Aktif olarak kullandığım ürün. Kullanışlı ve arayüz özelleştirmeleri çok iyi. Şarjı ortalama 2 gün civarı gidiyor. Samsung telefonunuz samsung health a bağlı çalışan özellikleri kullanamıyorsunuz.
Vatan bilgisayar outlet satışında bir miktar bu anakartın satışı mevcut. Serviste onarım görenlerde, yazılım atılanlarda mevcut. Sistem bileşenlerinin uçtuğu bu dönemde tercih edilebilir bir kart.
link
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx5070-z790-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html
Şu sistemi 4-5 ay önce 32 ram özelleştirmesi ile 45 k ya almıştım. İyikide almışım.
ATX formatında alternatif olarak Fazeon F17 var. Ben F15 modelini kullanıyorum ve memnunum. Aralarındaki tek fark F15 te led ısı göstergesi olması.
750W psulu fiyatı 4090 tl...
Şarjlı ise kesinlikle vartayı öneririm. Kurumsal firmada bilgi işlemciyim. Kullanılan klavye mouselara Duracell denedik çok çabuk şarjları bitiyordu. Şarjlı pil konusunda Varta duracellden çok çok daha iyi. (Duracelle 2. alternatifim GP idi. Varta tatmin edince GP denemedik.)
Bu kartı 2-3 ay önce vatanın bu sistemi ile birlikte almıştım. Kasaya ayrıca 360mm sıvı soğutma taktım ve oynadığım oyunları 2k full grafiklerde oynuyorum. Arc raiders' ta 2k full grafik ayarları ile ortalama 100-110 fps alırken gpu sıcaklık değeri 60-65 arası geziyor ki bence makul sıcaklık...
Şuanki süreçte direnç ve server kaydı olarak 2 ayrı işlem mevcut. Samsung, Apple, Huawei gibi ürünlerde çalışmamaktadır. Bu yöntemler şuan için Xaomi telefonlarda sıkıntısız işe yaramaktadır.
1. Yöntem Direnç
Cihaza fiziki müdahale edilip direnç atıyorlar ve cihaz yazılımsal müdahaleye açık hale...