temiz duruyor güzel duruyor sapı biraz daha detaylı arkalı önlü çekebilme şansı varsa ve bir amfiye ses kartına takıp knobları ve switchi manyetiklerin...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-fender-squier-strat-gitar-1331486461/detay
Bu var hocam squier aşırı...
Çelik burun değil hocam ya ondan var evde 44 numara falan ağır iş yok öyle amele değiliz ki yük yükleyip indirelim tüm gün ayağıma bir şey düşmez ha düşer...
Dostlar selamlar köfteci yusufta çalışıyorum minimum 15k adım atıyorum geçen hafta 26k adım attım tabanı rahat olmak zorunda sağlam olsun ve bez olmasın çay...
Valla bugün 9 dan 9a 12 saat mesai yaptım felaket keyifliydi şef diyor bana 8 buçukta git yemeğini ye dinlen 9 oluncada kartı okut çık diye dedim şefim...
Valla hocam ben Alsancak şubesindeyim orası izmir kültürparkın yeniden açılmasının ardından konserler vs sonrası patlıyor mekan dün 9 eylülde millet...
Enpara baba uğraştırmadan mastercard verdi yapı kredi maaş alıyorum en paraya atıp kullanıyorum maksat troy kullanmayalım ama bugün mecbur kullandım kartı...