Akycnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Hocam anladım o zaman ikinci ele yonelmek kesinlikle daha mantikli seatta bakilabilirArabayı satınca bu para oluyor hocam. Puma geliyor bu fiyata.
Hocam anladım o zaman ikinci ele yonelmek kesinlikle daha mantikli seatta bakilabilirArabayı satınca bu para oluyor hocam. Puma geliyor bu fiyata.
pejodan uzak dur 1.5HDI motorlar zincir kırıyor 1.2 puretechler 40k da bir zincir bitiriyor bende rifter alacaktım forumdaki arkadaşlar vazgeçirdi sağolsunlarMerhaba, yazın araba almayı düşünüyoruz. Bagaj hacminin vb. biraz büyük olması lazım Courier'den geçeceğiz içi nerdeyse Suv gibi hatta daha geniş. Yakıtı çok yakmamasi lazım. Birazda hızlı olsa iyi olur malum bende kullanacağım. 0 yada 2. El ne bulunur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2008 düşündüm
Kodiaqlar ikinci elde bile 2 milyon. Kamiq var 1600e.Orası öyle ama bu bütçelerde yapılabilecek mantıklı hareketlerden ,onun dışında dediğim gibi bulunabilirse kodiaq üzmez
İlk nesille gelen 1.2 puretech motorlarda yaşanan sıkıntıyı bu evet. Sıkıntı da şuydu normal arabalarda 60-80 binde değişen triger kayışı yağlama ile çalıştığından daha erken değişmesi gerekiyor ve değişmezse de kopmalar olabiliyor evet. Buna istinaden bir markaya kronik demek de saçmalık. Açıklayıcı değil bi şey değilTriger kayış sistemi yaglama ile çalışıyor çok düşük kmlerde kopma yapiyor ve sıkıntılı çok kişinin sattigini gördüm bahsettigim araba 408 bu arada en son cikan arabasi diger modellerde benzer olduğunu hatirluyorum
Bı ilan görmüştüm 1.5 civarına 2020 ama emin değilim,kamiq güzel arabadır, bütçene göre karoqda bakabilirsinKodiaqlar ikinci elde bile 2 milyon. Kamiq var 1600e.
Kronik dememin sebebi bu motorlar butün peugeot modellerinde bulunuyor ve çoğu jenerasyon sene-modelinde bulunuyor ve her sene Peugeot ile ilgile net büyük sikintilar cikiyo yeni degistirilen kayis bidaha kopuyosa o arabadan bi cacık olmaz sıkıntı yaratir ki Peugeotnun yeni serilerinin ic donanim(entertaintment) olarak baya iyiİlk nesille gelen 1.2 puretech motorlarda yaşanan sıkıntıyı bu evet. Sıkıntı da şuydu normal arabalarda 60-80 binde değişen triger kayışı yağlama ile çalıştığından daha erken değişmesi gerekiyor ve değişmezse de kopmalar olabiliyor evet. Buna istinaden bir markaya kronik demek de saçmalık. Açıklayıcı değil bi şey değil
2 milyon.Şuan piyasasini bilmiyorum ama formentorda olabilir
Hrv'de güzelmiş hocam olabilir.Hocam Honda üzmez hiçbir türlü hrv si tam anlattığınıza uyuyor . Japon arabası en azından![]()
Bulunabilir mi bilmiyorum ama bulabilirsen kodiaq üzmez hızıda çok kötü değil,onun dışında temiz Peugeot modelleri üzmez ama piyasası durgun bı araba alırken ona dikkat et
Honda hrv .
Ya da biraz 0 faiz kampanyasından kredi falan çekip Togg alacağız sizce hangisi daha mantıklı?Triger kayış sistemi yaglama ile çalışıyor çok düşük kmlerde kopma yapiyor ve sıkıntılı çok kişinin sattigini gördüm bahsettigim araba 408 bu arada en son cikan arabasi diger modellerde benzer olduğunu hatirluyorum ozellikle ford alirsaniz daha büyük indirim olu
T10 x2 milyon.
Hrv'de güzelmiş hocam olabilir.
Ya da biraz 0 faiz kampanyasından kredi falan çekip Togg alacağız sizce hangisi daha mantıklı?