ses kesilmesi olmuyor ve ses kısma yeri dediğin yer herkeste aynı sesi tamamen sıfırlamıyor yani ama duyulmayacak seviyeye getiriyor neredeyse. yani orada bir hata yok orası öyle üretilmiş zaten.
oğlum bu 144hz yetmiyor ya bizim fadime halanda 360hz varmış o daha iyi flick atıyormuş komşu necmiye ablanda rtx4090 almış bende bunlarla oynuyorum işte biliyorsun oğlum sadece söylüyorum işte peh..
dış güjlerden uzak durmak en iyisi her şeyim yerli ve milli togg da alırsak çok güzel olacak. yerli ve milli hemi de direksiyonda dünya lideri. :))))) chatgptnin yerlisi çıksın onu kullanırım xd.
klasik yazılımlar hiçbirisi insanın yerini tutmaz tutamaz. yazılımın avantajı performansıdır fakat kolayca manipüle edilebilirler. kısacası 21.yüzyılın eğlencelerinden birisi olarak düşünüyorum.
switch fiyatı mükemmelmiş hocam custom klavye bile yapılabilir aslında ama biraz daha pahalıya gelir mizarda sizin işinizi görür gibi ama şikayeti olanı görmedim. eğer hoşunuza giderse ben direk bunu öneririm çok tatlı klavye...
skyloong epomakerın alt markası diye biliyorum ama yanlış olabilir. epomaker kaliteli bir marka olduğu için skyloongu seçerdim herhalde. ha ne kadar güzel olurlarsa olsun benim gönlüm hep akkonun aşırı tatlı klavyesinden geçiyor onu alacağım zaten ilerde.
1682548388
hocam aslında size önerim...
kaçtan aldınız blue mizarı ki hocam. bu arada kırmızı net sarıdan iyidir şahsi fikrim bu sektör başladığından beri kırmızı switch oyun switchi olarak anılır. sarının olayı biraz clicky olmasıydı galiba birde sesi. kırmızının oyun için daha iyi olduğunu düşünüyorum özellikle fps için. ya da tüm...
bunu millete ucuzdan oyun alarak çözüyorlar hocam ama tabii ki bir miktar zararın oluyor. misal oyun 300tl sen yolluyorsun adama adamdan 280 alıyorsun o da mutlu sende mutlu mantığı. bynogame olayı da olabilir ama pek mantıklı gelmiyor doğrusu.
hocam inan parasında değilim geçen sene kasımdan şubata kadar mı ne 600e mi ne satıyordum zaten amacım ikisini satıp eşdeğeri bir kulaklık almaktı fakat zam geldiği için onlarda 800 yaptım. şuan fiyatlar düşse ucuzdan da veririm önemi yok hocam. bulamazsan seçimi bekle ben fiyatların düşeceğini...
evet 800e satıyorum fakat elden sattığım için ve üzerine düşmediğim için satılmadı. sahibindende vardı sadece klasik ölücüler vardı başta abi 200 olur mu öğrenciyimciler sonra onlar gitti param güvendeciler ve troller geldi daha da uğraşmadım köşede duruyor işte. :D