Senin için ESPTiger Blaze V3 daha mantıklı ama dediğim gibi youtube da bi araştır bi arkadaş var birçok mousepad'ı karşılaştırıyor onun önerilerine göre...
Hybrid olan daha mantıklı olur bence. Cs oynamıyorum ama Cs de kontrol anlık durdurma vs daha önemli. Ben genelde Apex, EFT tarzı oyunlar oynuyorum oyuna...
Baya memnunum çok değişik bir hissi var. Ben ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 ve ESPTiger Blaze V3 aldım ikisinde de çok iyi performans veriyor. ESPTiger...
2.0mm yazıyor her yerde. Termal Grizzly'nin bu ürünü var yeterli olur mu bilmiyorum boyut olarak. Ayrıca orjinal mi değil mi bilmiyorum. Satıcı direkt...
Merhabalar, kardeşimin kullandığı kartın sanıyorum ki artık hem termal pad'ler hem de termal macunu eskidiği için değişmesi gerekiyor. İnternette 2.0 mm...
24'' panel sertifikalandırılmış, bu sene sonu veya seneye 24'' QD-OLED panele sahip monitörler tanıtılacaktır.
https://verify.ul.com/verifications/1681
Selamlar, bugün daha önce klavyesini incelediğim Beast isimli yerli markanın lansmandaki yeni mousepadlerini inceliyoruz.
Öncelikle konunun en başında...
Timingleri sıkılaştırmadığın sürece mantığı yok. Her hâlükârda RAM değerleri ile oynayacaksın. Almışken iyisini al, aklın kalmasın; sonra benim gibi uğraşıp...
Anakartı henüz almadıysan ve RAM OC işine gireceksen kesinlikle MSI'ın X870E Carbon altı kartlarını alma. Alabilme ihtimalin varsa X870E Apex ve üstüne bak...