• zPastwL
      zPastwL, 5-6 Bin TL'ye Elektro Gitar Önerisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Deneyip almakta fayda var hocam hassas bir ürün nede olsa sağlam bile olsa sıfırı bile kargoda hasar görebiliyor bayiden aldığımda ilk ürün problemliydi 2...
    • zPastwL
      Hocam dediğim gibi tel değişmesi gerekiyor onun yeni başlayanlar için kan ter içinde bırakabilir tavsiyem donner olur 2. plana sx 3. plana ilk attığınız...
    • zPastwL
      Sx değil de Squier bakmanızı öneririm Fender'in alt markasıdır bu da kötü durmuyor ama 2 senedir yatıyormuş
    • zPastwL
      Sağlam duruyor sıfırın yarı fiyatında fena durmuyor açıkçası görmeye gidecekseniz eğer kesinlikle sapı didik didik arayın çatlak var mı diye burgularda...
    • zPastwL
      Pazarlık sünnettir diyip girişin hocam orta yol bulursanız iyi olur eğer sapında kırığı çatlağı yoksa güzel olur gayet derseniz ki daha uygun fiyatlı çevrem...
    • zPastwL
      https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-jackson-js11-1332946421/detay Jackson Js11 başlangıç için müthiş...
    • zPastwL
      Banada farklı gitar deneme işi olurdu bakayım bakalım neler varmış piyasada peki neler çalacaksınız ona göre de manyetiklerin önemi var alt sap manyetiği...
    • zPastwL
      zPastwL, Kpss Ortaöğretim mi Çalışmalıyım Yks mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yorucu ve işin güzel yanıda bu benim için sürekli bir şey yapmayı seviyorum ya uğraşmak falan salonda boş boş gezmekten sıkılıp nerden baksan 5 litre su...
    • zPastwL
      Klavyenin üst tarafı lekeler var onu anlamadım benim de ince telin tiz notalarda var her dakika solo çaldığım için izler hafif gözüküyor ışığı doğru...
    • zPastwL
      zPastwL, Kpss Ortaöğretim mi Çalışmalıyım Yks mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Peki bu puanla neler gelir ayrıca memur olursak eğer atıyorum 10 yıl çalışma zorunluluğu vs var mıdır yoksa şuan ki köfteci yusuf komiciliğe devam mı...
    • zPastwL
      Link atarmısınız merak ettim neden 5k
    • zPastwL
      Sıfır önerim Dore müzikten Donner Dlp-124 olur kendim kullanıyorum başlangıç için yeterli fakat yarım yıl sonra yetersiz hissetmeye başlarsınız muhtemelen...
    • zPastwL
      zPastwL, 🔥İndirim Minecraft Dungeons 28 Lira! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tek farkı tasarımı harici en ufak benzerlik yok bambaşka bir oyun keyifli aslında 28 lira zaten bedava ama girip kafa dağıtmalık bir oyun
    • zPastwL
      zPastwL, Jack Girişli Kaliteli Hoparlör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Menemen uzak ama bakayım 1 ay içerisinde satılmazsa düşünebilirim ama daha minimal bir şey düşünüyorum bassı çok büyük olduğu için alanım kalmıyor ayak...
    • zPastwL
      zPastwL, Jack Girişli Kaliteli Hoparlör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İzmirdeyse bozmaz hocam sıfır da neler önerirsiniz fikir amaçlı belki bütçe yükselirse gibisinden
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,068
Üyeler
202,188
Son üye
dha4my
Geri