Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Zoko Amiral White DK431 alınır mı?

Kasa aradığım dönem kasaları tek tek araştırırken en beğendiğim modellerden biri bu olmuştu. takabildiğiniz fan adeti sayısı olsun, vidayla uğraşmadan açabileceğiniz menteşeli yan kapak olsun, GPU uzunluk desteği olsun bu fiyatlara alabileceğiniz en donanımlı kasa bence bu. 120mm fanlardan...
  2. Dontaçhi

AJAZ AJ159 PRO NASIL CALISIYOR

ilk geldiğinde bende tam takamamıştım biraz ittirmek gerekiyor Driverını kurup kabloyu direkt mouse'a takın firmware update var mı bir kontrol edin. Varsa yapıp öyle kullanın. Kırmızı ışık ise şarj ettiğini gösteriyor tamamen dolduğunda ışık sönüyor.
  3. Dontaçhi

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

birinin sana dönek demesi neden bu kadar önemli? boşver bunları neyi istersen onu tutarsın bugün beşiktaş yarın fenerbahçe öbür gün ankaragücü kim ne diyebilir ki? Döneklik falan saçma şeyler. Namusu gibi takım tutanlar anca sana gelip döneksin diye boş yapar onları da çok kaale almamak lazım...
  4. Dontaçhi

Hangi Mouse Alınmalı? Bütçe 1000 TL

olduğunu iddia ettikleri bir iki yol var ancak ben ne kadar denersem deneyeyim olmadı, MC modelini almıştım sonradan içime sinmedi PRO modelini istiyordum bende ailemden birinin telefonuyla almıştım. Yakın çevrenizde varsa birisi telefonu 5 dakika rica edip alışverişi yapın en temizi.
  5. Dontaçhi

Çözüldü✓ 3XL VEYA 4XL MOUSE PAD ÖNERİSİ

ben QCK+ modelini kullanıyorum yaklaşık 2023 haziran ayından beridir ancak 2-3 senelik belki daha uzun süreli kullanım için arıyorsanız Steel series QCK serisini kesinlikle önermem. QCK serisi kullanıcılarının en çok yakındıkları şey olan toz tutma muhabbeti oluyor, mousepad çok fazla toz...
  6. Dontaçhi

Çözüldü✓ AJ159PRO Mouse Nasıl Çalıştırılır ?

driverin üst kısmında şarj gözüküyor ancak yüzdesel olarak kaç olduğunu göremiyorsunuz
  7. Dontaçhi

Hangi Mouse Alınmalı? Bütçe 1000 TL

Daha önce Temudan alışveriş yapılmamış bir telefon ve temu hesabından göndereceğim ilgili linkten dener misiniz? İlgili link Eğer olursa ki ben ve arkadaşım ilgili linkten sipariş ettik, Ajazz AJ159 Pro alabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri olur hemde sıfır olur. Böylelikle 300TL daha...
  8. Dontaçhi

Çözüldü✓ 3XL VEYA 4XL MOUSE PAD ÖNERİSİ

Steelseries QCK serisini hiç beğenmesem ve öneri isteyenlere önermesem de bende bu kadar büyük mousepadlerde en iyi seçeneklerden biri Steelseries gibi duruyor. Ek olarak Glorious markasının 3XL modeli, Razer Gigantus V2 markasının da 3XL modelleri mevcut ancak daha önce kullanmadığım marka ve...
  9. Dontaçhi

Beyaz mausun rengi değişti

beyaz mouselarda renk atmaları, sararmalar normal. Grip tape ile kapatabilirsiniz bu sararmaları
  10. Dontaçhi

Ajjaz 159pro ve aula f75 4400 tl

hayır
  11. Dontaçhi

Valorant Val152 hatası kaç ay sürer?

Snaptap için bildiğim kadarıyla manyetik switchli klavyelerin driverlarındaki ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz. Gerçekten Snaptap için bir şey indirdiğinize emin misiniz? FX'li bir sistemim vardı, Valorant gibi oyunlarda sorun yaşadığımdan Ryzen sisteme geçmiştim ama elimdeki bütçe 2. Ele...
  12. Dontaçhi

Yardım Mousepad klassegear ?

QCK+ hayatımda kullandığım en berbat mousepad. Kiri tozu felaket tutuyor, Kullanıma bağlı mousepad üstünde grileşme/renk atmaları oluyor ve ne kadar yıkarsanız yıkayın geçmiyor. Hal böyle olunca bir süre sonra mousepad özelliğini kaybediyor ve mouseu çevirirken oyunda takılmalar meydana geliyor...
  13. Dontaçhi

Wireless Kulaklık Alınır mı?

tadına bir kere varınca asla kablolu kullanmak istemiyorsunuz. Aradaki fark cebinizi çok yıpratmayacaksa alın.
  14. Dontaçhi

AJ159PRO Hakkında Yardım

Son attığım oldukça iyi. Obsidian tabii ki de aralarındaki en sağlamı olabilir ama o skatezin hakkı o mouse değil gibi 😅 ESPtiger Yanzi iyidir tabi aralarında 50TL gibi bir fark var Obsidian yada yanzi. İkisi de iyidir
  15. Dontaçhi

İkinci M.2 ssd önerisi

Farklı bir forumdan aldığım yazıyı alıntılayayım sade ve öz bir şekilde anlatılmış.
  16. Dontaçhi

AJ159PRO Hakkında Yardım

Dot skatezler için diyorsanız https://wraithesports.com/products/universal-hoverpad-v2-mouse-skate https://wraithesports.com/products/x-raypad-obsidian-universal-donuts-mouse-skates-kirmizi?_pos=3&_sid=80411af76&_ss=r...
  17. Dontaçhi

İkinci M.2 ssd önerisi

XPG S40G kullanıyorum, hızı muadillerine göre düşük kalsa da DRAM'i olan uygun modellerden biri. Önermeyenler olabilir belki daha iyi bir seçenek vardır ancak ben memnunum.
  18. Dontaçhi

AJ159PRO Hakkında Yardım

Bazı kullanıcılarda redditte de gördüğüm kadarıyla driverının kurulamaması gibi bir problem varmış sanırım ama çözülmeyecek bir problem değil. Birde geçenlerde sadece bu forumda 1 kullanıcı kullanırıken bağlantısının kopmasıyla ilgili bir sorun yaşamıştı ancak çözdü mü yada sorun sadece onun...
  19. Dontaçhi

Yardım 500HZ Alienware vs. 240HZ MAG 251RX

işte olay da burada zaten. Belki CS yada Valorant gibi oyunları hardcore oynamıyorsunuzdur ancak saliselik farklar bile önemli oluyor bu oyunlarda. Fotoğrafta da gördüğünüz üzere 144HZ oynayan bir oyuncu adamı tam olarak görmezken 500hz'de adam tabiri caizse kabak gibi ortada duruyor. Size...
  20. Dontaçhi

Yardım 500HZ Alienware vs. 240HZ MAG 251RX

deneyimlemiş derken 240 ve 360hz deneyimleme fırsatım oldu 500hz'i deneyimlemedim ancak dediğim gibi 240 ile 360hz arasında bile azımsanamayacak kadar büyük fark var. Özellikle biraz oyunu hardcore oynuyorsanız direkt o hissiyatı alırsınız. 60hzden 144'e geçmekten daha büyük bir fark vardı 240...
Top Bottom