Tristan Reveur isimli üyenin son içerikleri

1. Tristan Reveur

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Yarım saat boyunca uğraştıktan sonra alabildim. Birçok insan vazgeçtiği için alabiliyorsunuz. Beklemeniz lazım.
  2. Tristan Reveur

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Çok şey istiyormuşum gibi olacağım fakat kablosuz önerisi olan var mı? 😁
  3. Tristan Reveur

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Biri çalıştı. Kaynak kitap lazımdı aldım. Sağolun hocam.
  4. Tristan Reveur

Yardım Netflix Siyah Ekran Sorunu

Kullandığın tarayıcı uzantılardan dolayı olabilir.
  5. Tristan Reveur

KPSS Benim Hocam set alınır mı?

Benim Hocam üzerinden Coğrafya ve Tarih çalışıyorum. 2022 yılından kalma video ders notu kitapları olduğu için ve bilgi güncellemesi çok olmadığı için o kitapları yenilemedim sadece yeni test kitaplarını aldım. Tarih test kitabının soruları oldukça kaliteli ve yeni nesil. Videolu çözüm mevcut...
  6. Tristan Reveur

Alien in dizisini beğendiniz mi?

Ben ikinci bölümde bıraktım. 😁 Bayağı kötü gelmişti. Daha sonra incelemeleri falan da görünce herkesin aynı düşünceyi paylaştığını gördüm. Bence yapılan hata son dönemde neredeyse her klasik olmuş filmlerden dizi üretme çabası içinde olmaları. Herşeyin bir devamı olsun ve ismi ile popülerlik...
  7. Tristan Reveur

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400TL 250TL Kupon Kodu

Yemeksepeti'nde denemeye çalışıyorsun galiba
  8. Tristan Reveur

Film önerisi ? Sevgili dostlar

One Battle After Another - abartıldığı kadar iyi değil fakat durmak bilmeyen ve süresini hissettirmeden sizi bağlayan bir film istiyorsanız göz atın. Sin City Arrival - bu filmi ikinci kez izledim ve bir başyapıt olduğu kanısındayım. Kesinlikle bakın. Training Day Green Room The Life of Chuck...
  9. Tristan Reveur

Asus Tuf F15 Çok Isınıyor!

Acer Nitro AN515-58 modele sahibim. 35-40 dereceleri ancak Windows üzerinde Güç Tasarrufu açıkken alabiliyorum. Güç tasarrufu kapalıyken 60-65 derecede çalışıyor. Ayarlardan açık veya kapalı olduğunu kontrol edin. Kapalıysa açık şekilde deneyin isterseniz.
  10. Tristan Reveur

🔥İndirim 🔥Samsung 75" 190 Ekran Neo QLED 8K Smart TV SON 1ADET (114.169TL)🔥

116'dan 114'e düşmüş. Büyük bir indirim olmadığı gibi zaten bu TV'yi alacak olan için o fark bir anlam ifade etmez.
  11. Tristan Reveur

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

Hediye ettiği spor paketi içerisinde film/dizi kütüphanesi yer alıyor mu?
  12. Tristan Reveur

Gerilim/korku dizi film önerisi

Strange Darling Saint Maud The House That Jack Built Angst Misery Jaws The Mist Hush The Ritual Crawl Eden Lake High Tension Repulsion The Skeleton Key Pandorum The Collector As Above So Below Creep House of Wax The Night House Mads Sinners 30 Days of Night The Descent Trick'r Treat It Follows...
  13. Tristan Reveur

Dizi film önerileriniz

Korku: Jaws Godzilla Minus One - önceki filmleri izlememeniz sorun olmaz Shaun of the Dead The Devil's Advocate It Annihilation Evil Dead serisi A Cure of Wellness - çok hantal bir film fakat sıradışı ve benzersizdir The Ritual Fear Street üçlemesi Bilim Kurgu: I am Mother The Discovery -...
  14. Tristan Reveur

Dizi film önerileriniz

Film türü olarak tercihiniz nedir? Korku sever misini?
  15. Tristan Reveur

Yardım NETFLİX DİZİ ÖNERİSİ

Siyah-beyaz olmasını sorun etmezsen RIPLEY dizisine bakabilirsin. Korku türünü seviyorsan da The Haunting of Hill House ve Cabinet of Curiosities dizilerine bakabilirsin.
Geri