zPastwL isimli üyenin son içerikleri

1. zPastwL

Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

Mission Completed hayırlı olsun hocam güle güle bakışın .D
  2. zPastwL

Kitap Okumak İstiyorum Öneriniz Var mı?

Carl Sagan Kozmos eğer yukarısı ile ilgin varsa felaket saracak bir kitaptır boş vaktim var ama evde okuyamıyorum asla o yüzden henüz kafa vererek okuyamadım ama ilk birkaç sayfasında olmama rağmen beni bağladı kendine
  3. zPastwL

120x60-70cm Masa Önerisi

Komodini alta koymak mantıklıymış aslında 73cm yüksekliği var şuan ki masam ile neredeyse kafa kafayalar
  4. zPastwL

120x60-70cm Masa Önerisi

Komodinden de kurtulmam kolay olur hocam en kötü fotoğrafta kitaplığın olduğu o köşeye koyarım çok büyük bir şey değil şuan arkamda duruyor her geriye geldiğimde çarpıyorum döndüğümde çekmecesi açılıyor falan içinde iç çamaşırı ve çorap dışı bir şey yok zaten onları da diğer odada ki giysi...
  5. zPastwL

120x60-70cm Masa Önerisi

Kafam esince arada dikkat ediyorum onlara da çoğunlukla boş geçiyorum ya
  6. zPastwL

120x60-70cm Masa Önerisi

Dostlar selam ilk ve tek çalışma masam bir spotçudan alınan kitaplıklı zoko melody x kasa masaya sıfıra sıfır uyan bir masam var tabi kitaplığı söktüm ve odanın bir duvarında kullanılmaya devam ediliyor hala fakat artık hem masa sallanıyor hem yeni ve rahat bir masa almak istiyorum mümkünse...
  7. zPastwL

Üniversite Planlama Konusu Hk.

Eyvallah hocam teşekkür ediyorum sizin de öyle olsun bakalım matematik tyt düzeyi temel var tyt de batırdık 9 soru yaptım 3 doğru 6 yanlış var ydt tamamen sallamasyon girdim -700 gibi bişey son sene 92 94 ortalamalar yaptık ta obp yükseldi diploma notunu 70 üstüne çıkardık
  8. zPastwL

Valla bizim hocanın dediğine göre bi sebep yazmak lazımmış ama sana gidipte atıyorum neden bu sebeple diye sormuyolarmış en kötü sildirir eshota 17.5 yerine tam basarız spotify indirimsiz kullanırız ki hep öyle kullandım
  9. zPastwL

Dostlar Selam, Öncelikle benim durum biraz karışık. Üniversite için ekte ki sıralamayı yaptık hocamla fakat planım buradan herhangi bir yere girip dondurmak ardından 1 sene çalışıp, Polonya'da üniversiteye gideceğim. Burada hala öğrenci gözükmek için tercih yaptım. Planım, Varşova Teknoloji...
  10. zPastwL

Bağlama Kursuna Gitmek İstiyorum Öneriler

En iyisi hocam birşeylerle uğraşmak vs
  11. zPastwL

Vallaha hocam bağlama fiyatlarını bilmiyorum fakat ben dorede ki en ucuz elektro gitara sahibim ve 5. ayda yetmemeye başladı şuan 7. ayım bunda öğrendiğim soloyu zuhalde 35k lık jackson ile bim poşeti edasıyla üflediğinde sallanan penayla çok rahat çalmıştım neredeyse hatasızdı hatalarda...
  12. zPastwL

Ne kursa gittim ne de sürekli çalıştım kendi kendime 1-2 teknik video izleyerek öğrendim ben ilk kendiniz öğrenmeyi deneyin ondan sonra yetersiz olursa kurs düşünebilirsiniz. Enstürmanı mağazadan almanızı tavsiye ederim elektro gitarımı alacağım zaman ilk paket fos çıkmıştı problem vardı sapta...
  13. zPastwL

Yardım Marvel Spider-Man 2 Akıcı Kaliteli Grafik Ayarı

2 evet pahalı ama daha keyifli benim için bilmiyorum ben zevk alıyorum oynarken o yüzden problem yok indirime girsin 12 senedir oynadığım crack minecraftı bırakıp geçen sene satın almıştım hakkını ödemek lazım bir gün
  14. zPastwL

Valla 50 60 bişey zaten zamanında bir elemandan istediğim 3 oyun almıştım sonra yeni sistem site falan getirmişti key verdi ekle oyunlarını orada ki hesabına diye bende spiderman remastered miles morales ve cod ww2 almıştım yeni sistemle değişebildiğimi fark edip last of us pt 1 - 2 spiderman 2...
  15. zPastwL

Hesap silmek nedir ya 5 yıl hatta 1 ay sonra hesabımın 6. yılını kutlayacağım bunla geldim bunla gider çocuklara onlardan torunlara mirasım 1184 mena dolar patlatılan 201 dolar değerinde cokta degilmis aslında ama hesap yani takılıyorum burda
Geri