Al-sat için alan arkadaşlar için söylüyorum; Vatan sizi tokatlamaya devam edecek. Bu indirimlerin ikincisi olduysa üçüncüsü de olur.
İhtiyacı olup RAM...
Bu ne gerginlik hocam :)
Tek tek taksit tablosu mu yazsın adam? İhtiyaç olanlar için konu açmış işte. Girip 10 saniyede bakabilirsiniz hangi kartınız varsa.
Herhangi bir ölü ya da stuck pixelle karşılaştınız mı? Bana da bugün teslim edildi henüz eve geçmediğim için bakamadım. Eğer ölü pixel de yoksa bu fiyata...
Parasına değiyor zaten H27t22c modeli. Bütçesinde düzgün ürün yok ki? Ama C3 diye pazarlamaları saçmaydı o konuda haklısın.
Bilgi lazımsa bana sorabilirsin...
Herkesin aklındaki tek soru model c3 mü? Monitörün kutusunda ya da giriş çıkış portlarının olduğu kısımdaki etiketi atabilirse kafadaki soru işaretleri...
Hocam şunu da sormak isterim displayport standartları bakımından da top seviye modellerde fark oluyor. Displayport 2.1b destekli RTX 50 serisi ekran kartı...
Evet kesinlikle siyah başarımı kötü bu monitörün.
Doğru renk 2 türlü var. Bir aşırı yüksek renk gamutu (özel olarak aşırı canlı renklere sahip ekran...
Şu an sadece 2 tane Oled panel üreticisi var. Giriş seviye modeller parlaklık olarak kırpılmış olsa da renk gamutu, kaplama, kalibrasyon (renk doğruluğu...
Aslında giriş seviyesi derken bahsettiğim mevzu panel kalitesi değildi. Dediğiniz gibi üretici sınırlı olduğundan fiyat farkından bağımsız bir görüntü...
Referans renkler için kalibre etmeye de biraz çalıştım ama hiçbir zaman istediğim görüntüyü elde edemedim açıkçası. Bir sonraki monitörümü kesinlikle oled...
Üretkenlik programlarını aktif olarak kullanıyorum. Doğru renk benim için önemli ama elbette hayati öneme sahip değil. Tam olarak bahsettiğiniz gibi...