Benimki de iptal. Çoklu alım yapanların siparişi iptal olsa hak vereceğim fakat tek bir tane alanların bile siparişi iptal edilmiş. Hem aşırı bir fiyat...
Bende Xiaomi Smart Tower var ve çok da iyi değil. Eğer ihtiyacınız yoksa ve beklentiniz yüksekse iptal edin zaten. Odanın sıcaklığını kırması bile benim...
Bu Amazonun Türkiye database ve düzen kısmında ilgilenen kim varsa Allah parmaklarına zeval vermesin. Böyle bir kategorileme düzenini başka kimse yapamaz...
2-3 sene önce HyperX'in global iletişim adreslerine ulaşarak çözmüştüm. O zamanlar hiç uğraştırmadan birkaç fotoğraf ve fatura ile yenisini gönderiyorlardı...
önlisans giricem muhasebede çalışıyorum maliye mezunuyum ama bu bölümün yolu çok uzun ve bende önlisans KPSS girip bir memur olmak istiyorum o yüzden şu 3...
Yanlışınız var. Türkçe (30 soru), Matematik (30 soru), Tarih (27 Soru), Coğrafya (18 Soru), Vatandaşlık (9 Soru), Güncel Bilgiler (6 Soru) şeklinde dağılım...
ergen dediğin adamlar hem indirimli ürünü bulup, hem buraya konu açıyorlar. dışardaysa adam zaten mecbur hepsiburada mobil linki atacak. sende bi zahmet...
Bilgisayar geçmiyor
1779450889
https://amzn.eu/d/036NZo9U dün yazdım gamepad de geçiyor diye bir arkadaş geçmiyor demişti geçiyor gamesir satıcı olanlarda