sonuç olarak bendede coil whine varda rx6600
  14. C

Coil Whine Garanti/RX 6600

thh olumlu sonuç alamazmıyım
  15. C

RX 6600 Coil Whine Furmark Test Sonucu

XFX RX 6600 Kartımda coil whine var boştayken bile tık tık duyuluyor yüksek fps te ve kartın fsr özelliklerini açınca cızır cızır ötmeye başlıyor furmark sonuçlarımda diğer kişilere göre az gözüktü gözüme nasıl sonuçlar ? ve coil whine için tüketici hakem heyeti başvurmalımıyım garanti 2 kere...
  16. C

bilirkişi atanıyomuş galiba ne kadar ücret alırlar uğraşmaya değermi birkaç kişinin başvurup kazandığını gördüm ama emin olamadım
  17. C

sende varmı bu seviyedemi
  18. C

Yarın garanti bitiyor 2 kere garantiye gitti bobinlerden gelen normal ses seviyesi diye geldi
  19. C

Bilirkişi atandımı tüketici hakem heyetiyle uğraşmaktan lehime sonuç alamıcaksam uğraşmıcam sorun çıkartmayacak bişeyse böyle kullanıcam
  20. C

2 kere garanti gitti normal ses seviyesi diye geri geldi 1772794660 Yüktede oluyo ama kasaya kulağını dayayınca geliyo afmf açınca baya artiyo
Geri