Deneyip almakta fayda var hocam hassas bir ürün nede olsa sağlam bile olsa sıfırı bile kargoda hasar görebiliyor bayiden aldığımda ilk ürün problemliydi 2...
Hocam dediğim gibi tel değişmesi gerekiyor onun yeni başlayanlar için kan ter içinde bırakabilir tavsiyem donner olur 2. plana sx 3. plana ilk attığınız...
Sağlam duruyor sıfırın yarı fiyatında fena durmuyor açıkçası görmeye gidecekseniz eğer kesinlikle sapı didik didik arayın çatlak var mı diye burgularda...
Pazarlık sünnettir diyip girişin hocam orta yol bulursanız iyi olur eğer sapında kırığı çatlağı yoksa güzel olur gayet derseniz ki daha uygun fiyatlı çevrem...
Banada farklı gitar deneme işi olurdu bakayım bakalım neler varmış piyasada peki neler çalacaksınız ona göre de manyetiklerin önemi var alt sap manyetiği...
Yorucu ve işin güzel yanıda bu benim için sürekli bir şey yapmayı seviyorum ya uğraşmak falan salonda boş boş gezmekten sıkılıp nerden baksan 5 litre su...
Klavyenin üst tarafı lekeler var onu anlamadım benim de ince telin tiz notalarda var her dakika solo çaldığım için izler hafif gözüküyor ışığı doğru...
Peki bu puanla neler gelir ayrıca memur olursak eğer atıyorum 10 yıl çalışma zorunluluğu vs var mıdır yoksa şuan ki köfteci yusuf komiciliğe devam mı...
Sıfır önerim Dore müzikten Donner Dlp-124 olur kendim kullanıyorum başlangıç için yeterli fakat yarım yıl sonra yetersiz hissetmeye başlarsınız muhtemelen...
Menemen uzak ama bakayım 1 ay içerisinde satılmazsa düşünebilirim ama daha minimal bir şey düşünüyorum bassı çok büyük olduğu için alanım kalmıyor ayak...