zPastwL isimli üyenin son içerikleri

1. zPastwL

Samsung Telefon Tavsiyesi

Yok hocam saat şuan güzel de diğer arka plana atma işi yok sanırım sıkıntı yok şuan bile çok güzel
  2. zPastwL

Şimdi oldu saat 4 yıldır alışkanlık onu seçmişim bide arka plana atmayı çözersek oldu bu iş 1784246036 35k ciddi bir fiyat 2 tane 25fe fiyatına denk geliyor 25u daha iyi fakat zorlanmayacaksanız 25u alın derim
  3. zPastwL

Şuan bu şekilde kullanıyorum ayın evresini de artık stellariumdan değilde buradan takip ediyorum saat biraz daha büyük olsa iyiydi biraz kurcalayalım
  4. zPastwL

Dolby atmos var yeter bana valla q10i kulaklığım var telefon değişince kulaklığın sesi bile güzelleşti galaksinin fotoğrafını çektiğimden beri telefona felaket yükseldim birde s25-26 da olan hiperuzay fotoğrafı (yıldızlar hareket ederken arkasından çizgi bırakılarak çekilen fotoğraf) özelliği...
  5. zPastwL

Hocam çok gelmiyor rahatsız edici değil hiç fark etmedim bile kulağımı yaklaştırana kadar
  6. zPastwL

Teşekkürler hocam şuan deniyorum reelsta son ses fakat öyle bir cızırtı denk gelmedi daha size cızırtı gelen videolar vs var mı onlardan deneyeyim
  7. zPastwL

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Valla hocam fark etmiyor açıkçası kaliteli olsun hızlı şarj olsun yeterli birde typce çıkışı olsun telefonun orijinal kablosunu kullanayım
  8. zPastwL

Базовый Минимум Şarkısının 40. Saniyesinde Türkçe Şarkı Aklıma Geliyor

Öyle bir şarkı bilmiyorumda instagramda bir rus dayı vardı takipleşiyorum efekt oyunlarını oynarken bunu söylüyodu ordan tanıdım
  9. zPastwL

O zaman spigen indirime girerse etiketleyebilir misiniz kaçırmak istemem
  10. zPastwL

Akım Korumalı Priz Önerisi

eski ev valla topraklama bilmiyorum ne alemde ama bu priz olmasaydı daha kötüde olabilirdi
  11. zPastwL

Akım Korumalı Priz Önerisi

2 senedir kullanıyorum 6lı 5 metreliği çokça şalter attı elektrik gitti geldi bozulan tek şeyim kulaklık oldu ucuz kurtulduk
  12. zPastwL

Bir İnsan Neden Vegan Olur?

Enerjik dediği ot bizim bildiğimiz sıradan otlar değil herhalde yoksa kimsenin protein almadan enerjik olduğunu görmedim ben protein almama et tavuk balık yememe rağmen enerjim yok vegan olsam hawking gibi dururdum herhlade
  13. zPastwL

Çok iyide gelmiş aslında bekleyeyim o zaman bu indirimleri nasıl takip edebilirim peki
  14. zPastwL

Beklesem mi acaba ya başka bi kaliteli hızlı şarj seçeneğim var mıdır ki şuan pahalı çünkü 900 veremem 300 400 küsürlere iniyordu
  15. zPastwL

Spigen şarj adaptörü bekliyorum yakın zaman da gelir mi yoksa farklı bir şey mi almalıyım samsung a56 için hem hızlı şarj hem kaliteli olsun istiyorum
Geri