Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Araç Kamerası Önerisi

Hocamlar selamlar babam için araç kamerası bakıyorum tır için sadece ön kısmı çekecek plakaların okunacağı şekilde kaliteli çeksin geniş açılı olsun yeterli ne önerirsiniz bütçe söylemedi ama ilk maaşımı alınca ben alayım ona diyorum 5k civarı olsa kafi
  2. zPastwL

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı mı?

Bir kere 20 dolar glockingbird vermişti satma banı açılana kadar hesap birşeyler oldu profil fotoğafıma +18 görseller koyuluyordu çalınmıştı kurtardım ordan da bi 15 gün satamamıştım ama gün sonunda satıp 19 dolar cebe indirmiştim forza 5 almıştım sonra
  3. zPastwL

1500-2000 Arası Gamepad Önerisi

Pc için tabikide asla alınmaz
  4. zPastwL

5-6 Bin TL'ye Elektro Gitar Önerisi ?

temiz duruyor güzel duruyor sapı biraz daha detaylı arkalı önlü çekebilme şansı varsa ve bir amfiye ses kartına takıp knobları ve switchi manyetiklerin tonlarının sesini atabilir mi
  5. zPastwL

Ona dikkat etmemişim işte
  6. zPastwL

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-fender-squier-strat-gitar-1331486461/detay Bu var hocam squier aşırı temiz güzel duruyor
  7. zPastwL

Biraz kirli duruyor ama rosewood klavye güzelmiş deneyip bakmak gerekiyor
  8. zPastwL

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-donner-dmt-100-elektro-gitar-kilif-pena-jak-tel-dahil-1338817976/detay Direkt yapıştır derim Donner daha önce de bahsettiğim gibi f/p bir markadır
  9. zPastwL

Hemen hocam bakalım bir şeyler
  10. zPastwL

Oyun Projem - Depth of Space

Ne demek hocam her zaman
  11. zPastwL

Oyun Projem - Depth of Space

Bir an önce bitmesi umuduyla bekliyor olacağız hala tasarımlar on numara hala oyun müziklerini yapma konusunda son derece hazırım
  12. zPastwL

43 Numara İş Ayakkabısı Önerisi

Hocam buda bez ya bez olmasın ki bir şey dökülürse direkt ayağıma gelecek çünkü
  13. zPastwL

Çelik burun değil hocam ya ondan var evde 44 numara falan ağır iş yok öyle amele değiliz ki yük yükleyip indirelim tüm gün ayağıma bir şey düşmez ha düşer çok çok sular vs palet indirirken ayağım altta kalır çok çok çelik burunsuz mümkünse
  14. zPastwL

Dostlar selamlar köfteci yusufta çalışıyorum minimum 15k adım atıyorum geçen hafta 26k adım attım tabanı rahat olmak zorunda sağlam olsun ve bez olmasın çay doldururken dökersem ayağıma fatiha okumak istemiyorum bugün bir yudum döktüm yandı ufaktan isteğim rahat olsun siyah olsun kaydırmasın...
  15. zPastwL

Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

Valla bugün 9 dan 9a 12 saat mesai yaptım felaket keyifliydi şef diyor bana 8 buçukta git yemeğini ye dinlen 9 oluncada kartı okut çık diye dedim şefim yorgun değilim 9a kadar bekleyeyim yok dedi illa git diye bugün keyifliydi baya her ne kadar 4 kere 20 25 çayı tek elde 5dk ortalıkta dağıtırken...
  16. zPastwL

Valla hocam ben Alsancak şubesindeyim orası izmir kültürparkın yeniden açılmasının ardından konserler vs sonrası patlıyor mekan dün 9 eylülde millet oturacak yer bulamıyordu biraz yorucu oluyor öyle harici aşağıda depomuz var oradan bazen sular içecekler vs getirmek gerekiyor amelelik var yani...
  17. zPastwL

Bankaların Israrla Troy Kart Vermeleri. Nasıl Steam Den Oyun Alcam

Enpara baba uğraştırmadan mastercard verdi yapı kredi maaş alıyorum en paraya atıp kullanıyorum maksat troy kullanmayalım ama bugün mecbur kullandım kartı ayarını yapmamışım
  18. zPastwL

Oyun Sırasında Bilgisayarın Aniden Yeniden Başlaması – Kernel Power 41 Sorunu

Bilgim yok fakat görüyodum bir süre sadece fps ile işim olduğu için uğraşmıyodum
  19. zPastwL

Oyun Sırasında Bilgisayarın Aniden Yeniden Başlaması – Kernel Power 41 Sorunu

Burayı da kullanabilirsin Steam ayarlardan fps değeri değilde genel değerleri de görebilirsin
  20. zPastwL

Köfteci Yusuf komiyim 2. haftam olacak çarşamba günü yorucu ama keyifli ve parasıda 35k olunca emeğe değiyor ya
Geri