valla açıkçası bana biraz büyük geldi bu kasa direk şu attığım miniyi alıp geçicem hiç yoktan içindeki ekran kartı anakart felan dolu dursun istiyorum.
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-p500c-argb-fanli-atx-fiyati,1047178025.html
içeriğinde fan varmı ben tam olarak anlayamadım ama fan var ise satın almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? yoksa bu diğer paylaştığım linkteki kasayımı almalıyım yardımcı olacak var ise sevinirim...
valla bende düşünüyorum kasa almayı benim hoşuma gitti açıkçası videolarını felanda izledim ama alınabilir bence görüntüsü beyaz olsun siyah olsun gayet hoş duruyor
1768600093
ek olarak iki kasa arasında kaldım biraz inceleyip karar verdikten sonra sipariş vereceğim değerlendirmek istersen...
Dostum 30k lık ürün 9 taksit ile 33k oluyor ise benim gözümde fırsattır ki onu geçtim zaten yeni yıl ve asgari ücret zammı ile verdiğin 3k zaten çıkacak şu an ki piyasa da 9 taksit her zaman fırsattır tabi taksit işin içine girince abartılmadan.
Arkadaşlar hepinizi şaşırtarak burada konuştuğumuz kartların dışında olan rx 9060xt ekran kartını bu gece itibari ile sipariş verdim hayırlı uğurlu olsun cuma günü elimde olacak gerekli bilgileri buradan paylaşacağım hepinize teşekkürler