Demeyin öyle ya 2 senedir kullanıyorum siyah kablosuz modelini gayet memnunum şarjı çok iyi gidiyor ayda 1 yada 2 kere şarja takıyorum kopma vs de yaşamadım herhangi bir arızası da yok ben seviyorum bunu rival 600 den geçmiştim o çok daha büyüktü hem bu hafif hem küçük çok hoşuma gidiyor...
Önerileriniz için teşekkürler hocam fakat bir diğer sorun ise benim arkadaşımla gitmeyi hedeflediğimiz ülke Polonya yukarıda bahsettiğim gibi elt.com.tr üzerinden üniversitelere baktım ve ilgimi çekti olanaklarıda iyi ingilizce hazırlık ve gemini'a göre mühendislik matematiği/fiziği...
Hocam peki www.elt.com.tr sitesinde benim ingilizce kurstan hoca italya hakkında bilgi vermişti hatta yıllık 24k euor (aylık 100k tl) geliriniz yoksa burs veriyorlar vs vs o bir ilgimi çekmişti hazır tytden batırdıktan sonra fakat aynı sitede gitmeyi hedeflediğim ülke polonya da var ve...
Ufak bir problemimiz var bir sitede baktığım üzere özel ders haftalık 1000 eurodan başlıyor (sınıf olarak istemiyorum genel olarak söz hakkı verilmemesidir vs vs ) 1 ay gitsem 4000 euro yapar ki buda +200k ediyor yapacak bir şey yok gücümüz yetmez altımızda ki arabayı satsak yarısını anca öderiz...
Önce pasaportu halledip teyzemden istek mektubu alıp daha sonra kursa başvuru yapıp alındıktan sonra vizeye başvursam iyi olur pasaport 10 yıllık çıkartacağım tahminim 5k tutacağı yönünde vizeyle beraber hadi diyelim 20k olsun kurs ücretini bilmiyorum ayrıca kursum 6 ay sürse ve bana vize 3 ay...
Onu anladım hocam fakat bana denilen fransızca bilmen lazım diye öyle olursa eğer beni çağırabiliyorlarmış sanırım pek bu işleri bilmiyorum
Okul için değil hocam tabi okul olursa iyi olur ama önce fransızca öğrenmem gerekiyor ki orada öğrenme fikri kafama yattı fakat henüz pasaportum yok...
Hangi kalınlıkta vs almamız gerekiyor önerdiğiniz bir model varsa link atabilirmisiniz 5500xt uyumlu olacak şekilde internetten baktığımda 2.5mm gibi bir şey görmüştüm ama emin değilim
İşlemcinin dahili ekran kartı yok bilmemende problem yok bu yüzden buradasın zaten pazartesi günü 3060ti ile bi deneyelim bakalım ram probleminden de şüphelendiğim için 2 ramide getireceğim
2+0+1+3 yapıyorum korkuyorum 2013 desem peygamber değil bunlar 20+13 olarak yaptım oda şıklarda bulamadım garip bir sınavdı bir yanda menemen bir yanda bedevi tiril tiril olduk sınavda
Selamlar ingilizce b2-c1 yazın veya direkt yaşama-okuma için fransaya teyzemlerin yanına gitmeyi planlıyorum fiyat farketmeksizin en iyi şekilde nereden öğrenebilirim online/izmir içi yüz yüze kurs farketmiyor sadece kaliteli bir eğitim olsun ve mümkünse en geç 1 yıla kadar b2 olmak istiyorum