Arama sonuçları: *

1. Tristan Reveur

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim. 😂 Zaten öncekileri iptal ettiler. Bari bunlar gelsin. 😁
  2. Tristan Reveur

Ürün kargolandı olarak gözükmesine rağmen desteğe yazdığımda kargolanmadığını söyledi. Bundan dolayı kargo bilgisi yok. 24 saat içinde kargolanacağını söyledi.
  3. Tristan Reveur

Mediamarkt'ın uygulaması beni deli etti ya. Satın alması problem, kargo takibi problem. Sorunlu bir sistemi var. İyi günlerde kullanın hocam.
  4. Tristan Reveur

İlginç olan hangi kargoya verildiği falan yazmıyor. Kargodan döndürmezler inşallah. 😁 Dün benim de Realme kulaklıklar sipariş alındı kısmındaydı. Daha sonra iptal ettiler. Mail kutunuzunu bir kontrol edin. Faturasını kesmişler mi diye. Faturası kesilmemiş ürünler muhtemelen iptal yiyor.
  5. Tristan Reveur

Hocam sizin siparişlerde kargo bilgisi var mı?
  6. Tristan Reveur

Arkadaşlar sizde de sadece kargoya verildiği bilgisi var mı? Kargonun detayı söylenmiyor. Ayrıca benim dünkü Realme kulaklıkları iptal etmişler. Sanırım çift aldığım için oldu.
  7. Tristan Reveur

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

Uzun süre ne alabilirim diye baktım ve ev için bir şeyler arayanlara 2 litre sıvı yağ + kağıt havlu kombosunu tavsiye ederim. :D 200 TL'ye 2 litre yağ ve 6'lı kağıt havlu aldım. Bu şekilde getirme ücreti çıksa bile uyguna geliyor.
  8. Tristan Reveur

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

İşin ilginci 1250 TL olmayan sepette geçerli oluyor.
  9. Tristan Reveur

Sabah Samsung Buds3 Fe 2500'e düşmüş. Bir daha düşer mi bilmiyorum ama takibe alabilirsiniz.
  10. Tristan Reveur

İndirim ve kampanya aramak da suç olmuş arkadaş. Cidden ilginç yani. 1780673739 Arkadaş alsa bu sohbeti döndürmez zaten. :D
  11. Tristan Reveur

Yanlış olan ne var? Bir üründen 5 tane almadıysa ben bir sorun göremiyorum. Eğer Mediamarkt için diyorsanız da ortada hatalı fiyatlandırma yok. Kendileri bir kampanya yapmış ve insanlar bundan faydalanıyor. Ne hikmetse insanlar kazıklanırken, her gün fiyatlar değişirken bir şey demiyorsunuz.
  12. Tristan Reveur

Ben de bunları aldım. Realme Buds kargolanmadı. Umarım çift aldığım için sorun olmaz. 2x REALME Buds T01 VIVO TWS Buds HAVIT H652BT
  13. Tristan Reveur

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_realme-buds-t01-bluetooth-kulak-ici-kulaklik-siyah-1241793.html
  14. Tristan Reveur

Benim iki ürün kargoya verild. F5 atarak almıştım.
  15. Tristan Reveur

Bir tane hoparlör göremedik. O kadar f5 attım boşuna.
  16. Tristan Reveur

Önceki mesajlarımda da belirttim. Hemen adet sayısını bir arttırıp bir düşürün. Ara ara ödeme butonu o esnada açılıyor.
  17. Tristan Reveur

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_realme-buds-t01-bluetooth-kulak-ici-kulaklik-siyah-1241793.html https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_havit-h652bt-anc-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-1248047.html
Geri