csde yaptığım vuruş :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

cros sakız vs yok vurduklarımda
kanka benzer vuruslari crossusuzda yaptim o an varmis o denk gelmis oyle cokta bi etkisi yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aglayanlari 1v1e davet ediyorum

fazla epikmiş biraz daha azı yok mu müzik de çok uyumlu olmuş kendimi bağcılarda tespih sallar gibi hissettim.

kanka benzer vuruslari crossusuzda yaptim o an varmis o denk gelmis oyle cokta bi etkisi yok zaten

aglayanlari 1v1e davet ediyorum
şundan iyi dediğin vuruşta cros var :D
konu açtındaki vuruşutada tam olarak ne var aydınlatırmısın bizi

sen awp oldugunu dusun bende keles oynuyorum. karsina muhtemelen boyle cikarim. o zaman aydinlanmis olursun

fazla epikmiş biraz daha azı yok mu müzik de çok uyumlu olmuş kendimi bağcılarda tespih sallar gibi hissettim.
baska ptlamalik muzik bulamadim

sen awp oldugunu dusun bende keles oynuyorum. karsina muhtemelen boyle cikarim. o zaman aydinlanmis olursun

baska ptlamalik muzik bulamadim
kerimcan durmaz bile 3 müzik çıkardı kral nasıl müzik bulamadın fdjklagfhdksjgf neyse eline sağlık diyelim

kerimcan durmaz bile 3 müzik çıkardı kral nasıl müzik bulamadın fdjklagfhdksjgf neyse eline sağlık diyelim
yok elemani vurduktan sonra etrafimda donuyodum ya ona uygun muzik lazimdi aklima da kiremithane cocugu azad geldi djowiiq

korkma la gel djiaoqjs

çok epic bişey göremedim açıkçası böyle bir vuruşta bile oyun içinde etrafında dönmenden ve crosshair placementa bakınca silver 3-nova1 arası bir rankta olduğunu tahmin ediyorum
aynen kardesim nova 1 😂

yok elemani vurduktan sonra etrafimda donuyodum ya ona uygun muzik lazimdi aklima da kiremithane cocugu azad geldi djowiiq

korkma la gel djiaoqjs

aynen kardesim nova 1 😂
tamam kanka en iyisi sensin :D

o bişey mi sen benimkini görmemişsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri