Atrain00 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Macbook Neo Alınır mı?

M2 lere baktım hocam nerdeyse 25-30 bin arası bir şey taksit ile neo alınca aylık 4-5k yapıyor
  2. A

Macbook Neo Alınır mı?

Ya peşin para verip m2 vs. alıcam ya da taksit ile bir tık daha ucuz windows laptoplar alıcam iş görücek seviyede. Peşin para verilir mi o kadar bir anda biraz kararsızım açıkcası
  3. A

Macbook Neo Alınır mı?

Aslında peşin fiyatına taksit olduğu için benim için avantajlı oluyor
  4. A

Macbook Neo Alınır mı?

Arada nerdeyse 12-13 bin TL fark var o kadar verme konusunda kararsızım Neo yu bile alma konusunda kararsızım sadece iş için o kadar verilir mi diye
  5. A

Macbook Neo Alınır mı?

Genelde iş için kullanıcam excel mail takibi vs gibi şeyler olacak. Airpods ve iphone kullandığım için macbook düşündüm aslında burda biraz da ekosisteme girmek için para vericem. Önerisi olan var mı acaba neo alınır mı yoksa gereksiz pahalı diyerek Windows’a mı kaymalıyım?
  6. A

Minecraft Ping Sorunu

Arkadaşlarımla mc de bir mod paketi oynuyoruz sunucu bir arkadaşımız essential ile bağlanıyoruz bugün bir anda ping çıkmaya başladı daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı mc ye girmeden internetim normal dc de filan ping 30 ama mc ye bir giriyiorum dc ping 800 ms filan oluyor diğer hiç kimsede...
  7. A

2k 27 İnç Monitör Önerisi

Sizce alınır mı 5900 TL ye geliyor
  8. A

Açıkcası bir tık daha yüksek olmasını isterim
  9. A

2k monitör almak istiyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum biraz araştırma yaptığım da odyssey g65b iyi deniliyor yorumlarınız nedir?
  10. A

Gaming Bluetooth Kulaklık Önerisi

Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum genelde oyun oynuyorum artics nova 5 hoşuma gitti estetik duruyor dışarda vs de kullanılabilir gibi f/p midir orasını bilemiyorum öneriniz var mıdır acaba? Bütçe:5-7k diyebilirim
  11. A

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba, şuanda normal bir koltukta oturuyorum bir oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat marka model konusunda kararsızım ortalama 9-10 k verilebilir amazonda peşin fiyatına 9 taksit de var önerisiniz var mı şu ayak destekliği olanlar çok güzel fakat onlar sanırım daha giriş seviyesi markalarda var
  12. A

Kilo Almak İçin Tavsiyeler

Mesajımda bahsettiğim spor salonu için yorumunuz nedir?
  13. A

Hocam uzun zamandır ölçmüyorum öyle diyim ama herhalde 75 filan boy 190-192 şuan spor salonuna karar veremiyorum
  14. A

Hocam kusura bakma ben cevapladım sanıyorum sağlık sağlıksız farketmiyor direk iştah olmuyor aslında spor salonu konusu ise arkadaşlarımın hepsi çok ters de oturuyor macfite baktığımda kalabalık değildi gidiceğim saatlerde üyelik aylık 1800 ama 1 yıl tahahüt var
  15. A

Hocam spor salonlarına baktım bir spor salonu var 6 ay 9000 aylık 3000 ama taksit imkanı yok diğer taraftada macfit var aylık 1800 tl gibi bir şey ama yıllık taahhüt var
Geri