zPastwL isimli üyenin son içerikleri

1. zPastwL

Birisi kızına cinsel içerikli fotoğraflar attığımı söylüyor

Umarım dolandırıcıdır birisinin numarayı yanlış tuşlaması sebebiyle sana yazması daha korkunç bir durum ve duruma bakılırsa da (tabii gerçek ise) bile bile yapılmış bir şeye benziyor...
  2. zPastwL

Yurt dışı gezisi mi telefon almak mı?

Bana soracak olursanız yurtdışı tatili tabii ki orada yaşanacak şeyler bir telefondan daha değerli hele yanımda dostum varsa o zaman hiç şüphesiz çıkarım
  3. zPastwL

Yeni hobi edinmek istiyorum

Bütçen var ise bir enstrüman alıp öğrenebilirsin.
  4. zPastwL

❌İndirim Bitti! LTB Erkek Deri Ceket 🔥900₺ (LTB 1200/300₺ Kupon )

Ejder desenlisini severim de bu sade kalmış biraz
  5. zPastwL

Yabancı Şarkıcı önerisi

Oda güzeldir albümde beğenmediğim şarkı yok duckworth ve fear favorilerimden
  6. zPastwL

Yabancı Şarkıcı önerisi

Rica ederim kendrick lamar father time kesinlikle bakın derim kaliteli şarkıdır ve damn albümünün hikayesini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum neden pulitzer aldığını anlarsınız :)
  7. zPastwL

5k Bütçe mikrofon önerisi

Mikrofon hakkında bilgisi olan bir hocamdır aktif olduğunda size yardımcı olacaktır
  8. zPastwL

5k Bütçe mikrofon önerisi

@Lloydˢᵗᵉʳ
  9. zPastwL

Yabancı Şarkıcı önerisi

Rap istersen Kendrick Lamarın gnx albümü hariç takıl güzel şarkıları var untitled 02 ve direkt damn albümü favorimdir mr morale albümünden worldwide steppers hariç bayılırım o şarkıya bir ayrımcılığım var veya şuan aşırı sardığım metallica dinleyebilirsin the unforgiven müthiş bir şarkıdır sad...
  10. zPastwL

Akasya Durağı yıllar sonra geri dönüyor

Obayana nolcak acaba
  11. zPastwL

Steam pazar erişim sorunu

Hocam aylardır bu hatayı yaşıyordum en son tak etti konuyu açtım şuan düzeldi bana oynuyorlar sürekli
  12. zPastwL

Steam pazar erişim sorunu

Dostlar gizli sekme tor normal veya direkt client üzerinden hiç biri çalışmıyor ne denesem boş ne envantere girebiliyorum (Sitelerden hariç) ne de pazara girebiliyorum item bile satamıyorum ne yapmam gerekiyor
  13. zPastwL

Anketim isteyen doldursun

Güç kaynağı ile ilgili link fotoğraf olduğu için açılmıyor orayı düzeltirsen daha iyi olabilir
  14. zPastwL

Forumda anlık çeviri yapan program

Reklam yapmıyorum kendim yaptım diyen lavuk değil mi ya
Geri