Neler Yeni

Hangi Mouse Alınmalı? Bütçe 1000 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup
Merhaba arkadaşlar, klavye ve mouse için ayırdığım maksimum bütçem 2000 TL. Aşırı profesyonel Online oyunlar oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar oynadığım için benim için çok da pahalı bir şey almanın mantığı olmuyor.

Mouse için aklımda 2 tane model var. Elim büyük olduğu için ikinci el tarafından bu modelleri buldum sıfır olarak ise ne alsam bilemedim. Evet Ajazz Temu'da 800 TL'ye geliyor ama ben ne yaparsam yapayım bir türlü 800e gelmedi hep 1500 küsur olduğu için ondanda vazgeçtim. Eğer yine varsa öneriniz onları da sunabilirsiniz.

SteelSeries Prime - ikinci el 550 TL (1 yıl garanti)
ASUS ROG STRIX Impact II - ikinci el 550 TL (1 yıl garanti)

Bu arada klavye için aklımda 4-5 model var fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. %60 klavye kesinlikle istemiyorum. Normalde %75 istiyorum ama %100 klavyede olursa bana fark etmez. Normalde sistemim ROG tabanlı olduğu için ikinci el ASUS ROG claymore vs klavyelere baktım ama garantisiz 3-4 senelik modeller bile 1500-1600'den aşağı değil. Bir yandan alsam mı diyorum ama o kadar parada vermek istemiyorum. Bilgili arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Normalde Redragon K569 ile K552 arasındaydım fakat yine önerilerinize açığım.

Havit Gamenote KB885l - ikinci el 800 TL.
Redragon aryaman K569 - sıfır 1150 TL.
Redragon K552-R - sıfır 1200 TL.
Lenovo Lecoo GK304 - sıfır 1100 TL.
Havit Gamenote KB890l - sıfır 950 TL.
E-YOOSO Z94 - sıfır 1000TL (bu markayı hiç bilmiyorum)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.
Mouse için aklımda 2 tane model var. Elim büyük olduğu için ikinci el tarafından bu modelleri buldum sıfır olarak ise ne alsam bilemedim. Evet Ajazz Temu'da 800 TL'ye geliyor ama ben ne yaparsam yapayım bir türlü 800e gelmedi hep 1500 küsur olduğu için ondanda vazgeçtim. Eğer yine varsa öneriniz onları da sunabilirsiniz.
Daha önce Temudan alışveriş yapılmamış bir telefon ve temu hesabından göndereceğim ilgili linkten dener misiniz?
İlgili link
Eğer olursa ki ben ve arkadaşım ilgili linkten sipariş ettik, Ajazz AJ159 Pro alabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri olur hemde sıfır olur. Böylelikle 300TL daha klavyeye ayırabilirsiniz böylelikle bütçeniz 1300TL olur.

bahsettiğim bütçeye klavye olarak sıfır aklıma gelen en iyi seçeneklerden biri AIGO A100 modeli. Ne kadar hoşunuza gider bilemem ama kablosuz, 1200mah batarya, çift modlu bağlantı, hotswap, yellow switch gibi güzel özellikleri var. Tek dezavantajı RGB'si yok...

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce Temudan alışveriş yapılmamış bir telefon ve temu hesabından göndereceğim ilgili linkten dener misiniz?
İlgili link
Eğer olursa ki ben ve arkadaşım ilgili linkten sipariş ettik, Ajazz AJ159 Pro alabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri olur hemde sıfır olur. Böylelikle 300TL daha klavyeye ayırabilirsiniz böylelikle bütçeniz 1300TL olur.

bahsettiğim bütçeye klavye olarak sıfır aklıma gelen en iyi seçeneklerden biri AIGO A100 modeli. Ne kadar hoşunuza gider bilemem ama kablosuz, 1200mah batarya, çift modlu bağlantı, hotswap, yellow switch gibi güzel özellikleri var. Tek dezavantajı RGB'si yok...
Daha önce temudan alışveriş yapmamış bir telefonum maalesef ki yok. İlk çıktığı zamanalrda tüm telefonlardan alışveriş yaptım. Acaba bunun başka bir yolu var mıdır

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.
Daha önce temudan alışveriş yapmamış bir telefonum maalesef ki yok. İlk çıktığı zamanalrda tüm telefonlardan alışveriş yaptım. Acaba bunun başka bir yolu var mıdır
olduğunu iddia ettikleri bir iki yol var ancak ben ne kadar denersem deneyeyim olmadı, MC modelini almıştım sonradan içime sinmedi PRO modelini istiyordum bende ailemden birinin telefonuyla almıştım. Yakın çevrenizde varsa birisi telefonu 5 dakika rica edip alışverişi yapın en temizi.

Top Bottom