Ne yaptın da düzelmedi hocam bunları da belirtsen harika olurdu.
Bios'ta Secure Boot'u enabled yaptın mı?
Bir de TPM(PTT) enabled olmalı.
Bunlar dışında Windows Güvenlikteki bölümleri devre dışı yapıp dene hocam. Bellek bütünlüğü veya izolasyonu tarzı bir bölüm vardı orayı da kapatıp denemeni...
CS2 özelinde söylüyorum 6000 MHz CL30, mevcuttaki 5200 - CL40'a göre FPS %5(-+) belki fark eder ama daha çok %1 lowdaki fark belirgin olur hocam. Ben de 6000 mhz cl 30 a geçtim frametime testlerinde daha kararlı çalışıyor. Çatışma veya smoke-moly kaoslu anlarda mikro takılmalarda iyileşme ve...
Eğer satıcının elinde ekran kartı ve ram yoksa görüntü gelmez, işlemcide icpu yok KF serisi olduğu için. Kendi ekran kartı ve raminizle gidin ama satıcının parçalarda sorun varsa siz bozdunuz demesin dikkat edin :D
Garanti süresi Eylül 2027'ye kadar devam ediyor demektir. Bu bileşenlerle AIDA64, OCCT gibi testler yaptıysa durum daha şeffaf olur sistem bileşenleri gayet iyi fiyat da iyi gibi görünüyor, emin olduktan sonra daha net karar verilebilir.
Parçaların garanti durumları da önemli. Sizde de ram ve ekran kartı hali hazırda var, sistem tamamlanıyor sizdeki parçalarla. Çok uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız fiyat iyi gibi görünüyor ancak önü kapalı bir setup olur, LGA 1700 anakart olduğu için anakart değişmeden upgrade yapmanın anlamı...
Aynı sorunu ben de yaşadım fatura yoktu ancak N11 üzerinden sipariş numaramı belirterek fatura talebinde bulundum, faturamı ertesi gün sisteme yüklediler.
Hocam bütçe belirtmişsiniz, üstüne çıkamayacağınızı da belirtmişsiniz ancak biraz daha farkla 40 bin bandına taşarak 9060 XT sistem bulunabilir. Bu da vade farksız 6 veya 9 taksit ile mümkün. Aylık ortalama 5-7 bin TL arası taksit gelir, sizin için bu ödeme planı uygun olur mu bilmiyorum ama...
Ben tercihimi bundan yana kullandım çok rahat.
Fashcolle Globe Pro Black Oyuncu Koltuğu Siyah 5.849 TL yerine 5.799 TL
https://www.n11.com/urun/fashcolle-globe-pro-black-oyuncu-koltugu-siyah-64996512?magaza=indirgetir
Sıfır tercih edilecekse Bütçe 35 bandına çıkabilirse rtx 5060, 5600 işlemcili , 16 gb ramli sistemler de var. Örnek olarak atıyorum daha iyileri de bulunabilir belki...
Sıfır sistem hocam, 2 yıl garantili sistem taksit imkanı da var. Ayrıca yükseltme opsiyonları da var 5600 işlemci seçilebiliyor veya ssd, ram yükseltmesi ancak bütçeye göre karar verilebilir.