Xalionis isimli üyenin son içerikleri

1. Xalionis

Çözüldü✓ MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 alınır mı?

Tamamdır, teşekkürler oluşturuyorum siparişi
  2. Xalionis

Amazonda yokmuş bu :/ 1777326164 Risk almam ya şu durumda e2 okey ise onu satın alayım yok şu model daha iyi ayarını da yaparsan çok iyi olur, belirttiğim konularda da gayet iyidir dediğin bir model varsa biraz daha esneteyim bütçeyi
  3. Xalionis

@Tayfunns Peki 30k ya kadar bunu al arkana bakma diyebileceğin bir monitör var mı? HDR kullanmam saf görüntü daha önemli benim için. Hem oyunlar hem grafik tasarım hemde edit, dizi film için
  4. Xalionis

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR W 27999 TL

Teşekkürler yanıt için benim konuma bakabilir misin peki burayı işgal etmeyelim
  5. Xalionis

Yani hocam siz hangisini önerirsiniz? Msi E2 mi konudaki monitör mü?
  6. Xalionis

Anladım monitör konusunda bilgim sıfır valla öğrenmeye çalışıyorum teşekkürler, teknik açıdan hangisi daha iyi peki? Yani 27-28k nın karşılığını hangisi daha iyi veriyor?
  7. Xalionis

Işığı yönetebiliyorum o konuda sıkıntı yok blackout perde kullanıyorum. Diğer dediklerini tam anlayamadım tam olarak ne gibi farklar var? İkisini de alıp test mi etsem karar veremedim
  8. Xalionis

Bu monitör mü daha iyi MSI MAG 271QPX E2 mi daha iyi sence? @Tayfunns
  9. Xalionis

Merhaba yeni bir monitör arayışındayım şu ana kadar araştırdığım ve karşılaştırma yaptıklarıma göre en mantıklı seçenek olarak bu MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 modelini buldum. Bunu mu almayalım aynı fiyat bandında daha iyi öneriniz var mı? Mat ekran istemiyorum.
  10. Xalionis

❌İndirim Bitti! MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-b650-e-wifi-amd-b650-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html vatan indirimlerinden de bunu buldum şuanda da asus tuf kullanıyor bunu da alabilirim.
  11. Xalionis

Teşekkürler hangisi mantıklı peki colorful mu yoksa eagle mı? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-a-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1050178204.html bunu bulmuştum bende dün gece bu nasıldır?
  12. Xalionis

Ben kendime 9850x3d aldım. Kardeşime anakart lazım 7800x3d için. Bütçe belirsiz ama uygun fiyatlı bir şey lazım uçmaya gerek yok.
  13. Xalionis

Oyun fiyatlarına rağmen playstation alınır mı?

PS Plus da çoğu oyun var zaten oradan oynayabilirsin. Benim kütüphanemde şuan 230 küsür oyun ekli mesela hepsi de PS Plus dan eklendi kendi satın aldığım oyun sayısı da 15 civarı falandır.
  14. Xalionis

Ayrı konu açmayayım dedim, benim 7800x3d yi kardeşime vericem anakart almam gerekiyor en fiyat performans ne önerebilirsiniz?
  15. Xalionis

Palit RTX 5070 TI GamingPro-S alınır mı?

Bende var ama oyun için kullanmıyorum o yüzden o taraf için bir şey diyemem ama biraz sesli çalışıyor.
Geri