zPastwL isimli üyenin son içerikleri

1. zPastwL

Epic Games Fortnite Kullanılamıyor hatası

GoodbyeDpi vardı hocam kapattım şimdi epic games kapa aç yaptım düzeldi şuan yüklüyorum
  2. zPastwL

Yapma ya mecbur termal macun + temizlik ile de girişirsem temizinden hallolur artık
  3. zPastwL

Dostlar uzun zamandır fortnite oynamıyordum girdiğim zamanlar asla client üzerinden giremiyordum sunucu kullanılamıyor hatası vardı masaüstü ikonundan giriyordum hep sorun yoktu bi ara bıraktık tekrar gireyim dedim geçen hafta sorun yoktu geçen gün girdiğimde ise bağlanılamadı yeniden başlat...
  4. zPastwL

Durduk yere PC Run Out hatası

Hocam Cpu testi yaptım error bulamadı diğerlerine geçiyorum
  5. zPastwL

Hemen yapıp testi paylaşacağım hocam bu arada 32gb ramim var psu alalı 1 sene kadar oldu Thermaltake Tr2 St 650w psu kullanıyorum
  6. zPastwL

Dostlar selamlar bir süredir sürekli boş yere pc run out hatası alıyorum olay görüntüleyicisinden baktığım üzere görseli aşağıya bırakıyorum sebebi ne olabilir ?
  7. zPastwL

Trendyol youtube premium kampanyasını bilen var mı

Hocam onların başka olayları var tam bilmiyorum ama açıkçası kartımın kayıtlı olduğu platformlar için başka platformlardan birşeyler almak pek güven vermiyor. YouTube Premiumdan bahsediyorsanız eğer ya toptan yada birçok kişiye satıldığı için ucuz diye düşünüyorum
  8. zPastwL

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

Bunu da unutmamak lazım felaket hoşuma giden bir şarkı
  9. zPastwL

Trendyol youtube premium kampanyasını bilen var mı

Trendyol Plus satın alman lazım 75₺ ilk alımda 1₺ gibi bir fiyat oluyor 3 ay bedava premium veriyor
  10. zPastwL

Küçük Boyutlu Çok büyümeyen kedi varmı?

Beslenmesiyle alakalı tüy dökümünü büyük ölçüde azaltılabilir türü size kalmış zaten küçük hayvanlar çok büyük değiller ben tam tersine maine coons cinsi hoşuma gidiyor kocamanlar
  11. zPastwL

QCY H3S - H3 Pro farkları nelerdir. Hangisi alınır ?

Pro modeli 1600 küsür H3s 2k kafamı çok karıştırıyor hala
  12. zPastwL

Sosyal birisi olsamda ilişkim yok

Yukarıda dedikleri gibi bekleyip görmek lazım hocam zaman gösterecek her şeyi.
  13. zPastwL

Sosyal birisi olsamda ilişkim yok

Daha önünde koca bir yol var bunları çok kafaya takmayıp derslerine odaklanman lazım liseden mezun oluyorum bende merak etme illa ki olacaktır hemen olmasa bile olacak geçici sevgililer yerine ileride 1 tane olur ömrünün sonuna kadar onunla yaşarsın ama önceliğin onunla yaşayacağın hayatının iyi...
  14. zPastwL

Hoşlandığım Kıza Açılmalı Mıyım?

Yapıştır gitsin ileride pişman olursun yoksa
Geri