Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Gigabyte C500 Panoramic Atx Kasa 4000tl

valla ürün geleli 2 gün oldu fakat daha kurulum yapmadım kenarda duruyor öyle kolisinden bile çıkarmadım işlerim çok yoğun olduğu için uğraşamadım ama pazar günümü ona ayırdım ve kurulumu yaptıktan sonra bilgi vereceğim
  2. K

benim ilk akvaryum kasam olacak belkide fazlasıyla beğenicem 33 ten sonra klasik benim olan herşeyi beğenirim :D
  3. K

anladım bakalım yarın teslim olur sanırım bende ilk kasa için aldım elimdekini ddr4 sistem var boşta onun için kullanmak istiyorum inşAllah beğenirim yoksa mecbur iade edeceğiz :)
  4. K

valla çok merak ettim nasıl bir beklentiyi karşılamadı bende aynı kasayı sipariş verdim yolda geliyor şu an :D
  5. K

🔥İndirim Next Gaming Alpha Elite 7x Argb Fan Kumanda ve Kontrolcü 2.889 Tl 3 Taksit

hayırlısı bakalım kasa bi teslim olsun kendi ellerimle yaptığımı zaten konusunda paylaşacağım hayırlısı :D
  6. K

🔥İndirim Next Gaming Alpha Elite 7x Argb Fan Kumanda ve Kontrolcü 2.889 Tl 3 Taksit

kablolama olarak baktım tüm kablolar arka taraftan geçişi sağlanıyor fakat ben becerebilir miyim bilmiyorum daha önce kablolama yapmadım hiç temizlik toplama vs.vs. bunları bilgisayarcı bir arkadaşımız var o yapıyor sağolsun belki benimde bazı kablolar önden geçer ama daha sonradan hallederiz...
  7. K

https://www.itopya.com/gigabyte-c500-panoramic-stealth-glass-usb-4xargb-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi_u27168 bu kasa ile arasındaki farkları anlatacak aynı zamanda bu kasa işi gerçekten zor bir seçim oluyor bu aralar güzel kasalar indirime girdi şans eseri attığım kasayı gördüm aldım pişman...
  8. K

kararsız kaldım açıkçası kasa da gayet güzel duruyor c500 ü de beğendim iptal etmeye değecek bir fark varmı onu sormak istiyorum eğer var ise ona göre iptal edip bu kasayı sipariş vereceğim
  9. K

https://www.itopya.com/gigabyte-c500-panoramic-stealth-glass-usb-4xargb-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi_u27168 bu kasa ile karşılaştırmak gerekirse arasındaki fark nedir bilgi verir misiniz ? ben bu kasayı tercih ettim 2.5k indirim ile satın aldım
  10. K

🔥İndirim Gıgabyte C500 Panoramıc Stealth - 2499 Tl

teşekkürler ihtiyacım vardı ve arıyordum siparişi verdim.
  11. K

🔥İndirim Amazon Kahvelerde Indırım 2. Ürüne Yüzde 40

Çekirdek kahve üretimi ve satışı yapıyorum aynı zamanda kendi kafemde var ürünlerim gayet kaliteli dışarıda premium diye satılan çekirdekleri ben normal fiyatlarına satıyorum eğerki iletişime geçmek isterseniz numara bırakıyorum hem kahveyi anlatırım hemde fiyatlar hakkında bilgi veririm
  12. K

🔥İndirim Dark GUARDIAN PRO 2026 Edition 4x12cm ARGB 2748 TL

onuda şimdi gördüm oda baya güzel duruyor akşam vakti aklım karışsın diye yapılıyor her şey :)
  13. K

yani kargo parasından ziyade toptancıyım yarın ki bölgemde orası :D bulundukları yere 6dk içinde bir müşterim var hatta gidip almak mesele değil ama ikisi arasında kaldım p300 de efsane duruyor dediğim gibi minik olması da baya iyi gözüküyor ikiside canlı da birbirinden güzel kararsız kaldım...
  14. K

[H3 id='Aerocool+P300C--bununla+arasnda+kaldm+ne+neriyorsun+ona+gre+hareket+edeceim']Aerocool P300C-- bununla arasında kaldım ne öneriyorsun ona göre hareket edeceğim[/H3]
  15. K

arkadaşlar depo bana yakın ve ben akvaryum kasa bakıyordum aklımda ise bu kasa vardı [H3 id='Aerocool+P300C+fakat+bu+ilan+grnce+houma+gitti+gidip+alma+ansm+var+aero+kk+olmas+beni+bir+tk+daha+cezbediyor+neriniz+nedir+kullanan+varm+']Aerocool P300C fakat bu ilanı görünce hoşuma gitti gidip...
  16. K

🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

valla açıkçası bana biraz büyük geldi bu kasa direk şu attığım miniyi alıp geçicem hiç yoktan içindeki ekran kartı anakart felan dolu dursun istiyorum. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-p500c-argb-fanli-atx-fiyati,1047178025.html
  17. K

🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

içeriğinde fan varmı ben tam olarak anlayamadım ama fan var ise satın almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? yoksa bu diğer paylaştığım linkteki kasayımı almalıyım yardımcı olacak var ise sevinirim...
  18. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ikiside güzel kasa ama usb leri yanda olması lianli de beni daha çok cezbediyor gibi
Geri