zPastwL isimli üyenin son içerikleri

1. zPastwL

5-6 Bin TL'ye Elektro Gitar Önerisi ?

Deneyip almakta fayda var hocam hassas bir ürün nede olsa sağlam bile olsa sıfırı bile kargoda hasar görebiliyor bayiden aldığımda ilk ürün problemliydi 2. ürünü aldım
  2. zPastwL

Hocam dediğim gibi tel değişmesi gerekiyor onun yeni başlayanlar için kan ter içinde bırakabilir tavsiyem donner olur 2. plana sx 3. plana ilk attığınız ibanezi koyun derim
  3. zPastwL

Sx değil de Squier bakmanızı öneririm Fender'in alt markasıdır bu da kötü durmuyor ama 2 senedir yatıyormuş
  4. zPastwL

Sağlam duruyor sıfırın yarı fiyatında fena durmuyor açıkçası görmeye gidecekseniz eğer kesinlikle sapı didik didik arayın çatlak var mı diye burgularda herhangi bir oynama varmı diye kontrol edin köprüsüne bakın oynama yapıyor mu volume tone knobları çalışıyor mu 3 yollu switch varmış köprü sap...
  5. zPastwL

Pazarlık sünnettir diyip girişin hocam orta yol bulursanız iyi olur eğer sapında kırığı çatlağı yoksa güzel olur gayet derseniz ki daha uygun fiyatlı çevrem de olsun gidip görebileyim elden teslim alayım bu model var donner f/p bir markadır bu modelini denemedim yalan yok ki çok ta bir şey...
  6. zPastwL

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-jackson-js11-1332946421/detay Jackson Js11 başlangıç için müthiş olacaktır gayet temiz de duruyor arkadaşta vardı sattı 1-2 ay daha bekleseydi ben alacaktım 8.5k ya
  7. zPastwL

Banada farklı gitar deneme işi olurdu bakayım bakalım neler varmış piyasada peki neler çalacaksınız ona göre de manyetiklerin önemi var alt sap manyetiği tiz olur köprüde tam tersi şahsen metal çalacaksan benim gibi hh almak mantıklı olur hss de alabilirsin problem olmaz her gitarla her şeyi...
  8. zPastwL

Kpss Ortaöğretim mi Çalışmalıyım Yks mi

Yorucu ve işin güzel yanıda bu benim için sürekli bir şey yapmayı seviyorum ya uğraşmak falan salonda boş boş gezmekten sıkılıp nerden baksan 5 litre su içmişliğim var daha yeni başladığım için böyle 35k giriş maaşı var sigortam var yemeğim de var ilk gün yağlama 2. gün 1kg köfte 3. gün bugün...
  9. zPastwL

Klavyenin üst tarafı lekeler var onu anlamadım benim de ince telin tiz notalarda var her dakika solo çaldığım için izler hafif gözüküyor ışığı doğru ayarlarsan bunda beyaz leke var tel problem değil 500 liraya ddario alıyorsun keyfine bakıyorsun eğer isterseniz bende izmirdeyim gidebilme şansım...
  10. zPastwL

Kpss Ortaöğretim mi Çalışmalıyım Yks mi

Peki bu puanla neler gelir ayrıca memur olursak eğer atıyorum 10 yıl çalışma zorunluluğu vs var mıdır yoksa şuan ki köfteci yusuf komiciliğe devam mı etmeliyim 1 sene çalışıp parayı köşeye euro olarak atıp yurtdışında üniversite okumak adına birikim yapmak için hangisi mantıklı şuan ki işimde...
  11. zPastwL

Link atarmısınız merak ettim neden 5k
  12. zPastwL

Sıfır önerim Dore müzikten Donner Dlp-124 olur kendim kullanıyorum başlangıç için yeterli fakat yarım yıl sonra yetersiz hissetmeye başlarsınız muhtemelen tavsiyem 2. el sgr solo 2 alacaktım 10kya bunu almıştım ben salaklık yapıp solo 2 daha güzeldi nerede oturuyorsunuz 2. el bakayım sizin için
  13. zPastwL

🔥İndirim Minecraft Dungeons 28 Lira!

Tek farkı tasarımı harici en ufak benzerlik yok bambaşka bir oyun keyifli aslında 28 lira zaten bedava ama girip kafa dağıtmalık bir oyun
  14. zPastwL

Jack Girişli Kaliteli Hoparlör Önerisi

Menemen uzak ama bakayım 1 ay içerisinde satılmazsa düşünebilirim ama daha minimal bir şey düşünüyorum bassı çok büyük olduğu için alanım kalmıyor ayak altına koyamam dolap içine koysam bass gelmeyecek hani bass da duymak istiyorum bilmiyorum yoksa memnunum sesinden vs sadece cızırtısı var...
  15. zPastwL

Jack Girişli Kaliteli Hoparlör Önerisi

İzmirdeyse bozmaz hocam sıfır da neler önerirsiniz fikir amaçlı belki bütçe yükselirse gibisinden
Geri