Çok basit yapıları var bu tarz çantaların poşet gibiler. Şirketin laptop ile verdiği samsonite ten sonra çantalara karşı bakışım değişti. Çok pahalılar...
Gamegaraj, Erazer Deputy 15 P1 in Core 7-5060 versiyonunu satışa sunmuş. Core 5 versiyonuna ek olarak Core 7 250h olarak güncellenmiş ve fiyatı 54000 9...
Merhaba,
Hali hazırda eğlence amaçlı kullandığım sistemimi fazla vaktim olmadığı için ve iş amaçlı laptop alacağım için satıyorum. Ürün Atom Bilişim...
Merhaba,
Hali hazırda eğlence amaçlı kullandığım sistemimi fazla vaktim olmadığı için ve iş amaçlı laptop alacağım için satıyorum. Ürün Vatan faturalıdır...
Merhaba,
Hali hazırda eğlence amaçlı kullandığım sistemimi fazla vaktim olmadığı için ve iş amaçlı laptop alacağım için satıyorum. Ürün Vatan faturalıdır...
Merhaba,
Merhaba,
Amazonda 80 TL civarı indirim olmuş. Prime kuponu ile daha da uyguna gelebilir. Hepsiburada da 731 değerlendirme 4,8 ortalama var. Değerlendirilebilir.
Link