Atrain00 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Wraith Gamepad önerisi

Hocam çok vermek istemiyorum ya hadi olsa olsa 2k diyelim 1759600483 https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu?variant=49462221701313 Şu nasıl hocam sizce fiyatıda uygun
  2. A

Wraith Gamepad önerisi

Fifa 26 için bişey almak istiyorum çok üst düzey bişey olmasına gerek yok wraith de ki gamepadleri önerir misiniz? yoksa farklı önerileri olan var mı?
  3. A

EA FC 26 En ucuz nasıl alırım

Hocam aldınız mı acaba?
  4. A

Bluetooth kulaklık önerisi

freebuds se2 için yorumun nedir hocam lüks bişey istemiyorum çok
  5. A

Bluetooth kulaklık önerisi

Ortalama bir kulaklık almak istiyorum müzik dinlemek birde olursa işte telefonla konuşmak için freebuds se2 düşündüm öneriniz var ise çok iyi olur
  6. A

İş görüşmesinden ne kadar süre sonra geri dönüş yaparlar?

Yarın bana görüşme adresini mail atan işe alım uzmanına mail atsam nasıl olur hocam 1754398971 Teşekkürler hocam
  7. A

Cuma günü oldu hocam görüşme hafta sonu çalışmıyorlar bugün 2.gün aslında pazartesi ile beraber
  8. A

Nolur bir akıl verin arkadaşalar
  9. A

Arkadaşlar bir hastaneye radyoloji teknikeri olarak başvurmuştum online görüşmede boşluk yok idari işler düşünürmüsünüz dediler olur dedim 3 gün sonra bir cuma günü aradılar ve yüz yüze görüşmeye çağırdılar cv mi genel müdürlükten biri verdi referans olarak işe alım uzmanı hasta hizmetleri...
  10. A

Hem iş hem YKS yapılır mı?

4 yıllık olarak hemşirelik var ama zor meslek, özel hasta işi zor anca böyle fabrika gibi bir yere giricem sipariş vs. hazırlıcam sanırım 8-18 hafta sonu tatil 1753884585 85 üstü atanıyor aslında benim bölümden ama
  11. A

Hem iş hem YKS yapılır mı?

YKS ye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da çalışmam lazım hedefim sayısaldan 150-200k yapıp endüstri mühendisliği ama yapabilir miyim bilmiyorum altyapım iyi değil AYT matdan geometrisiz 10 net filan çıkıyor hali hazır radyoloji bölümünü bitirdim bir yanım YKS ye hazırlan diyor bir yanım...
  12. A

İktisat vs İşletme vs Ybs

Aslında sakarya işletmeyi veya anadolu işletmeyi yazıp ms office programlarını öğrenip (hali hazırda biraz biliyorum zaten) yazlarıda istanbula gelip staj yapmayı planlıyorum üstelik ilk sınıfta ortalamayı yüksek tutarsam çap ile ybs de okuyabiliyorum bana da çok saçma geliyor 2-3 yerde staj...
  13. A

Aynen öyle eğer seçersem orayı yazları istanbula gelip staj yapıcam en kötü ihtimal
  14. A

Mezunları çok deniyor genelde iyi üniler dışında okunmaz diyorlar istekler ise pek dağınık değil aslında işletme ve ybs düşünüyorum ama ybs yi erzurum malatya gibi yerlerde okursam nasıl staj bulurum o sıkınt 1751784187 Hocam benim aklımda olan şey elimden geldiğince fazla staj yapmak ama...
  15. A

Hocam ya sakarya eskişehir anadolu işletme yazıcam yada iktisat yazıcam işletme bi tık daha sosyal olduğu için onu düşünüyorum ya da istanbulda bilgisayar programcılığı yazıcam işletme olabilir kendimi geliştirceğimede inanıyorum ama insanlar işssiz kalırsın okunmaz diyincede motivasyon düşüyor...
Geri