Arama sonuçları: *

1. Akycnn

1.5M civarına aile arabası önerisi

Hangi sehirde yaşadığına uzun yol yapip yapmadığını yani dinamiklere bağlı 1736181132 Ama daha bence elektrikli araçlar için erken 1736181268 Hybridin mantıklı oldugunu düşünmüyorum fiyatı katlıyor yükseltiyor agirligi arttiriyor zaten bütçe kısıtlı ve gerek yok
  2. Akycnn

Şuan piyasasini bilmiyorum ama formentorda olabilir
  3. Akycnn

Airpodsun teki kayboldu?

Hocam teşekkürler
  4. Akycnn

Kronik dememin sebebi bu motorlar butün peugeot modellerinde bulunuyor ve çoğu jenerasyon sene-modelinde bulunuyor ve her sene Peugeot ile ilgile net büyük sikintilar cikiyo yeni degistirilen kayis bidaha kopuyosa o arabadan bi cacık olmaz sıkıntı yaratir ki Peugeotnun yeni serilerinin ic...
  5. Akycnn

Hocam hyundai seat skoda ford bakilabilir 2. el Peugeot citroenden kesinlikle uzak durulmali chery olabilir (goreceli)
  6. Akycnn

Airpodsun teki kayboldu?

Bende eslesiyo diye okudum emin olamiyorum cift kulaklik 4k cok yuksek bulmaya calisiyorum hala
  7. Akycnn

Hocam anladım o zaman ikinci ele yonelmek kesinlikle daha mantikli seatta bakilabilir
  8. Akycnn

Triger kayış sistemi yaglama ile çalışıyor çok düşük kmlerde kopma yapiyor ve sıkıntılı çok kişinin sattigini gördüm bahsettigim araba 408 bu arada en son cikan arabasi diger modellerde benzer olduğunu hatirluyorum
  9. Akycnn

Hocam arabayi takasa verip indirimlerden yararlanabilirsiniz ozellikle ford alirsaniz daha büyük indirim olur kuga dusunebilirsiniz
  10. Akycnn

Peugeot kronik
  11. Akycnn

Airpodsun teki kayboldu?

Arkadaslar merhaba airpodsumun teki evde kayboldu telefonum iphone değil arkadaşımda baglaniyo diye bakmak cok sonra geldi aklima baya etrafa baktim bulamadım onun telefonundaki buldan baktım ama muhtemelen şarjı bittiği icin ses vermiyo ne yapilabilir oneriniz ne olur?appledanda 4k fiyat...
  12. Akycnn

Telefon onerisi 40k bütçe

Yani evet etmez
  13. Akycnn

Diğer seçenek de o ama şuan iphone 6s plus kullanıyorum artık ölü yani iphonedan acaba androide geçsem iosu ararmiyim diye düşünüyorum
  14. Akycnn

Arkadaşlar selam 40 50 bandında bütçe için telefon önerisi yapabilir misiniz şimdiden teşekkürler (iphone 13 256 gb düşünüyorum)
  15. Akycnn

lenovo klavye nasıl ?

Lenovo Lecoo GK304 Red Switch RGB Mekanik Türkçe Q Gaming (Oyuncu) Klavye Fiyatı oldukça uygun ancak herhangi bir inceleme bulamadım antighosting özelliği benim için oldukça önemli
  16. Akycnn

20 30 K arası notebook öneri

Üniversitede ders çalışmak için almak istiyorum.
  17. Akycnn

Öneri Dell ve Hp laptoplar hakkinda

neden
  18. Akycnn

Öneri Dell ve Hp laptoplar hakkinda

https://www.gaming.gen.tr/urun/342998/dell-gaming-g16-7630-g76302401022u-intel-core-i9-13900hx-32gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4070-8gb-16-inc-165-hz-qhd-ubuntu-gaming-laptop/...
  19. Akycnn

Yardım 50-60k laptop önerisi detayı ekte

iyi o zaman
  20. Akycnn

Lise son sınıfım test kitabı ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek var mı?

ortada komik olucak pek bişey yok ama sen bilirsin.
Top Bottom