Hocam çok vermek istemiyorum ya hadi olsa olsa 2k diyelim
1759600483
https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu?variant=49462221701313 Şu nasıl hocam sizce fiyatıda uygun
Arkadaşlar bir hastaneye radyoloji teknikeri olarak başvurmuştum online görüşmede boşluk yok idari işler düşünürmüsünüz dediler olur dedim 3 gün sonra bir cuma günü aradılar ve yüz yüze görüşmeye çağırdılar cv mi genel müdürlükten biri verdi referans olarak işe alım uzmanı hasta hizmetleri...
4 yıllık olarak hemşirelik var ama zor meslek, özel hasta işi zor anca böyle fabrika gibi bir yere giricem sipariş vs. hazırlıcam sanırım 8-18 hafta sonu tatil
1753884585
85 üstü atanıyor aslında benim bölümden ama
YKS ye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da çalışmam lazım hedefim sayısaldan 150-200k yapıp endüstri mühendisliği ama yapabilir miyim bilmiyorum altyapım iyi değil AYT matdan geometrisiz 10 net filan çıkıyor hali hazır radyoloji bölümünü bitirdim bir yanım YKS ye hazırlan diyor bir yanım...
Aslında sakarya işletmeyi veya anadolu işletmeyi yazıp ms office programlarını öğrenip (hali hazırda biraz biliyorum zaten) yazlarıda istanbula gelip staj yapmayı planlıyorum üstelik ilk sınıfta ortalamayı yüksek tutarsam çap ile ybs de okuyabiliyorum bana da çok saçma geliyor 2-3 yerde staj...
Mezunları çok deniyor genelde iyi üniler dışında okunmaz diyorlar istekler ise pek dağınık değil aslında işletme ve ybs düşünüyorum ama ybs yi erzurum malatya gibi yerlerde okursam nasıl staj bulurum o sıkınt
1751784187
Hocam benim aklımda olan şey elimden geldiğince fazla staj yapmak ama...
Hocam ya sakarya eskişehir anadolu işletme yazıcam yada iktisat yazıcam işletme bi tık daha sosyal olduğu için onu düşünüyorum ya da istanbulda bilgisayar programcılığı yazıcam işletme olabilir kendimi geliştirceğimede inanıyorum ama insanlar işssiz kalırsın okunmaz diyincede motivasyon düşüyor...