Ne yaptın da düzelmedi hocam bunları da belirtsen harika olurdu.
Bios'ta Secure Boot'u enabled yaptın mı?
Bir de TPM(PTT) enabled olmalı.
Bunlar dışında...
CS2 özelinde söylüyorum 6000 MHz CL30, mevcuttaki 5200 - CL40'a göre FPS %5(-+) belki fark eder ama daha çok %1 lowdaki fark belirgin olur hocam. Ben de...
Eğer satıcının elinde ekran kartı ve ram yoksa görüntü gelmez, işlemcide icpu yok KF serisi olduğu için. Kendi ekran kartı ve raminizle gidin ama satıcının...
Garanti süresi Eylül 2027'ye kadar devam ediyor demektir. Bu bileşenlerle AIDA64, OCCT gibi testler yaptıysa durum daha şeffaf olur sistem bileşenleri gayet...
Parçaların garanti durumları da önemli. Sizde de ram ve ekran kartı hali hazırda var, sistem tamamlanıyor sizdeki parçalarla. Çok uzun süre kullanmayı...
Aynı sorunu ben de yaşadım fatura yoktu ancak N11 üzerinden sipariş numaramı belirterek fatura talebinde bulundum, faturamı ertesi gün sisteme yüklediler.
Hocam bütçe belirtmişsiniz, üstüne çıkamayacağınızı da belirtmişsiniz ancak biraz daha farkla 40 bin bandına taşarak 9060 XT sistem bulunabilir. Bu da vade...
Sıfır sistem hocam, 2 yıl garantili sistem taksit imkanı da var. Ayrıca yükseltme opsiyonları da var 5600 işlemci seçilebiliyor veya ssd, ram yükseltmesi...