Karadayi1728 isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

valla açıkçası bana biraz büyük geldi bu kasa direk şu attığım miniyi alıp geçicem hiç yoktan içindeki ekran kartı anakart felan dolu dursun istiyorum. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-p500c-argb-fanli-atx-fiyati,1047178025.html
  2. K

🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

içeriğinde fan varmı ben tam olarak anlayamadım ama fan var ise satın almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? yoksa bu diğer paylaştığım linkteki kasayımı almalıyım yardımcı olacak var ise sevinirim...
  3. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ikiside güzel kasa ama usb leri yanda olması lianli de beni daha çok cezbediyor gibi
  4. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

valla bende düşünüyorum kasa almayı benim hoşuma gitti açıkçası videolarını felanda izledim ama alınabilir bence görüntüsü beyaz olsun siyah olsun gayet hoş duruyor 1768600093 ek olarak iki kasa arasında kaldım biraz inceleyip karar verdikten sonra sipariş vereceğim değerlendirmek istersen...
  5. K

🔥İndirim İtopya Karne İndirimleri Başladı!

o zaman bi görüntüde benden gelsin efsane indirim.
  6. K

🔥İndirim Beko Fitfry 8374 Streampro Airfryer 2241₺ 🚨

Garip bir durum Sitesinde olan indirim hiç bir şey ifade etmiyor zaten ürün 10 bin tl lik ürün değil biraz araştır bakalım
  7. K

❌İndirim Bitti! SON FIRSATLAR 9070XT ÜRÜNLERİ TAKSİTLİ 6-9

Dostum 30k lık ürün 9 taksit ile 33k oluyor ise benim gözümde fırsattır ki onu geçtim zaten yeni yıl ve asgari ücret zammı ile verdiğin 3k zaten çıkacak şu an ki piyasa da 9 taksit her zaman fırsattır tabi taksit işin içine girince abartılmadan.
  8. K

Valla bütçe var ama ikilemde kaldım 16 ya 9060xt 9 taksit aldım şu an gıdıklıyor beni 🤣
  9. K

9060xt aldım normalde şu an burayı görünce iptal çekip bunu alasım geldi vallahi
  10. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Anladım o zaman kampanya içinde beklicez ayrıca bu aorus kampanyası içinde kartın elimizde olması gerekiyor çünkü kampanya ya katılım sağlicaz
  11. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

katıldım bende kampanyalara ama direk hesaba yansıyor mu bonus yoksa biraz sürüyor mu ?
  12. K

Hangi ekran kartını almalıyım..?

Arkadaşlar hepinizi şaşırtarak burada konuştuğumuz kartların dışında olan rx 9060xt ekran kartını bu gece itibari ile sipariş verdim hayırlı uğurlu olsun cuma günü elimde olacak gerekli bilgileri buradan paylaşacağım hepinize teşekkürler
  13. K

teşekkürler 9070xt yada 5070 için bekliyorum
  14. K

teşekkürler yattım pusuya bekliyorum
Geri