Xalionis isimli üyenin son içerikleri

1. Xalionis

Palit RTX 5070 TI GamingPro-S alınır mı?

Bende var ama oyun için kullanmıyorum o yüzden o taraf için bir şey diyemem ama biraz sesli çalışıyor.
  2. Xalionis

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

42 ye 2 kol sarj standı ile pro aldım 1.5 ay önce
  3. Xalionis

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Metacritic 79 açıldı 77 ye düştü :unsure:
  4. Xalionis

Parfüm ve hırka önerisi

Kutusu olmayanlarda şunlar: Kirke, Marfa, Vanilla Powder, LML Parfum, Sospiro Vibrato, Ex Platium, Blue Channel Şuan elimde olanlar bunlar hepsinin kokusu bana göre müthiş ben ağır kokular sevmiyorum mesela ona göre örnek alabilirsiniz. Ama mesela özellikle Ganymade'i çoğu kişi sevmez çok...
  5. Xalionis

Parfüm ve hırka önerisi

Bazıları gerçekten orjinalinden daha kalıcı ve koku olarak da daha iyi oluyor bende denk geldim :D
  6. Xalionis

Parfüm ve hırka önerisi

https://kozmolite.com dan bakabilirsin parfüm için. Gidip bargello gibi 1 saatte kokusu uçan yerlere boşa para vermene gerek yok. Uzun süredir Ahmet beyin parfümlerini kullanıyorum şuan elimde 21 farklı parfümü var hepsi de birbirinden güzel ve çoğu orjinalleriyle birebir diyebilirim...
  7. Xalionis

Ps5 alacagım bazı sorularım var

Sıfırdan alıyorsan PS5 Pro alma şansın varsa al geç. Bende yeni aldım sayılır 1.5 ay falan oldu ithalatçı garantili olarak.
  8. Xalionis

İlk defa Playstation alcak olan hangisini almalı

Valla bende yeni satın aldım açıkcası pro almak daha mantıklı geldi.
  9. Xalionis

❌İndirim Bitti! Playstation Plus Deluxe 12 Ay %35 indirim

İndirim başlamadan 3 gün önce aldım ya şimdi iptal edip tekrar da alınamıyor şanssızım :D
  10. Xalionis

Steam topluluk mağazasına giremiyorum 3 gündür

Bende de aynı sorun var turktelekom
  11. Xalionis

Öneri RTX 5070 Ti Model Önerisi

En ucuzu hangisiyse onu al geç, çok takılma sadece soğutması değişiyor onda da pek fark yok zaten sıcaklık olarak.
  12. Xalionis

Yardım İtopya Ücret İadesi Yapmıyor

Ürün kendilerine 26 sında ulaştı zaten. Yani 5 iş günü içinde yapabilirlerdi ki ilk konuşmada da öyle söylediler. Şimdi görsellerde de göreceğin üzere sanki ürünü garantiye teknik servise göndermişim gibi 20 iş günü diyorlar. 1769783585 Hahaha ne kadar komik ya
  13. Xalionis

Kardeşim ürün bana gelmedi. Ben siparişi verdikten 1-2 saat içerisinde iptal istedim yapmadılar. Burada suçlu ben miyim sence? Ne demek keyfi para iadesi yapacak yalamayın artık şu şirketleri biraz haklarınızı öğrenin de ona göre hareket edin. 1769783259 Sırf burada reklam yapıp konu açtılar...
  14. Xalionis

Ne anlatıyorsun bilader sen? Kafaya bak. İstersem ürün gelir 13. gün de iade edebilirdim. Ben ürün işime yaramayacağı için direkt iptal istedim firma parayı çevirmek süreci uzatıp zorlaştırmak için iptal talebini onaylamayıp kargoya verdi. Çok defa aradım hafta başından beri. Sürekli aynı...
  15. Xalionis

17 Ocak 2026 tarihinde İtopya’dan Elgato siparişi verdim. Daha sonra üründen vazgeçtiğim için iptal talebinde bulundum ancak buna rağmen siparişim 19 Ocak’ta kargoya verildi. 21 Ocak’ta ürün dağıtıma çıktığında kargoyu teslim almadan, istemediğimi belirterek anında iade yönüne geri gönderdim...
Geri