Benim Hocam üzerinden Coğrafya ve Tarih çalışıyorum. 2022 yılından kalma video ders notu kitapları olduğu için ve bilgi güncellemesi çok olmadığı için o kitapları yenilemedim sadece yeni test kitaplarını aldım. Tarih test kitabının soruları oldukça kaliteli ve yeni nesil. Videolu çözüm mevcut...
Ben ikinci bölümde bıraktım. 😁 Bayağı kötü gelmişti. Daha sonra incelemeleri falan da görünce herkesin aynı düşünceyi paylaştığını gördüm.
Bence yapılan hata son dönemde neredeyse her klasik olmuş filmlerden dizi üretme çabası içinde olmaları. Herşeyin bir devamı olsun ve ismi ile popülerlik...
One Battle After Another - abartıldığı kadar iyi değil fakat durmak bilmeyen ve süresini hissettirmeden sizi bağlayan bir film istiyorsanız göz atın.
Sin City
Arrival - bu filmi ikinci kez izledim ve bir başyapıt olduğu kanısındayım. Kesinlikle bakın.
Training Day
Green Room
The Life of Chuck...
Acer Nitro AN515-58 modele sahibim. 35-40 dereceleri ancak Windows üzerinde Güç Tasarrufu açıkken alabiliyorum. Güç tasarrufu kapalıyken 60-65 derecede çalışıyor. Ayarlardan açık veya kapalı olduğunu kontrol edin. Kapalıysa açık şekilde deneyin isterseniz.
Strange Darling
Saint Maud
The House That Jack Built
Angst
Misery
Jaws
The Mist
Hush
The Ritual
Crawl
Eden Lake
High Tension
Repulsion
The Skeleton Key
Pandorum
The Collector
As Above So Below
Creep
House of Wax
The Night House
Mads
Sinners
30 Days of Night
The Descent
Trick'r Treat
It Follows...
Korku:
Jaws
Godzilla Minus One - önceki filmleri izlememeniz sorun olmaz
Shaun of the Dead
The Devil's Advocate
It
Annihilation
Evil Dead serisi
A Cure of Wellness - çok hantal bir film fakat sıradışı ve benzersizdir
The Ritual
Fear Street üçlemesi
Bilim Kurgu:
I am Mother
The Discovery -...
Siyah-beyaz olmasını sorun etmezsen RIPLEY dizisine bakabilirsin.
Korku türünü seviyorsan da The Haunting of Hill House ve Cabinet of Curiosities dizilerine bakabilirsin.