Xalionis isimli üyenin son içerikleri

1. Xalionis

Logitech G Pro X2 Superstrike Alınır mı?

Senin için ESPTiger Blaze V3 daha mantıklı ama dediğim gibi youtube da bi araştır bi arkadaş var birçok mousepad'ı karşılaştırıyor onun önerilerine göre aldım bende.
  2. Xalionis

Hybrid olan daha mantıklı olur bence. Cs oynamıyorum ama Cs de kontrol anlık durdurma vs daha önemli. Ben genelde Apex, EFT tarzı oyunlar oynuyorum oyuna göre değiştiriyorum. Daha iyi tam control mousepadlar da var onlara da bakabilirsin. Youtube da inceleyen bir arkadaş var yazsan bulursun zaten.
  3. Xalionis

Baya memnunum çok değişik bir hissi var. Ben ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 ve ESPTiger Blaze V3 aldım ikisinde de çok iyi performans veriyor. ESPTiger Blaze V3 Hybrid Speed olarak geçiyor diğeri direkt Speed.
  4. Xalionis

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse 4480 Tl

Pembesi amazon da 5600'e düşüyor birkaç gündür stok bitiyor hemen. Bende yedek olarak aldım geçtim.
  5. Xalionis

Yardım Asus Dual Rtx 2070 Super Evo Oc İçin Termal Pad Önerisi

2.0mm yazıyor her yerde. Termal Grizzly'nin bu ürünü var yeterli olur mu bilmiyorum boyut olarak. Ayrıca orjinal mi değil mi bilmiyorum. Satıcı direkt Amazon değil. Ayrıca Arctic TP-3 buldum 1mm olarak ama üst üste koyulabiliyormuş.
  6. Xalionis

Yardım Asus Dual Rtx 2070 Super Evo Oc İçin Termal Pad Önerisi

Merhabalar, kardeşimin kullandığı kartın sanıyorum ki artık hem termal pad'ler hem de termal macunu eskidiği için değişmesi gerekiyor. İnternette 2.0 mm olduğu yazıyor, daha önce değiştiren ve kalınlığını bilen arkadaşlar pad ve termal macun önerisinde bulunabilirlerse sevinirim. PTM 7950...
  7. Xalionis

Tek cümle, alınır. Mousepad’ı bekliyor kutusunda :)
  8. Xalionis

DİSCORD API EROR HATASI

Genel bir sorun var.
  9. Xalionis

🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

Timingleri sıkılaştırmadığın sürece mantığı yok. Her hâlükârda RAM değerleri ile oynayacaksın. Almışken iyisini al, aklın kalmasın; sonra benim gibi uğraşıp durursun. :D
  10. Xalionis

🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

Anakartı henüz almadıysan ve RAM OC işine gireceksen kesinlikle MSI'ın X870E Carbon altı kartlarını alma. Alabilme ihtimalin varsa X870E Apex ve üstüne bak. MSI'da her ne kadar güzel VRM vs. olsa da OC konusunda aşırı kararsız, aşırı sorunlu; voltaj yemiyor, stabil kalamıyor. Denendi, onaylandı...
  11. Xalionis

Öneri Logitech G PRO X2 Superstrike için mouse pad önerisi

Valla ellerim çok fazla terlediği için yapış yapış oluyor yaz aylarında :D
  12. Xalionis

Kaliteli bir şey almak istiyorum, uzun süre dayanabilecek yani, şuan kullandığım bu xraders çok hızlı kirleniyor mesela istemiyorum böyle bir şey. Aim Pro SCR taban kullanıyormuş, Ace Poron kullanıyor mesela bu farklar ne kadar fark ettiriyor hiç bilmiyorum.
  13. Xalionis

ESPTiger Tang Dao (Pioneer Series), Wraith Ace Series bunlar da öneriliyor sanıyorum ki
  14. Xalionis

Daha önce kaliteli mousepad kullanmadığım için hiç karşılaştırabileceğim bir mousepad olmadığından kıyas da yapamıyorum kaldım öyle :D XRades'in 90x40 mousepad'ını kullanıyordum Ajazz Aj159PRO ile
  15. Xalionis

Sadece CS, Valo oynamıyorum. Ayrıca sanırım bu mouse'un skatezleri biraz değişikmiş uyumlu bir şey arıyorum yada hem skatez hem mousepad almalıyım. Speed versiyonunu mu Hybrid versiyonunu mu önerirsiniz peki? Ayrıca kullanıyor musunuz?
Geri