Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Bordo Pasaport nasıl alabilirim

Selamlar zamlar gelmeden sadece bordo pasaport defteri almak istiyorum nereden başvuru yapabilirim 17 yaşındayım şimdiden dursun istiyorum
  2. zPastwL

XDrive 15li Plus, XDrive Anka, Hawk Fab V4 Hangisi?

banada geç gelmişti 15li plus aldım da bu kadar gecikmemişti hangi siteden aldınız
  3. zPastwL

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

umarım olmazda ederim hocam o7
  4. zPastwL

hocam 18 olsa gene iyi .d
  5. zPastwL

asgari zam geliyor diye her şeye de zam getirdiler asgari %30 zam gelir millet ampulden vazgeçmez %150 vergi alıyorlar yine vazgeçmiyorlar yakın tarihte Almanya'da "Vergi çok" diye hükümeti devirdiler erken seçim olacaktı en son haberim yok neler dönüyor 1735063034 21.Yüzyıl Türkiye...
  6. zPastwL

🟠Asgari Ücret Belli Oldu (22.102TL)

fırsatçılık işte ya fırsatçı olup milletin 3 kuruşuna bakacaksın yada adam akıllı yaşayıp gül gibi gideceksin
  7. zPastwL

adam olana çok bile düşüreceklerdide değişiklik olsun demişler
  8. zPastwL

yoksulluk sınırı 40 50k ₺ iken 29 bile az
  9. zPastwL

Depremde Etkilenen 11 İlin Durumu

Adıyaman'da en son bu yaz ziyaret ettiğim üzere Tokilerin yapımına başlandı hatta çoğu bitti amcam orada büyük işler yapıyor parklardaki oturaklar evlerin kapıları parkeleri vs ahşap olan her şeyi yapıyorlar ve yollar için asfaltlar kalmıştı etrafta hasarlı binalar yıkılmayı bekleyenler hala...
  10. zPastwL

Çözüldü✓ Kulaklık ve mikrofon önerisi

@Lloydˢᵗᵉʳ 1735061616 hocam yine yeni bir mikrofon konusu :D
  11. zPastwL

Yardım OYUNCU KOLTUGU ONERİSİ

hocam kesinlikle xDrive boyunuz 180 ise 15li plus tam size göre olacaktır 180 üstü iseniz xDrive Anka tercih edebilirsiniz
  12. zPastwL

🔥İndirim Microsoft Store Construction Simulator 56₺ 🔥

almayanlar almak isteyenler için hala 9 gününüz var
  13. zPastwL

Rtx 3060 12gb mi rx 7600

rx 7600 kesinlikle
  14. zPastwL

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

server kurup internet bedavay gelsin derken nasıl oluyor o upload şuan için sadece yayınlarda vs güzel oluyor
  15. zPastwL

🔥İndirim 🔥🔥🔥 XDrive Anka King Özel Seri Oyuncu Koltuğu 6649,50 TL 🔥🔥🔥

hocam boyunuz 180 altında ise üzülmenize gerek yok anka 190 çünkü
  16. zPastwL

Hikayeli oyun önerisi

Detroit : Become Human yeri ayrıdır bir çok sonu var crack indirip 1 kere bitirip sildim gerçekten bağlayan bir oyun
  17. zPastwL

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

1000mbps internet paketi kullanıyorum aldığım hız anlık olarak saat 3:15 bu şekilde
  18. zPastwL

Gasp Türkiye kıyafet aldım ama gelmiyor

adını hak eden firmaymış
  19. zPastwL

🔥İndirim 🔥🔥🔥 XDrive Anka King Özel Seri Oyuncu Koltuğu 6649,50 TL 🔥🔥🔥

hocam sanırım koltuk alacaksınız xDrive olarak bakmanızı tavsiye ederim bütçeniz düşük ise boyunuz 180 üstü ise kesinlikle Anka modeli 180 altında iseniz 15li plus koltuğunu tercih edebilirsiniz kendim 1.5 aydır kullanıyorum deneyimlerimi isterseniz anlatabilirim
Top Bottom