Umarım dolandırıcıdır birisinin numarayı yanlış tuşlaması sebebiyle sana yazması daha korkunç bir durum ve duruma bakılırsa da (tabii gerçek ise) bile bile yapılmış bir şeye benziyor...
Bana soracak olursanız yurtdışı tatili tabii ki orada yaşanacak şeyler bir telefondan daha değerli hele yanımda dostum varsa o zaman hiç şüphesiz çıkarım
Rica ederim kendrick lamar father time kesinlikle bakın derim kaliteli şarkıdır ve damn albümünün hikayesini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum neden pulitzer aldığını anlarsınız :)
Rap istersen Kendrick Lamarın gnx albümü hariç takıl güzel şarkıları var untitled 02 ve direkt damn albümü favorimdir mr morale albümünden worldwide steppers hariç bayılırım o şarkıya bir ayrımcılığım var veya şuan aşırı sardığım metallica dinleyebilirsin the unforgiven müthiş bir şarkıdır sad...
Dostlar gizli sekme tor normal veya direkt client üzerinden hiç biri çalışmıyor ne denesem boş ne envantere girebiliyorum (Sitelerden hariç) ne de pazara girebiliyorum item bile satamıyorum ne yapmam gerekiyor