Kanka reverse fanlar çok iyi hava üflüyor beklediğimden güçlüler estetik de güzel durdu alt tarafa fan almaktan vazgeçtim, bir sürü legom var keyfe göre...
valla açıkçası bana biraz büyük geldi bu kasa direk şu attığım miniyi alıp geçicem hiç yoktan içindeki ekran kartı anakart felan dolu dursun istiyorum...
içeriğinde fan varmı ben tam olarak anlayamadım ama fan var ise satın almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? yoksa bu diğer paylaştığım linkteki kasayımı...
valla bende düşünüyorum kasa almayı benim hoşuma gitti açıkçası videolarını felanda izledim ama alınabilir bence görüntüsü beyaz olsun siyah olsun gayet hoş...
Parasal yönden sıkıntım var diyemem ama taktir edersiniz ki olabildiğince taksitli almak isterim. Vatandaki taksit 3 yerine 6-9 olsaydı tadından yenmezdi...
Dostum 30k lık ürün 9 taksit ile 33k oluyor ise benim gözümde fırsattır ki onu geçtim zaten yeni yıl ve asgari ücret zammı ile verdiğin 3k zaten çıkacak şu...
Hayatınızda ilk kez mi taksitle karşıyorsunuz?
Diğer satıcılarda daha uygun ürünleri sırf taksidi var diye 2/3 k pahalı olmasına rağmen SICAK FIRSATLARA...