A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      Atrain00, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Gaming Bluetooth Kulaklık Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum genelde oyun oynuyorum artics nova 5 hoşuma gitti estetik duruyor dışarda vs de kullanılabilir gibi f/p midir orasını...
    • A
      Atrain00, Mobilya kategorisinde Oyuncu Koltuğu Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, şuanda normal bir koltukta oturuyorum bir oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat marka model konusunda kararsızım ortalama 9-10 k verilebilir...
    • A
      Atrain00, Kilo Almak İçin Tavsiyeler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mesajımda bahsettiğim spor salonu için yorumunuz nedir?
    • A
      Hocam uzun zamandır ölçmüyorum öyle diyim ama herhalde 75 filan boy 190-192 şuan spor salonuna karar veremiyorum
    • A
      Hocam kusura bakma ben cevapladım sanıyorum sağlık sağlıksız farketmiyor direk iştah olmuyor aslında spor salonu konusu ise arkadaşlarımın hepsi çok ters de...
    • A
      Hocam spor salonlarına baktım bir spor salonu var 6 ay 9000 aylık 3000 ama taksit imkanı yok diğer taraftada macfit var aylık 1800 tl gibi bir şey ama...
    • A
      Atrain00, Diğer Sporlar kategorisinde Kilo Almak İçin Tavsiyeler başlıklı bir konu açtı.
      Boyum uzun 190 filan fakat kilo almam çok zor çok iştahı olan biride değilim fitneesa da gitmeyi düşünüyorum ek olarak kilo aldırıcı takviyeler var mı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,771
Üyeler
200,781
Son üye
erwndöödöd

Geri