Ürün kargolandı olarak gözükmesine rağmen desteğe yazdığımda kargolanmadığını söyledi. Bundan dolayı kargo bilgisi yok. 24 saat içinde kargolanacağını söyledi.
İlginç olan hangi kargoya verildiği falan yazmıyor. Kargodan döndürmezler inşallah. 😁
Dün benim de Realme kulaklıklar sipariş alındı kısmındaydı. Daha sonra iptal ettiler. Mail kutunuzunu bir kontrol edin. Faturasını kesmişler mi diye. Faturası kesilmemiş ürünler muhtemelen iptal yiyor.
Arkadaşlar sizde de sadece kargoya verildiği bilgisi var mı? Kargonun detayı söylenmiyor.
Ayrıca benim dünkü Realme kulaklıkları iptal etmişler. Sanırım çift aldığım için oldu.
Uzun süre ne alabilirim diye baktım ve ev için bir şeyler arayanlara 2 litre sıvı yağ + kağıt havlu kombosunu tavsiye ederim. :D 200 TL'ye 2 litre yağ ve 6'lı kağıt havlu aldım. Bu şekilde getirme ücreti çıksa bile uyguna geliyor.
Yanlış olan ne var? Bir üründen 5 tane almadıysa ben bir sorun göremiyorum. Eğer Mediamarkt için diyorsanız da ortada hatalı fiyatlandırma yok. Kendileri bir kampanya yapmış ve insanlar bundan faydalanıyor. Ne hikmetse insanlar kazıklanırken, her gün fiyatlar değişirken bir şey demiyorsunuz.