Neler Yeni

1.5M civarına aile arabası önerisi

Reindi

80+ Silver
Merhaba, yazın araba almayı düşünüyoruz. Bagaj hacminin vb. biraz büyük olması lazım Courier'den geçeceğiz içi nerdeyse Suv gibi hatta daha geniş. Yakıtı çok yakmamasi lazım. Birazda hızlı olsa iyi olur malum bende kullanacağım. 0 yada 2. El ne bulunur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2008 düşündüm
pejodan uzak dur 1.5HDI motorlar zincir kırıyor 1.2 puretechler 40k da bir zincir bitiriyor bende rifter alacaktım forumdaki arkadaşlar vazgeçirdi sağolsunlar

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Akycnn
Hocam hyundai seat skoda ford bakilabilir 2. el Peugeot citroenden kesinlikle uzak durulmali chery olabilir (goreceli)

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Metehan
Triger kayış sistemi yaglama ile çalışıyor çok düşük kmlerde kopma yapiyor ve sıkıntılı çok kişinin sattigini gördüm bahsettigim araba 408 bu arada en son cikan arabasi diger modellerde benzer olduğunu hatirluyorum
İlk nesille gelen 1.2 puretech motorlarda yaşanan sıkıntıyı bu evet. Sıkıntı da şuydu normal arabalarda 60-80 binde değişen triger kayışı yağlama ile çalıştığından daha erken değişmesi gerekiyor ve değişmezse de kopmalar olabiliyor evet. Buna istinaden bir markaya kronik demek de saçmalık. Açıklayıcı değil bi şey değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Megan 4 Ford focus

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Akycnn
İlk nesille gelen 1.2 puretech motorlarda yaşanan sıkıntıyı bu evet. Sıkıntı da şuydu normal arabalarda 60-80 binde değişen triger kayışı yağlama ile çalıştığından daha erken değişmesi gerekiyor ve değişmezse de kopmalar olabiliyor evet. Buna istinaden bir markaya kronik demek de saçmalık. Açıklayıcı değil bi şey değil
Kronik dememin sebebi bu motorlar butün peugeot modellerinde bulunuyor ve çoğu jenerasyon sene-modelinde bulunuyor ve her sene Peugeot ile ilgile net büyük sikintilar cikiyo yeni degistirilen kayis bidaha kopuyosa o arabadan bi cacık olmaz sıkıntı yaratir ki Peugeotnun yeni serilerinin ic donanim(entertaintment) olarak baya iyi

sirefeee

80+
Hocam Honda üzmez hiçbir türlü hrv si tam anlattığınıza uyuyor . Japon arabası en azından :)

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Akycnn
Şuan piyasasini bilmiyorum ama formentorda olabilir

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Şuan piyasasini bilmiyorum ama formentorda olabilir
2 milyon.

Hocam Honda üzmez hiçbir türlü hrv si tam anlattığınıza uyuyor . Japon arabası en azından :)
Hrv'de güzelmiş hocam olabilir.

Bulunabilir mi bilmiyorum ama bulabilirsen kodiaq üzmez hızıda çok kötü değil,onun dışında temiz Peugeot modelleri üzmez ama piyasası durgun bı araba alırken ona dikkat et
Triger kayış sistemi yaglama ile çalışıyor çok düşük kmlerde kopma yapiyor ve sıkıntılı çok kişinin sattigini gördüm bahsettigim araba 408 bu arada en son cikan arabasi diger modellerde benzer olduğunu hatirluyorum ozellikle ford alirsaniz daha büyük indirim olu
Ya da biraz 0 faiz kampanyasından kredi falan çekip Togg alacağız sizce hangisi daha mantıklı?

sirefeee

80+
Bence tamamen elektrikli arabalar için erken çoğu insan benim fikrimde değil ama hybrid daha sağlıklı şuan bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom