Dostlar uzun zamandır fortnite oynamıyordum girdiğim zamanlar asla client üzerinden giremiyordum sunucu kullanılamıyor hatası vardı masaüstü ikonundan giriyordum hep sorun yoktu bi ara bıraktık tekrar gireyim dedim geçen hafta sorun yoktu geçen gün girdiğimde ise bağlanılamadı yeniden başlat...
Dostlar selamlar bir süredir sürekli boş yere pc run out hatası alıyorum olay görüntüleyicisinden baktığım üzere görseli aşağıya bırakıyorum sebebi ne olabilir ?
Hocam onların başka olayları var tam bilmiyorum ama açıkçası kartımın kayıtlı olduğu platformlar için başka platformlardan birşeyler almak pek güven vermiyor. YouTube Premiumdan bahsediyorsanız eğer ya toptan yada birçok kişiye satıldığı için ucuz diye düşünüyorum
Beslenmesiyle alakalı tüy dökümünü büyük ölçüde azaltılabilir türü size kalmış zaten küçük hayvanlar çok büyük değiller ben tam tersine maine coons cinsi hoşuma gidiyor kocamanlar
Daha önünde koca bir yol var bunları çok kafaya takmayıp derslerine odaklanman lazım liseden mezun oluyorum bende merak etme illa ki olacaktır hemen olmasa bile olacak geçici sevgililer yerine ileride 1 tane olur ömrünün sonuna kadar onunla yaşarsın ama önceliğin onunla yaşayacağın hayatının iyi...