Yazdığım ilk mesaj buymuş aşırı cringe oldum aynen windows yok diye ekran gelmiyor windows kurulmadıysa sistem direkt çöp oluyor hatta
https://forum.donanimarsivi.com/konu/laptop-tamiri-sirasinda-farkli-bilesenler-bozulabilir-mi.925210/
İlk konuda buymuş arkadaş açmıştı oda...
Bizim arkadaşla doomsdaye kadar olan liste bu şekil orda verilen dizileri izledik sadece şuan spiderman no way home başlayacağız da bir türlü başlayamadık izlediğimizi izlemediğimizi baştan izliyoruz dizi olarak wandavision ve lokiyi baya beğendim şahsen falcon ve kış askeri çok sarmamıştı yalan...
Valla işlediğimiz günahlar domuz eti yemekten daha beterdir bir bilinçli olarak tadına bakmayı isterim ondan yana pek problem yokta o zaman en iyisi ben bu tatil işini 1-2 seneye uzatayım zaten arkadaşla Polonya'ya gideceğiz yaşamak için oturum alana kadar orasını gezeriz keşfederiz oturum...
Japonya bana gidebilmem için vize istemeyecek ve ben gidip şehri alt üst mü edeceğim sırf vize istemesin diye nefes bile vermem havası kirlenmesin diye
1780341882
ama yapan lavuklar vardır orasını bilemem
Teşekkürler bilgi için o zaman bi 10 gün Japonya hayırlı olsun diyelim peder beyde destek çıkarsa 2 ay maaş + destek ile gül gibi bir tatil olsa iyi olur birde playstation 5 fiyatları tax free ile birlikte ne kadara geliyor orada ayrıca bir el konsoluda almayı düşünüyorum gemini steam deck oled...
Hocam 10 gün kalacağımı varsayarak atıyorum 2 gün kuzey civarı kalıp geri kalan günlerde ise her gün tren ile 2 gün tokyo kalan 4 gün ise farklı yine turistik şehirlere gideceğimi varsayarsak jr pass mi mantıklı olur
Hızlı tren keyiflide olur hem ucuza otel hem kuzeyde daha doğanın içinde hem merkeze hızlı tren ile yeni bir araç keşfi kafam yattı plan tek sorun 18 yaşına ağustosta gireceğim ve 18e girmeden önce bir işe girebilir miyim minimum asgari ücret ile ?
İngilizcem var hocam derdimi ve biraz fazlasını anlatabiliyorum british town dil okulunda b2 den başlayıp şuan c2 son kurdayız bittiğinde c1 sertifikası verilecek ingilizcede pek sorun yokta gitmek istiyorum ama nereye bilmiyorum kafamda bi Belgrat vardı ek olarak şuan teleskop mevzusunu...
Hocamlar peki Fransa da teyzem var onun sayesinde sponsor olup beni 1 hafta veya otel yerine onlarda kalırsam eğer 2 haftaya kadar çıkabilecek şekilde gidebilme gibi bir şansım var mıdır
6 eylül 13 eylül gidiş dönüş uçak bileti 34k (23 saat beklemeli) yerine 6 saat beklemeli 37k uçak bileti + 7500 lira 10 günlük klostrofobi tetikleyici kapsül otel yerine bulduğum tek ortak olmayan odalı 13.500e otel ile cepte 9k kalıyor 2 aylık maaşla gidilecek bir ülke gibi durmuyor minimum 80k...