Neler Yeni

🔥İndirim Apple iPhone 13 32.749 TL

Checkmate

80+ Silver
İphone ile androidi kıyaslamak elma ile armudu kıyaslamak gibi bir şey. Bir kere sistem aynı değil, iphone kullanırsanız dediğimi anlarsınız. 3000mah batarya az ama ios android kadar pili hor kullanmıyor, 3000mahlık androidden fazla gider pil. 60hz olması kötü ama ben 120hz (android) telefonda 60hz kullandığından biliyorum yüksek hz telefonda gereksiz bir şey.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
13 bin TL ye satıldıktan sonra bu indirimler kesmiyor az geliyor
Çok uçuyosunuz o siparişler iptal oldu ve hatalı fiyattı indirim değil. Bir arkadaş 9 TL'ye laptop attı geçen foruma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka nerden vurabilirsin?
Vurabilecekleri bir konu yok ki, kendi kullandıkları android telefonlar yer yer 24 hzye düşüyor kimse umursamıyor fark etmiyor Instagramda reelsleri 30fps izliyorlar sorun yok iPhone 60 hz olunca yaygara koparıyorlar bencede artsın 120 olsun 90 olsun ama yeryüzünde kimsenin umursamadığı detaylardan biri bu

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Serdar Totuzbeş
Vurabilecekleri bir konu yok ki, kendi kullandıkları android telefonlar yer yer 24 hzye düşüyor kimse umursamıyor fark etmiyor
pil optimizasyonu sorun olmuş kimesinin haberi yok
ama yeryüzünde kimsenin umursamadığı detaylardan biri bu
normalde dünyanın en kıçkırık telefonlarından biri olan A32'yi kullanıyorum. işlemcisi aşırı hantal ki kaç senelik S7'den bile güçsüz. Bir de Android 13 yüklü çok fena kasıyor. geçen canım sıkıldı, bir günlüğüne 60 hz kullanayım dedim. telefon hiç çekilmez hale geldi. bu düz iphonecular ne acı çekiyordur şimdi.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
pil optimizasyonu sorun olmuş kimesinin haberi yok

normalde dünyanın en kıçkırık telefonlarından biri olan A32'yi kullanıyorum. işlemcisi aşırı hantal ki kaç senelik S7'den bile güçsüz. Bir de Android 13 yüklü çok fena kasıyor. geçen canım sıkıldı, bir günlüğüne 60 hz kullanayım dedim. telefon hiç çekilmez hale geldi. bu düz iphonecular ne acı çekiyordur şimdi.
120hz tüm cihazlarımı 60hz modunda kullanıyordum Samsung'u da Xiaomi'sini de pili iyi gitsin diye, bir gün bile geçmeden alışılıyor, düz iPhone kullanıyorum acıda çekmiyorum kafa rahatlığı

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Serdar Totuzbeş
120hz tüm cihazlarımı 60hz modunda kullanıyordum Samsung'u da Xiaomi'sini de pili iyi gitsin diye, bir gün bile geçmeden alışılıyor, düz iPhone kullanıyorum acıda çekmiyorum kafa rahatlığı
Adaptif yenileme hızı varsa boş yere 60 hz kullanmışsın, 24 Hz'de düşme olayı o zaten. Eğer ekranı haraket ettirmiyorsan hz'i düşürüyor

Çok uçuyosunuz o siparişler iptal oldu ve hatalı fiyattı indirim değil. Bir arkadaş 9 TL'ye laptop attı geçen foruma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vurabilecekleri bir konu yok ki, kendi kullandıkları android telefonlar yer yer 24 hzye düşüyor kimse umursamıyor fark etmiyor Instagramda reelsleri 30fps izliyorlar sorun yok iPhone 60 hz olunca yaygara koparıyorlar bencede artsın 120 olsun 90 olsun ama yeryüzünde kimsenin umursamadığı detaylardan biri bu
Kral benim telefon 5k iphone 13 33k ,aradaki fiyat farkının uçukluguna bakman yeterli, o parayı verip 60 hz kullanmak mantıksız,yoksa kendi cihaziminda çok iyi olmadığının farkındayım,ki tek sorun 60hzde degil,batarya kötü ve telefon güncelliğini kaybediyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,980
İsim
Oğuz
ios android kadar pili hor kullanmıyor, 3000mahlık androidden fazla gider pil.
Aynen haklısın hor kullanmıyor direkt sarjı içtiği için hor kullanmasına gerek kalınmıyor

Top Bottom