A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      Atrain00, Macbook Neo Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      M2 lere baktım hocam nerdeyse 25-30 bin arası bir şey taksit ile neo alınca aylık 4-5k yapıyor
    • A
      Ya peşin para verip m2 vs. alıcam ya da taksit ile bir tık daha ucuz windows laptoplar alıcam iş görücek seviyede. Peşin para verilir mi o kadar bir anda...
    • A
      Aslında peşin fiyatına taksit olduğu için benim için avantajlı oluyor
    • A
      Arada nerdeyse 12-13 bin TL fark var o kadar verme konusunda kararsızım Neo yu bile alma konusunda kararsızım sadece iş için o kadar verilir mi diye
    • A
      Atrain00, Laptop Önerileri kategorisinde Macbook Neo Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Genelde iş için kullanıcam excel mail takibi vs gibi şeyler olacak. Airpods ve iphone kullandığım için macbook düşündüm aslında burda biraz da ekosisteme...
    • A
      Atrain00, Online Oyunlar kategorisinde Minecraft Ping Sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlarımla mc de bir mod paketi oynuyoruz sunucu bir arkadaşımız essential ile bağlanıyoruz bugün bir anda ping çıkmaya başladı daha önce hiç böyle bir...
    • A
      Atrain00, 2k 27 İnç Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sizce alınır mı 5900 TL ye geliyor
      • IMG_5163.webp
    • A
      Atrain00, 2k 27 İnç Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Açıkcası bir tık daha yüksek olmasını isterim
    • A
      Atrain00, Monitör kategorisinde 2k 27 İnç Monitör Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      2k monitör almak istiyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum biraz araştırma yaptığım da odyssey g65b iyi deniliyor yorumlarınız nedir?
    • A
      Atrain00, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Gaming Bluetooth Kulaklık Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum genelde oyun oynuyorum artics nova 5 hoşuma gitti estetik duruyor dışarda vs de kullanılabilir gibi f/p midir orasını...
    • A
      Atrain00, Mobilya kategorisinde Oyuncu Koltuğu Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, şuanda normal bir koltukta oturuyorum bir oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat marka model konusunda kararsızım ortalama 9-10 k verilebilir...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,890
Üyeler
203,610
Son üye
casper26
Geri